2015 m. rugsėjo 24 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.09.24


Šiandien tokia nuostabi diena, kad norisi kaip įmanoma greičiau apsirengti ir važiuoti į miestą, pereiti gatvėmis, išgerti skanios kavos kur nors Senamiestyje, apžiūrėti naujas rudens kolekcijas parduotuvėse ir surašyti pirkinių sąrašą. Aš jau mintyse dėlioju ką reikia nusipirkti: bordo spalvos paltą (mačiau nuostabų variantą Zara parduotuvėje), naujus rudeninius ilgus batus iš H&M (pažiūrėkite nuotrauką iš naujos kolekcijos, ten kur su gėlėta suknele, atrodo tobulai), vis bandau išmokti nešioti skrybėlę (bet man vis nepavyksta) ir reikia paprastu flat tipo batelių kiekvienai dienai. Toks mano planas šiandienai, o mes su Jumis susirinkome čia aptarti Lietuvos Bloggerių Straipsnius, išbandytus produktus ir naujus drabužių derinukus.







Noriu pradėti nuo Ievos drabužių derinuko rudens sezonui. Man labai patiko spalvų pasirinkimas ir, savaime suprantama, skybėlė. Noriu, bet nešioti negaliu, nes netinka. Ką daryti, nežinau 


Enrikos drabužių derinukai į ofisą, man labiausiai patiko vidurinis variantas, o kaip kitaip, juk aš irgi ieškau bordo spalvos aukštakulnių.


Dar vienas rudeninis drabužių derinukas Juodosios Plunksnos bloge. Toks drabužių pasirinkimas idealiai tinka savaitgalio pasivaikšiojimams mieste.


Negaliu atsižiūrėti, nuostabus spalvotų lęšių rezultatas. Puikiai suprantu, kad mano tamsios spalvos akys taip niekada gyvenime neatrodys, tačiau vistiek noriu. Tiesą sakant, aš esu turėjusi Ametiste spalvos lęšius, vaizdas kiek kitoks, bet irgi labai gražu. O dabar nevisai į temą, bet radau spalvotus kontaktinius lęšius Desio, negaliu kaip noriu nusipirkti.



v

Ruduo - laikas keisti kreminę pudrą arba makiažo pagrindą, bent jau aš visada taip darau, nes mano odos tipas priklauso nuo sezono, plius įdegis jau spėja nusiplauti. Juditos bloge atsiliepimas apie LaMav mineralinę pudrą, nebandžiau, bet visai norėčiau išbandyti, nes mineralinės pudros yra mano mėgstamiausios.


Žaviuosi Uoga Uoga kosmetika vien dėl pavadinimų, tokią priemonė malonu pasiimti į rankas, jį sukelia šypseną ir geras emocijas. Mildos bloge pilnas atsiliepimas, Milda, lauk manęs svečiuose, labai noriu išbandyti.


Laura savo blogo skaitytojams pasakoja apie Ambroozija kvepalus Morta, nepatikėsite, bet aš turėjau net du kvepalų butelius, abu pasiėmė mama, jai taip patiko, kad aš negalėjau jai nepadovanoti.


Aloe Vera gelius nuostabus dalykas, aš pastoviai perku šitą produktą iš Korėjietiškų parduotuvių, sutinku, keliauja iki mūsų labai ilgai, tačiau poveikis nuostabus. Salomėja pasakoja kur dar galima nusipirkti, o taip pat apie panaudojimo būdus. Niekada netepiau gelio ant plaukų, viskas, vakare darysiu eksperementą.




Saflora kūno priežiūros priemonės tobulos, Karolinos bloge atsiliepimas apie kūno šveitiklį su egzotinių prieskonių aromatu. Kardamono, muskato, imbiero kvapai idealiai tinka rudens sezonui, manau aš irgi supirksiu šį stebuklingą kūno šveitiklį.


Viktorijos bloge atsiliepimas apie dar nematytas plaukų priežiūros priemones iš Argano kolekcijos, man atrodo aš jau savo priemones plaukams radau, o apie šiuos gėrius plačiau bloge



H&M  kosmetika mačiau, išbandžiau, kai kas patiko, kai kas nelabai, tačiau Lindex kosmetika. Ar tokia yra? Pasirodo taip, Eimantės bloge nuostabaus grožio bordo spalvos lūpų dažai.


Ant Živilės nagų puikuojasi tamsaus atspalvio Artdeco nagų lakas iš naujos rudens Artdeco Mystical Forest kolekcijos, labai graži spalva ir manikiūras.


Patricija pasitinka rudenį ryškių atspalvių Avon lūpų dažais, man atrodo, tau labiausiai tinka raudonas, tai tikrai tavo spalva. 


Indrės rankose naujieji Matiniai lūpų dažai. tai tikrai dėmesio verta naujiena: tobula spalva ir tekstūra, jau mačiau yra galimybė nusipirkti Lietuvoje.


Kodėl Lietuvoje nėra stendų su Revolution kosmetika? Labai noriu, kad atsirastų, nes kai pamatai Revolution paletes kituose blogose, negali ramiai miegoti naktimis. Jau perskaičiau, kad kokybė nėra ideali, tačiau nėra ir visai bloga, o kaina juokinga. Kodėl gi neišbandyti. Šitas stebuklas iš Avos blogo




"Jeigu vasarą dar galima ištverti be kvapiojo vandens ar kvepalų, šaltesniu metų laiku ši priemonė - tiesiog būtina" - rašo Greta, ir aš pilnai su tuo sutinku. Apie tai kaip Gretai pavyko prisijaukinti Avon femme Icon kveplaus bloge.


Gėlėtos kosmetinės bloge atsiliepimas apie VS kūno purškiklį, galiu pasakyti VS kūno priežiūros priemonių kainos yra žvėriškos, tačiau vistiek atranda savo pirkėjus. Aš esu buvus prie VS produkto stendo, tačiau nieko nenusipirkau, dabar gailiuosi, reikėjo prigrėbti kūno purškiklį.





Pabaigai Monikas įrašas apie "Auksinį pieną", niekada nemačiau, neragavau, net nežinojau, kad toks egzistuoja, ačiū Monikai už receptą, būtinai įvertinsiu skonį.



Tokia būvo mūsų grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,












SHARE:

4 komentarai

  1. čia gal klausimas ne visai į temą ir kiek naivus, tačiau vis pamąstau - jei jūs nedirbate, negi tikrai negaunate jokių pajamų iš blogo? sunku įsivaizduoti, kaip kitaip galima išgyventi, mokesčius susimokėti. o jei vyras neša finansinę naštą, tai labai įdomu ar palaiko jūsų tokią veiklą?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai daug merginų ir moterų yra namų šeimininkės, nieko čia keisto tikrai nėra, dauguma produktų gaunu testavimui. Mano vyras palaiko, ne tik palaiko bet irlabai dažnai padėda pofotografuoti drabužius, jeigu reikia su internetu ir saito programavimu. Tikriausiai tai meilė ;-)

      Panaikinti
    2. Dėkui už atsakymą - tuomet džiaugiuosi už jus :)

      Panaikinti
  2. Visai nieko apžvalga. Ir kaip spalvoti kontaktiniai Desio lęšiai? Ar jau teko išbandyti? Ar geri lęšiai? :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig