2015 m. rugsėjo 15 d., antradienis

Biok Dermatology. Auganti dermatologinės kosmetikos mada.





Sekmadienio ryte aš skubėjau į Biok kompanijos pristatymą, kur Justė Pinkevičienė šnekėjo apie dermotologines kosmetikos madą. Aš jau dieną prieš mačiau Biok pristatomą naujieną, labai įdomiai atrodanti dermo kosmetikos liniją, todėl man buvo du kartus įdomiau.








Jeigu mes susirinkome Fashion Vilnius renginyje, todėl ir savo prezentaciją aš noriu pradėti nuo mados, - sakė Justė.

Pirmoji skaidrė "pusiau mada", nes čia demonstruojami tik drabužiai, tačiau bendras žodis "mada" neįsivaizduojamas be modelio veido, be makiažo ir veido odos būklės. Juk ne tik gražūs ir madingi drabužiai yra svarbūs, labai svarbu graži veido odos būklė.



Tai kokią kosmetiką vis dėl to pirkti? Kokia yra geriausia?
Skiriamos kelios kosmetikos grupes: 



Pasirinkti reikia tą kosmetiką, kurį tinka būtent tau, tačiau sklando daug mitų:


kad su profesionalia kosmetika gali dirbti tik profesionalai, čia aš jau leisiu pasakyti savo nuomonę. Perkant profesionalaią kosmetiką, reikia turėti žinias, perkant profesionalius plaukų dažus - koloristikos žinias, kaip maišyti ir dažyti plaukus profesionaliai, kokius oksidantus ir kororantus pasirinkti. Perkant profesionalią veido priežiūros kosmetiką, žinių gal reikia kiek mažiau, nes ją parenka salone, bet čia jau reikia jausti savo odą. Šnekant apie profesionalią dekoratyvinę kosmetiką, manau irgi reikia tam tikrų žinių, paprastas žmogus gali nusipirkti, tačiau konsultantai turi patarti ir pamokyti tas priemones naudoti namuose.

Mass market kosmetika parduodama parduotuvėse, tai bėra bloga kosmetika, tai priemonės kurios tinka visai šeimai, kurių kaina nėra labai aukšta, o kokybė, jeigu parinkti ir atrasti sau tinkantį produktą gali būti labai gera.

Dermatologinė kosmetika labai geros kokybės, nes ją perku vaistinėse. Ne visur, ir ne visada. Taip, galima tikėtis vaistinėse geresnės kokybės, nei maisto parduotuvėje, tačiau ir kainos santykis čia žymiai didesnis.

Luxury kosmetika tai efektyvumo garantas, nes jį nuostato aukšta kaina. Taip, sutinku, kaina nustato kokybė, bet būna ir išimčių, nėra blogos kosmetikos, yra kosmetika kuri netinka tau. Aukšta kaina neužtiktina kokybės.



Paskutiniu metu populiarėja kosmetiką pirkti vaistinėse, dažniausiai merginos pasirenka dermotologinę kosmetiką. Kodėl?

Pirmoji priežastis - dėl reklamos. Aš pati esu reklamos auka, puikiai suprantu, kad reklaminiai plakatai ir šūkiai veikia.

Antroji priežastis - odos problemos. Tyrimai buvo atlikti Lietuvoje visai neseniai, paaiškėjo, kad net kas 8 žmogus turi odos problemų.


Sutinku, jeigu šnekame apie odos problemas, kito pasirinkimo, kaip pirkti dermo kosmetiką manau nėra. Šitoje vietoje pasirinkimas menkas, arba vaistai, arba dermatologinė kosmetika.



na ir svarbiausiai, ką pristato Biok:

Noriu pabrėžti, kad kosmetikos sudėtis nėra 100% natūrali, tik aktyvioji formulė yra pagaminta iš natūraliai aktyvių komponentų.



O dabar apie tai, kaip atrodo Biok Dermatologinė kosmetikos liniją:




Aš sau leidau nufotografuoti lankstinuką, nes niekur kitus informacijos dar nėra:



Priemonės parduodamos Eurovaistinėje



Mane naujiena labai sudomino, patiko įpakavimai ir priemonių aprašymai, savo atsiliepimais apie išbandytas priemones aš būtinai pasidalinsiu bloge.




















SHARE:

5 komentarai

  1. Kremas 14€ :o tiek kainuoja mano megstama bioderma.. Kur manau tikrai kokybiskesnis produktas, daugiau investiciju i produkto formule ir atitinkamai rezultatas geresnis. Uz tokia kaina net nebandysiu biok

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš negaliu pasakyti, kad Bioderma mano mėgstamiausia, tačiau visada įdomu ir naudinga palyginti ir išbandyti. Aš neturiu tokių didelių odos problemų, kurių negalėčiau išspręsti naudojant paprastą kosmetiką. Bet patikėkite manimi, kiek yra žmonių, kurie perka priemones tik dėl to, kad jos yra Lietuviškos. Aš nežinau, tai pliusas ar minusas, man svarbiau veiksmingumas.

      Panaikinti
  2. Gyvenu Anglijoje kaip galeciau nusipirkti krema?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Gyvenu Anglijoje kaip galeciau nusipirkti krema?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig