2015 m. rugpjūčio 17 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai


Na ir galiausiai, po kelių nepabaigtų straipsnių, savaitės anonsas. Aš planuoju šiai savaitės visai nedaug, nes prasideda rudens kolekcijų prezentacijos, todėl noriu turėti galimybę parašyti būtent apie tai. Taip pat, noriu šią savaitę atnaujinti bloga rudeniui, o jums palinkėti gražios vasaros pabaigos ir darbingos savaitės.





Šią savaitę bloge pasakosiu apie:

Su Perfecta kosmetikos linija susipažinau Lenkijoje, man be galo patiko vienkartinės veido kaukės, šį kartą noriu pasidalinti įspūdžiais apie priemones nuo celiulito.


Man buvo be gal įdomu išbandyti žalios spalvos lęšius, kartu įvertinsime rezultatą.




Pasirodo, MAC blizgesių pasirinkimas labai didelis, ne tik atspalvių, naujų kolekcijų, bet ir tekstūrų. Pasakosiu apie ryškiai rožinės spalvos MAC lūpų blizgesį (kuris yra visiškai nelipnus ir be blisgučių) ir MAC lūpų  pieštuką


Niekaip negaliu suprasti, kodėl Syoss plaukų priežiūros priemonės taip blogai vertinamos? negaliu pasakyti kad tai wow, super priemonė, tačiau nieko blogo irgi nėra.


Mano mėgstamiausi kūno šveitikliai Planeta Organica, šį kartą testuojame Brazilišką



Eco Hysteria- tai ne tik tobuli plaukų šampūnai, bet ir nuostabios dušo želės. Pasakosiu apie Sexy Dancer ir Crazy Bananas



Visos išbandytos Saflora priemonės man labai patiko, šią savaitę noriu papasakoti apie plaukų aliejų:


Naujiena šį kartą bus tik viena, tai Biotherm Blue Therapy veido serumas, testuoju jau visą savaitę, bet kiek ankstoka rašyti atsiliepimą.


Mano pirkinys Ikea - žvakės, kvapai tobuli, dabar jiems taikoma nuolaida (mokėjau po 1 EUR)




Tokia planuojama mano grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig