2015 m. rugsėjo 16 d., trečiadienis

BŪK nagų lakai


Aš buvau labai skeptiška BŪK nagų lakams, pirmas gautas testavimui raudonos spalvos BŪK akas buvo blogos kokybės, man buvo labai sunku jį lygiai nulakuoti, o aš jau nagus lakuoti moku. Aš stengiausi įvairiais būdas, tačiau nieko gero man nepavyko, dėl to ir atsirado tokia skeptiška nuomonė. Bet kiekvienas vertas antros galimybės (ir tegul protingi žmonės sako, kad mes duodame antra šansą sau, o ne kitam), aš pirmadienį iš ryto jau lakavau nagus BŪK lakais.














Talpa: 10 ml.

Kaina: apie 6 lt.

Rezultatas:




Mano nuomonė:

BŪK lakų įpakavimas pakankamai gražus, kvadratiniai, stikliniai buteliukai, patogus, tačiau mažas teptukas. Spalvų pasirinkimas tikrai didelis, aš gavau testavimui šios atspalvius. Nude spalva mano mėgstamiausia, su violetiniai lakai lakuoju nagus kiek rėčiau, tačiau tamsios spalvos mano favoritai rudens sezonui. Aš lakavau su ANNY nagų pagrindu, taip, sutinku, lakuojasi kur kas geriau. Man pavyko labai gražiai nulakuoti nagus, išdžiuvo manikiūras irgi ganėtinai greitai, per 15-20 minučių, viršutinio nagų lako sluoksnio nenaudojau, pažiūrime, ką gali BŪK nagų lakas. 
Pirmoji dieną - lakas ant nagų, viskas gerai
Antroji diena - po plaukų plovimo ir sušukavimo nuskilo violetinis kamputis, nieko tokio, ištaisiau ir dar džiaugiuosi manikiūru. Vakare po vonios procedūrų violetinio nagų lako kampučiai kiek nusitrina, nude lakas savo vietoje.
Trečioji diena - po plaukų plovimo ir sušukavimo, teko nuvalyti manikiūrą nes skylo dar keli violetinio nagų lako kampučiai, manikiūras atrodo netvarkingai, o aš važiuoju į renginį.

Ką noriu pasakyti apibendrinant, BŪK nude spalvos man labai patiko, jis labai gerai laikosi ir gražiai atrodo, violetinė spalva irgi labai graži, su vos matomais blizgučiais, tačiau laikosi blogai. BŪK Nr. 16 pripažintas favoritu, pabaigiu įrašą, ir eisiu perlakuoti juo visus nagus.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig