2015 m. rugpjūčio 23 d., sekmadienis

Savaitės atradimas: MAC lūpų dažai Cremesheen, spalva Quelle Surprise


Mano bordo spalvos lyga prasidėjo nuo MAC lūpų dažų. Tai nėra logiška, tačiau aš savo naują suknelę iš Zara parduotuvės pirkau būtent prie šių nuostabių lūpų dažų, o kiek komplimentų išgirdau per pristatymą, net sunku patikėti. Galiu pasakyti tik tiek, kad rudens sezonui kiekvienos iš mūsų kosmetinėje privalo atsirasti tokios ryškiai bordo spalvos lūpų dažai. Mano pasirinkimas MAC Cremesheen, spalva Quelle Surprise.

Gamintojo aprašymas:






Kaina: 20 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, PC Akropolis, Vilnius

Taip atrodo kolekcija parduotuvėje:



Lūpų dažų pasirinkimas:


Aš visus išbandžiau ant rankos, atspalviai tiesiog tobuli.






Įpakavimas:








Spalva:





Rezultatas:



lūpų dažai praėjus 4 valandas, pigmentas kiek nusitrina, tačiau lūpos vistiek atrodo labai gerai ir gražiai





Mano nuomonė:

Tai kreminės konsistencijos lūpų dažai, dažniausiai tokioms spalvoms reikia lūpų pieštuko tam, kad lūpų kontūras būtų ryškesnis. Aš naudojau Givenchy bordo spalvos pieštuką, nes būtent jis buvo identiškos spalvos. Šnekant apie spalvą, ji tiesiog tobula. Tamsi bordo su šaltu tonu, puikiai tinka rudens sezonui, vizualiai balina dantis ir velniškai gerai atrodo ant lūpų. 
MAC Lūpų dažų konsistencija maloni, tepasi lengvai ir švelniai. Per prezentaciją man lūpų dažai išsilaikė ypatingai ilgai, taip, aš negalėjau valgyti užkandžių, nes aš vis dėl to pergyvenau dėl savo išvaizdos, bet geriau ir iš stiklinių ir per šiaudelį, lūpų dažai liko vietoje. Vakaro pabaigoje aš jau atsipalaidavau ir leidau sau suvalgyti kelis sumuštinius, bet lūpų dažai vistiek liko vietoje (aš labai nemėgstu valgyti per renginius, nes norisi apžiūrėti drabužius, o riebaluotomis rankomis tai daryti tiesiog nemalonu ir nekultūringa).
Apibendrinat noriu pasakyti, MAC lūpdažis nedžiovina lūpų, tobulai atrodo ir išsilaiko gana ilgai. Rekomenduoju išbandyti, tai tobulos spalvos ir tekstūros lūpų dažai. O aš jau vakar parduotuvėje išbandžiau naujus lūpų dažus iš matinės MAC lūpų dažų kolekcijos. Kokios ten gražios spalvos, Nude ir bordo spalvos tobilos, o lūpų dažus Stone labai noriu išbandyti. 


(MAC The Matt Lip collection, nuotrauka iš interneto)



PR sample








SHARE:

3 komentarai

  1. Aliona, puikiai tinka :)
    aš jau nuo praeito rudenio žaviuosi tokiomis spalvomis... Ir, man atrodo, net ir MAC kolekcijoje radau tokį atspalvį - tai Instigator. Tobula spalva!!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. wow, tavo atrasta spalva tobula, man ar labai patiko MAC Prince Noir.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig