2015 m. rugsėjo 4 d., penktadienis

FASHION VILNIUS STYLE pusryčiai


Labas rytas, mano brangieji, šiandien bandysiu papasakoti apie vakarykščius renginius, apie visus iš eilės. Labai apsidžiaugiau gavus pakvietimą į Fashion Vilnius Style pusryčius, nes kvietime buvo parašyta, kad naujienas pristatys Asta Valentaitė. Aš žaviuosi šia moterimi, nes jos stilius nepriekaištingas, nepatikėsite, bet aš labai dažniau ir ilgai žiūriu į juos nuotraukas iš renginių, mokinusi pozuoti, gražiai sėdėti, teisingai kryžiuoti kojas sėdint ir t.t. Bet kokiu atveju nuotraukose viskas svarbu, niekas nenori pamatyti savęs negražios nuotraukų galerijoje spaudoje. Mano tikslas buvo, pamatyti ją gyvai. Bet, dėl asmeninių priežasčių jį dalyvauti negalėjo. Viskas būna, naujausias mados tendencijas vietoje vos pristatė Ozo parduotuvės stilistas Jorigis Šatas, konkurso programą ir užduotis pristatė Karolina Taraškevič.




Apie Fashion Vislius Style konkursą:


PRESTIŽINIS KONKURSAS GROŽIO PROFESIONALAMS - Lietuvos grožio profesionalų asociacijos organizuojamas prestižinis konkursas, kuriame susirungs tie, kuriuos atrinko ir dalyvauti pakvietė asociacija.

Devynios komandų iš dviejų žmonių - plaukų stilisto ir makiažo meistro, gaus po individualią užduotį "raudonojo kilimo įvaizdžio" temai, kuri, artėjant rudens/žiemos šventėms taps pati aktualiausia.

Tokiu būdu konkursas taip pat pristatys ir pačias naujausias ateinančio sezono vakarinio įvaizdžio tendencijas, su kuriomis bus aktualu susipažinti tiek grožio profesionalams, tiek visoms moterims, siekiančiomis atrodyti stulbinamai visomis ypatingomis progomis.

Konkursas vyks rugsėjo 12 d. FASHION VILNIUS EXPO parodoje, Vilniaus rotušėje, kur renginį bus galima stebėti gyvai. Be to, visa konkurso eiga, tarsi grožio realybės šou, bus transliuojama internetu.

Pusryčiu metu Karolina Taraškevič pristatė pirmąją konkurso užduotį, komandos ištraukė vokus su Juozo Statkevičiaus suknelėmis. Konkurso dalyviams reikės pristaytyti šukuoseną ir makiažą.  Pagrindinis akcentas, vakarinės aprangos įvaizdis, tinkantis žvaigždei ant raudonojo kilimo.









Taip pat renginio metu buvo pristatytos kosmetikos naujienos: Make Up For Ever kreminė pudra Ultra HD, kuri idealiai tinka fotosesijoms ir klipmas (filmavimui), o profesionalios itališkos plaukų priežiūros linijos atstovas Ricardas Navickas pristatė madingas plaukų tendencijas ir kirpimus. 



Priminu, kad Konkursas vyks rugsėjo 12 d. FASHION VILNIUS EXPO parodoje, Vilniaus rotušėje, kur renginį bus galima stebėti gyvai. Be to, visa konkurso eiga, tarsi grožio realybės šou, bus transliuojama internetu. 
Ar jau paruošėte savo gražiausias sukneles 'raudonojo kilimo' vakarui?

Daugiau apie renginį: www.grozioasociacija.ltwww.fvilnius.lt














SHARE:

1 komentaras

  1. Man labai patiko ši transliacija internetu. Galėtų dažniau būt tokių renginių. Galima gerų idėjų pasisemti.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig