2015 m. rugpjūčio 31 d., pirmadienis

Rossi veido prausiklis visiems odos tipams (100% natūrali sudėtis)


Aš jau pasakojau savo bloge labai mielą Rossi kosmetikos atsiradimo istoriją, kai vyras ir žmona pradėjo patys kurti kosmetikos priemones, nes dauguma kosmetikos priemonių tik vadinasi 'natūraliais', tačiau ten yra ir nenatūralių ingridientų. Rossi kosmetika ne tik veiksminga, bet ir 100% natūrali. Manau tai tobulas pasirinkimas visiems natūralios ir organinės kosmetikos mylėtojams be jokių kompromisų. Šiandien pasakoju apie veido prausiklį su rožių ekstraktu.





Gamintojo aprašymas:

100% Natūralus veido prausiklis, kuri idealiai tinka pašalinti nešvarumams nuo jūsų odos, priemonė ne tik gerai drėkina, bet ir maitina ir jūsų veido odą.
Švelnus maitinamais veido valymo losjonas pagamintas naudojant organinių kanapių aliejų, Aukso simondsijų aliejaų ir rožių eterinį aliejų.

100% natūralus,  nerafinuoti ingredientai. Priemonės sudėtyje Nėra Parabenų, sulfatų, P, PEG, Ftalatų, plastikinių užpildų arba kiti sintetinių chemikų, kurie gali pakenkti jūsų odai.


Sudėtis:

Internetiniame puslapyje:

Rosa Damascena (Organic Rose Water), Cannabis Sativa (Unrefined Organic Hemp Oil), Simmondsia chinensis (Jojoba) Oil, Vegetable Glycerine, Emulsifying Wax, Aspen Bark Extract, Tocopherol (Vitamin E).

Ant dėžutės:




Talpa: 100 ml.

Kaina: 16,25 Svaro

Kur pirkti: ww.rossiskincare.com

Įpakavimas:







Konsistencija:



Mano nuomonė:

Nežinau kas nustebino labiausiai: ar 100% natūrali sudėtis, ar malonus rožių kvapas, ar poveikis mano veido odai. Mes galime sakyti, kad nesame natūralios kosmetikos mylėtojai, sutinku, kai kurios natūralios priemonės man visiškai netinka  (pvz. plaukų šampūnai), tačiau kai kurios priemonės man labai tenka ir patinka. Šnekant apie Rossi kosmetiką,  noriu pabrėžti, kad tai ne tik labai gražus įpakavimas, tačiau tai ir produktai kurie veikia. Aš labai ilgai nerašiau atsiliepimo apie šį veido prausiklį, nes kur kas svarbiau įsitikinti ar priemonė tikrai veikia, negu iš karto pulti prie kompiuterio kažką rašyti. Dabar galiu būti tikra, veido prausiklis veikia. Jis nenuvalo vandeniui atspariu priemonių nuo akių (tam yra kiti valikliai), tačiau labai švelniai pašalina visus veido nešvarumus, gerai drėkina veido odą, o tai man yra svarbiausia. Kvapas labai malonus, tačiau rožės vos vos jaučiamos. Rekomenduoju nepagailėti pinigų, ir išbandyti šią produktų liniją, nes produktai kurie pagaminti su meilė tikrai verti dėmesio. O sudėtis gali pradžiuginti kiekvieną.


PR Sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig