2015 m. rugsėjo 3 d., ketvirtadienis

Beauty talk 2015.09.03



Pagaliau aš grįžau namo po 2-jų renginių, liko dar vienas vakare, tačiau trumpam prisėdau prie kompiuterio parašyti jūsų mėgstamą rubriką Beauty Talk (aš esu labai atsakingas ir pareigingas žmogus, kartais mano sąžinė neleidžia man miegoti, jeigu aš ką nors užmiršau arba nepadariau). Tiesą sakant, reikėjo parašyti apie pusryčius su Asta Valentate, tačiau į renginį dėl asmeninių priežasčių ji neatvyko. Būtent dėl to priežasties, šiandien nusprendžiau parašyti apie Lietuvos Bloggerius, o stilingi pusryčiai palauks iki rytojais.





Noriu pradėti nuo įspūdingo Maženos įvaizdžio, tik ji sugeba derinti tokio tipo sijoją su guminiais butais. Mano plojimai, derinukas atrodo iš tiesų nuostabiai.

Tik Ieva su molio kauke ant veido gali atrodyti stilingai ir gražiai, aš bent jau taip nemoku.  Rašau sau: išmokti pozuoti su molio kaukė Instegramui... Juokauju. Nuotrauka tiesiog labai miela ir šilta, nes Ieva būtent toks žmogus, o apie molio kaukės ir jos poveikį skaitome Ievos bloge plačiau.


Rekomenduoju išnagrinėti Patricijos įrašą bloge apie drabužių pasirinkimą pagal tavo plaukų spalvą. Manau tai labai naudingas straipsnis, kuris vertas jūsų dėmesio.



"Manikiūras su lipdukais" - už ar prieš? Aš dar nežinau, nes gavau tokius pat lipdukus. Man labai gražu ant kitų nagų, bet kol kas ant savo neįsivaizduoju. Juditai labai patiko pandos, ant jos nagų lipdukai atrodo nuostabiai.




Apie Dr. Hauschka aš pastoviai skaitau labai daug gerų atsiliepimų, pati išbandžiau tik lūpų balzamą, kuris labai patiko. Gal jau laikas išbandyti dantų pastą ir palyginti ją su Korėjietiškomis? Plačiau apie dantų pastą pasakoja Modesta.


Gretos bloge naujas atsiliepimas apie Rasa Anti-Acne priemones, aš turiu šios linijos kremą ir šveitiklį-kaukę, man labai patinka ir priemonės, ir kvapas, ir poveikis. 





Be gero teptuko tobulas makiažas neįmanomas. Jurgita savo blogo skaitytojams pasakoja apie Bellapierre kabukį šepetėlį.


Kotrynos mėgstamiausių produktų ir kosmetikos priemonių sąrašas. Smagu, kad mano dovanota pudra irgi patiko, aš turėjau mini įpakavimą, pudra tobula, tik atspalvis buvo ne mano. O apie kitus produktus skaitome Kotrynos bloge.


Gėlėtos kosmetinės bloge naujienos ir nauji pirkiniai. Man labiausiai patiko šampūnas ir balzamas (pirmieji nuotraukoje). Nuostabus dizainas ir spalvos, laukiame pilno atsiliepimo.



Rugsėjo pirmoji gera naujų darbų pradžia, rašo Karolina, būtent todėl ji nusprendė pervadinti savo blogą į http://baltijosgrozis.lt ir kviečia užsukti ir įvertinti jos naują kūrinį.


Monika atnaujino irgi savo blogą ir kviečia jus į svečius nauju adresu: http://www.nuosiandienasgrazi.lt O taip pat jos naujas įrašas apie tai, kaip rinktis naujus produktus. Labai įdomus straipsnis, manau jos rekomendacijos tikrai pravers toms, kas renkasi naujus produktus ir grožio priemonės parduotuvėje.



Pupa kūno priežiūros priemonės tobulos, apie nuostabu rinkinį su White Mush aromatu pasakoja Eva.


Pasakiško grožio Sleek šešėlių paletė idealiai tinka mėlynų akių turėtojoms. Pilnas atsiliepimas ir makiažas Avos bloge.


Ruduo - raudonų lūpų dažų sezonas, o šitas sezonas žada tapti matiniu. Juodos Plunksnos bloge atsiliepimas apie Sleek matinį lūpų blizgį.


Beauty Vibes bloge atsiliepimas apie MAX Factor makiažo pagrindą. Man šį priemonė atrodo labai įdomiai, reikės pažiūrėti parduotuvėje tekstūrą ir spalvą, nes atsiliepimas sudomino dar labiau.



"Neaprašytos priemonės plaukams iš mano vonios niekada nesibaigs", rašo Salomėja. Kaip aš tave suprantu, pas mane vonia atrodo lyg kosmetikos parduotuvė, o aš vis dar perku, bandau, gaunu testavimui, na žodžiu. Tai lyga ;-) Glotnumo suteikiantis purškiklis tikrai sudomino, reikės paieškoti parduotuvėje.





Enrikos bloge labai daug ofiso interjero idėjų, gal būt ruduo tai laikas ne tik atnaujinti drabužius arba kosmetinę, gal atėjo eilė atnaujinti savo darbo vietą?

Viskas, spėjau.

Jau einu ruoštis prezentacijai, o jums linkiu gero vakaro, su daug bloggerių susimatome šiandien vakare, laukia linksmybės ;-)
















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig