2015 m. rugpjūčio 31 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai



Pagaliau visos nuotraukos padarytos ir aprašymai surašyti, galiu pasidalinti savo naujos savaitės planais. Pas mane Kalėdos dar tęsiasi, smagu gauti tiek naujienų, dovanų ir kosmetikos priemonių testavimui. O šią savaitę aš atrinkau daugiau rudeninių atspalvių, tamsesnių lūpų dažų ir blizgių (juk matiniai lūpų dažai labai madingi), todėl kiekvieną savaitę apžvelgsim vis naujus atspalvius. Taip pat eisime kartu į parduotuves apžiūrėti naujienų, dalyvausime prezentacijoje ir apmokymuose. Žodžiu, bus tikrai įdomu.





Šią savaitę bloge pasakosiu apie:




Make Up Store parduotuvę Vilniuje ir apie įvadinį seminarą. Pasidalinsiu parduotuvės nuotraukomis, mano pirmu įspūdžiu, žiniomis ir patarimais, kurias išgirdau per seminarą.




Eisiu į H&M kosmetikos prezentaciją, man labai įdomu pamatyti naują kosmetikos, plaukų ir kūno priežiūros linijas.



Esime į  parduotuvę apžiūrėti kosmetikos lentynas ir susipažinti su naujienomis (Kristiana ir Kosmada)


Lakuosime nagus ANNY nagų laku, kurio spalva idealiai tinka rudeniui


Jūsų mėgstama rubrika "Beauty Talk" Ruduo




Noriu jums papasakoti apie PUPA šešėlių paletę, manau šilti atspalviai idealiai tinka rudens sezonui, o su tokiais šešėliai kaip PUPA, galima lengvai padaryti tik dieninį, tiek vakarinį makiažą.




Pristatysiu naujus L'oreal lūpų blizgius, jūsų pageidavimu pradedame nuo tamsiausio atspalvio


Aptarsime MAC makiažo fiksatoriaus būtinumą ir privalumus. Tiesą sakant, aš iki šiol neturėjau tokios makiažo priemonės, bet MAC gali palengvinti kai kurios makiažo aspektus.



Nuostabios tekstūros ir atspalviu naujieji Maybelline lūpų dažai


Jokio makiažo nepadarysi be geros kokybės teptuku, noriu pasidalinti savo nuomone apie Gosh teptukus, jų šešėlių skaidymo teptukai tiesiog tobuli.


Išbandysime naują Oriflame The One blakstienų tušą, tušo teptukas tikrai stulbinamas

Dovanos:


Lauktuvės iš Maskvos, šį kartą ne rusiška kosmetika, o kūno priežiūros priemonės Dolce Milk su mango ekstraktu


Draugė lauktuvių iš Bulgarijos atvežė rankų kremą su rožių ekstraktu. Kvapas tiesiog dieviškas.


Draugė iš Vokietijos atsiuntė dovanu, tačiau tai dar ne viskas, žvakė (su vaniliniu sausainiu) kvapu jau dega mano kambaryje, o Missha dangiškai mėlynos spalvos nagų laką aš jau spėjau parodyti bloge. Ačiū tau labai, man dovanos be galo patiko.


Testavimui:


Tęsiame pažinti su Batiste šampūnais: šį kartą testuojame Batiste sausą šampūną blondinėms (man) ir brunetėms (mamai), taip pat Strenght and Shine šampūną.




Gavau labai mielą Amway kompanijos dovaną, mini rankų kremų rinkinuką


O štai jau Botanicals veido balzamas nakčiai su rožių ir ramunėlių ekstraktais ir Skin Blossom kūno losjonas iš internetinės parduotuvės www.puretouch.lt


Labai gražios spalvos Make Up Store akių šešėliai, kurios galima naudoti ir kaip higlighterį veidui.


Mano pirkiniai:


Manęs labai danai klausia, ar aš perku ką nors pati? Taip, dažnai ir pastoviai. Jeigu man kažkas įdomu, aš būtinai nusipirksiu. Šį kartą Lancome spalvoti akių pavedimai.


labai mėgstu vonios procedūras, todėl pastoviai perku arba putas, arba burbulus, arba aliejų. Šį kartą testuosime Agafjos vonios putas.

Tokia planuojama mano savaitė,

Ačiū, kad skaitote














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig