2015 m. rugsėjo 16 d., trečiadienis

FENJAL Rich Shower Oil Dušo aliejus ir Sensual Body Oil Kūno aliejus


Artėjant šaltiems orams, vis labiau pradedi vertinti aliejines kūno priežiūros priemones. Nuo drabužių ir pėdkelnių mano oda išsausėja, ja reikia pastoviai maitinti, tačiau labai riebių priemonių naudoti nesinori, riebus kūnas nepatinka niekam, reikia laukti, kol priemonė  susigers į kūno odą, o tam kartais visiškai nėra laiko. Aš jau esu bandžiusi FENJAL kreminius kūno prausiklius, man be galo patiko, šį kartą testuojame aliejinį kūno prausiklį ir purškiamą sausą aliejuką.





Gamintojo aprašymas:



"Rich Shower Oil" 




dušo aliejus pavirsta švelniomis putomis, kurios maitina ir drėkina odą bei suteikia komforto pojūtį. Sudėtyje esantys vertingų aliejų kompleksas su maitinamuoju vinuogių kauliukų aliejumi bei prabangus gėlių aromatas kiekvieną akimirką duše paverčia malonumo akimirka. Tyrimai patvirtina jog oda, panaudojus "Rich Shower Oil" dušo aliejų, tampa minkštesnė ir sudrėkinta.

Talpa: 200 ml.

Kaina: 6,80 EUR

Sudėtis:



Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada parduotuvės

Konsistencija:





Sensual Body Oil Kūno aliejus





Kūno aliejaus efektyvumas padidėja jei jį tepsite iškart po dušo, ant vis dar drėgnos odos. Aliejaus sudėtyje esantys vertingų aliejų kompleksas su pasifloros aliejumi maitina odą ir suteikia komforto. Itin švelnios tekstūros kūno aliejus greitai įsigeria į odą ir nepalieka riebumo pojūčio. Patogus aliejaus buteliukas su purškikliu palengvina jo naudojimą. Aliejus apgaubia kūną jausmingu aromatu ir šilko švelnumu. „Šio kūno aliejaus išskirtinumas slypi naujoviškoje formulėje, kuri minkština ir švelnina odą ir šis efektas išlieka ilgai po aliejaus naudojimo. Aliejus atkūria odos hidrolipidinį sluoksnį.“ Sako Katarina Triler, Doetsch Grether laboratorijų mokslininkė. Tepant aliejų masažinaias jūdėsiais suaktyvinama kraujotaka, o tai padeda stangrinti odą.


Talpa: 150 ml.

Kaina: 9 EUR

Sudėtis:



Kur pirkti: Parduotubės Kristiana ir Kosmada

Konsistencija:



Mano nuomonė:

Šveicariškos kosmetikos priemonės pačios geriausios, tai labai aukštos kokybės kosmetiką ir kūno priežiūros priemonės. Jeigu dar neišbandėte Fenjal kūno priemonių, rekomenduoju atkreipti dėmesį, o aš šiandien šnekėsiu apie aliejus. Aliejai - mano mėgstamiausios kūno priežiūros priemonės žiemos ir rudens sezonu. Tik jų dėka galima turėti šilkinę ir pamaitintą kūno odą be šerpetojimų. Abi priemonės turi vos jaučiamus kvapus, tai labai didelis pliusas, nes stiprūs kvapai patinka ne visiems, dušo aliejus labai švelniai plauna kūno odą, mažai pūtuoja ir nesausina kūno odos. Aš iki šiol niekada neturėjau dušo aliejaus. Kodėl? Niekaip nesuprantu, tai topinis produktas. Purškiamas sausas aliejus man irgi patiko, tačiau naudoju jį tik vakarais, nes jam įsigerti reikia laiko, rytais jo kartais tiek nebūna, man geriau 15 minučių pamiegoti, arba per lakuoti nagus, negu laukti kol aliejus įsigers. Purkštuvas labai patogus, vakarais po karštos vonios, aš darau masažą su šio aliejumi, aliejaus kvapas sustiprėja. Aliejus pakankamai greitai (lyginat su natūraliais aliejais) susigeria į kūno odą, nepalieka riebumo ir gerai maitina. 

Galiu pasakyti vienareikšmiškai, tobulos kūno priežiūros priemonės.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig