2015 m. rugpjūčio 7 d., penktadienis

Zepter La Danza Dvejopo poveikio vaisių kaukė



Kai manęs visai netikėtai paklausė apie mėgstamą veido priežiūros produktą, aš nedvejodama pasakiau, kad tai veido kaukės. Kodėl? Nes mano veido oda riebi ir probleminė, būna spuogų, dėmių ir juodų inkštirų. Iš nuotraukų apie tai net nepasakysi? Teisingai, tai mano naudojamų kaukių dėka.  Namuose turiu net visą įvairių kaukių kolekciją, nes veido odą reikia ne tik valyti, bet ir drėkinti ir tinkamai prižiūrėti. Šiandien mano pasakojimas apie prabangios Zepter linijos La Danza veido kaukę su vaisių ekstraktais.



Gamintojo aprašymas:




„LA DANZA“ – GERIAUSIAS BŪDAS NUSLĖPTI AMŽIŲ
Odos priežiūros serija LA DANZA – mokslo pažanga paremti šveicariški kosmetikos ir dekoratyvinės kosmetikos gaminiai su aktyviomis veikliosiomis medžiagomis, kurios puikiai gražina ir gydo, veiksmingai kovoja su senėjimo požymiais ir padeda odai atgauti ir išlaikyti jaunatviškumą.

Zepter La Danza Dvejopo poveikio vaisių kaukė

Pagrindas – mikrokapsulėse esantis vitaminų kompleksas, maitinantis ir tonizuojantis odą. Dvejopas kaukės poveikis pasiekiamas pasitelkiant naujovišką odos drėkinimą: paviršiuje drėgmė sulaikoma, o gilesniuose sluoksniuose stiprinamas odos elastingumas ir tonusas.

Talpa: 50 ml.

Kaina: 90 EUR

Kur pirkti: www.e-zepter.lt arna Zepter salone (informacija www.zepter.lt)

Sudėtis:











Įpakavimas:







Konsisitencija:








Mano nuomonė:

Laikant kaukę rankose, supranti, kad tai prabangus produktas. Įpakavimas labai gražus ir kokybiškas, buteliukas stiklinis (sako, kad tik stikliai buteliukai padeda išsaugoti visus vertingus kaukės ingridientus), nuo neigiamo aplinkos poveikio kaukė apsaugota auksinės spalvos membrana. Gamintojas pasirūpino kaukės naudojimu, įpakavime yra permatomas plastikinis šaukštelis, juo patogiau naudoti kaukę,  ir jokie mikrobai nepatenka į buteliuką. Gerai ir protingai apgalvota, už tai didelis pliusas. 
Kaukės konsistencija grūdėta (grūdėliai ir yra vitaminai ir vaisių ekstraktai), spalva švelniai rožinė, jeigu žiūrėti į šviesą, matosi spindinčios dalelės, kvapas be galo malonus - prabangių kvepalų. Kaip aš jau pasakojau, kaukės sudėtyje vaisų rūgštis ir vitaminas C, kurie skatina odos regeneraciją, švelnina, stabdo senėjimo procesus ir suteikia odai jaunatviško švytėjimo ir sveiką išvaizdą.

Aš galiu pasakyti, tik savo pojūčius. Pirmą kartą užtepus kaukę ant veido (tepiau nelabai storu sluoksniu) pajutau dilgčiojimą, nuploviau kaukę po 4 minučių. Veidas buvo ne raudonas, alergijos kaukė nesukėlė, tačiau vaizdas prieš ir po ženkliai matėsi. Mano veido porai buvo sutrauktos, spalva pagerėjusi, lyg aš miegočiau visą dieną ant šviežio oro, veidas padrėkintas, tačiau kremą užtepti dar norėjosi.  Antrą kartą naudojant kaukę jokio dilginimo aš nepajaučiau, galėjau laikyti ant veido apie dešimt minučių, poveikis buvo toks pat, švelni, giliai išvalyta, spindinti veido odą. 

Apibendrinat noriu pasakyti, kad tokias kaukės ( su vaisių rūgštimi) reikia naudoti labai atsargiai, jos nelabai tinka probkleminiai ir alergiškai odai. Man kaukė patiko, veidas pasidarė stangresnis, gražesnis, lygesnis. Prisiminat apie kainą, suprantu, ne pigu, tačiau Šveicarijoje gaminami produktai kainuoja ne pigiai, kartais jūsų veidas vertas prabangos, noriu pridurti, kad kaukė naudojasi labai taupiai, aš naudojau savo kaukė jau keturis kartus, o to beveik nesimato. Rekomenduoju išbandyti. 

PS. Sužinojau, kad užpildžius Zeper grožio klubo kortelę, gauni 30% nuolaidą. Su nuolaida kainos jau neatrodo taip baisiai.

Gero savaitgalio, brangieji








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig