2015 m. rugpjūčio 4 d., antradienis

Sausi „Batiste” šampūnai - nepriekaištingam įvaizdžiui


Kaip kartais tokie produktai praverčia situacijoje, kai reikia tvarkingų ir gražių plaukų. Man būna taip, kad reikia skubiai susiruošti vakarienei, arba yra kelios prezentacijos per dieną, kai vakare plaukai jau neatrodo taip gaiviai, kaip norėtųsi. Taip, suprantu, išeitis - galvos plovimas ir sušukavimas iš naujo. Kartais pasirinkimas toks - arba plaukai, arba makiažas. Tais atvejais aš pasirenku makiažą ir sausą Batiste šampūną.





Gamintojo aprašymas:



Sausi „Batiste” šampūnai - nepriekaištingam įvaizdžiui
Nėra laiko palįsti po dušu, tačiau trokštate atrodyti nepriekaištingai? Sausi šampūnai - puiki išeitis visiems, gyvenantiems ypač aktyvų gyvenimą.

„Batiste” sausų šampūnų kertinė sudedamoji dalis - novatoriškas krakmolas, grindžiamas „no water needed" formule. Taip taip, teisingai - naudodami sausąjį šampūną, nebeturite ieškoti vandens, o tai - ypač pravartu, jei nėra laiko plaukų trinkimui arba tiesiog nėra galimybių ir esate vasaros muzikos festivalyje ar savaitgalio kelionėje su palapinėmis su draugais.

Prisitaikydamas prie jūsų plauko poreikių, sausas šampūnas nusitaiko į riebalų ir aliejų perteklių, padėdamas pašalinti šiuos nuo šaknų. Gyvybingumą praradusius plaukus sausas šampūnas atgaivina akimirksniu, suteikdamas jiems apimties. Tiesiog papurkškite flakonėlį, įmasažuokite šampūną ties šaknimis ir džiaukitės stilinga šukuosena!

Sausų „Batiste” šampūnų linijoje naudojamos kvapiosios medžiagos užtikrins, kad plaukai kvepėtų taip gerai, kaip ir atrodo. Be to, „Batiste” kompanijos sausi šampūnai Didžiojoje Britanijoje pripažinti Nr. 1 tarp sausų šampūnų!

50 ml arba 200 ml talpos flakonėliuose (patogu tiek kelionėms, tiek įprastam naudojimui) rasite didelį pasirinkimą, iš kurio galėsite išsirinkti sau labiausiai tinkamą šampūno aromatą ar teikiamą efektą. „Batiste Original” - originalusis, pirminis šio šampūno variantas. „Batiste Floral” - gėlių aromato sausas šampūnas plaukams. Tropinių vaisių ir kokosų mėgėjos galės išbandyti „Batiste Tropical” sausus šampūnus, o gaivos ieškančios - „Batiste Fresh” aromatą. Apimtį prarasti linkusiems plaukams išeitis yra - tai - „Batiste XXL Volume” šampūnas, na, o spalvos užuomina sausame šampūne turėtų apsidžiaugti šviesiaplaukės, šatenės bei brunetės, ypač - dažytų plaukų savininkės, nes „Batiste” turi net tris skritingus sauso šampūno su atspalviu variantus. Šie ne tik atgaivins pavargusius plaukus, bet ir pagyvins nuobodų plaukų atspalvį, natūraliai susiniveliuodami su jūsų plaukų spalva. Tai - „Batiste Light & Blonde”, „Batiste Medium & Brunette” bei „Batiste Dark & Deep Brown” sausi šampūnai. 


Naudojimas:


Talpa: 200 ml., 50 ml.

Kaina: 4,99 EUR, 1,99 EUR

Kur pirkti: Douglas, Eurokos


Mano turimi šampūnai:









„Batiste Original” - kultinis produktas, pradėtas gaminti dar aštuntajame dešimtmetyje! Tai geriausias pasirinkimas greitam šukuosenos patobulinimui. Jis sugeria riebalus nuo galvos odos ir plaukų paviršiaus, juos atgaivina, suteikia švaraus žvilgesio. Procedūra atliekama be vandens. Keletas papurškimų – tai viskas, ko reikia norint atgaivinti plaukus tarp jų trinkimų ir išlaikyti nepriekaištingą išvaizdą. Ko daugiau gali norėti šiuolaikinis žmogus?

50 ml.


„Batiste XXL Volume” sausas šampūnas plaukams suteiks purumo ir apimties. Šampūnas specialiai skirtas atgaivinti plonus plaukus: sugers riebalus ir pakels plaukų šaknis. Džiaukis neįtikėtina plaukų apimtimi vos per kelias minutes. Procedūra atliekama be vandens. Keletas papurškimų – tai viskas, ko reikia norint atgaivinti plaukus tarp jų trinkimų ir išlaikyti nepriekaištingą išvaizdą. 

200 ml.

„Batiste Floral & Flirty” sausas šampūnas yra skirtas moterims ir praturtintas nuostabiu moterišku gėlių aromatu, kurio kvapų gamą sudaro gardūs raudonosios kinrožės, frezijos, tuberozos, apelsinžiedžių, bijūnų ir lelijų kvapai. Šampūnas sugeria riebalus nuo galvos odos ir plaukų paviršiaus, juos atgaivina, suteikia švaraus žvilgesio. Procedūra atliekama be vandens.

Mano nuomonė:

Aš bandžiau labai daug įvairių sausų šampūnų, mano pažintis su jais prasidėjo dar kai tai buvo stulbinama naujiena, tais laikais kainavo apie 60 lt (prieš 8 metus tai buvo labai brangiai). Per visą tą laiką, išbandžiau labai daug tokių priemonių, supratau, kad didelio skirtumo nėra, tai kam mokėti brangiau. Dar prieš gerus metus nusipirkau Lenkijoje savo pirmą Batiste šampūną vyšnių kvapo, jis man be galo patiko.
Šnekant apie sausus šampūnus, šį kartą bandėme kartu su mama, nes jos plaukai tamsūs. Aš niekada negalvojau, tačiau yra didelis skirtumas tarp šampūno naudojimo ant šviesių ir tamsių plaukų. Blondinėms šį kartą vėl pasisekė, ant mano plaukų nelieka jokių miltelių, spalva nesikeičia, man nereikia labai ilgai masažuoti plaukų, nereikia riboti naudojamos priemonės kiekio. 

Mano atveju viskas labai paprasta: pasirenki šampūną pagal kvapą (man labiausiai patinka vyšnių ir floral kvapų šampūnai), papurški šampūną ant plaukų, pamasažuoji lengvai judesiais ir viskas. Svarbu  kad drabužiai nebūtų juodos spalvos, nes ant jų gali likti baltos spalvos milteliai.

Mamos plaukai trumpi, mes bandėme XXL Volume šampūną - rezultatas stulbinamas, plaukai įgauna daugiau apimties, lengviau šukuojami ir pasidaro vos šiurkštesni, todėl juos galima lengviau formuoti (sukti, šukuoti arba garbanoti). Tčiau tamsiems plaukams atgaivinti reikia daugiau pastangų: purkšti šampūną 20 cm atstumu (kaip ir įprastą plaukų laką), daugiau masažuoti, kad susigertų riebalai ir nesimatytų miltelių, nepadauginti sauso šampūno kiekio. Mamai šampūnas labai patiko, todėl jis jau gyvena jos kosmetinėje.

Batiste Original šampūno kvapas man patiko mažiausiai, citrininiai kvapai ne mano skonio, tačiau mažas buteliukas puikiai telpa rankinėje, galima lengvai naudoti po darbo arba prieš renginį. Batiste Original tai pats stipriausias šampūnas, jis palieka daugiau baltų dėmių, tačiau susitvarko su net labai riebiais plaukais.

Būtinai išbandysiu sausą šampūną blondinėms, juk dabar visą šampūnų asortimentą galima rasti Douglas ir Eurokos parduotuvėje.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad sausi šampūnai labai patogi SOS priemonė, jos negalima naudoti kiekvieną dieną. Sekančią dieną po naudojimo būtinas galvos plovimas. Tačiau palengvinti sau gyvenimą su Batiste šampūnais galima, kodėl gi ne?

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig