2015 m. rugsėjo 22 d., antradienis

Dolce Milk Mango kūno šveitiklis-dušo želė


Aš nelabai linkusi rašyti ir pasakoti bloge apie kosmetikos priemones, kurių neįmanoma nusipirkti Lietuvoje, tačiau apie Dolce Milk kūno priemones negalima tylėti, jeigu turėsite galimybę nusipirkti šitas nuostabias kūno priežiūros priemones Rusijoje, Ukrainoje arba Baltarusijoje (nežinau kodėl būtent šiose šalyse, bet yra kaip yra), būtinai nusipirkite, tobulos priemonės ir nuostabūs kvapai.

Gamintojo aprašymas:



Aš neversiu rusiškų aprašymų, aš tiesiog papasakosiu apie šitą liniją savo žodžiais. Produktų linija susideda iš kūno priežiūros ir veido priežiūros priemonių. Kūno priežiūroje yra kūno kremai, dušo želė, šveitikliai, rankų muilas (skystas ir kietas), rankų kremas. Veido priežiūros priemonės - veido pieneliai, tonizuojantys losjonai, lūpų balzamai. Siūlomi kvapai: žaliųjų vynuogių, raudonų uogų, figų, braškių su pienų, bananų, džiovintų slyvų, traškių migdolų su karamele, mėtų ir šokolado, abrikosų, mango, pieninis šokoladas. Visi kvapai tiesiog nuostabūs, o aš jau esu išbandžius džiovintų slyvų dušo želę ir kūno šveitiklį, abrikosų pienelį veidui, rankų kremą. Šį kartą lauktuvių iš Maskvos gavau Mango kūno šveitiklį-dušo želę ir muilą.

Talpa: 400 ml.

Kaina: apie 4 EUR


Įpakavimas:







Konsistencija:




Mano nuomonė:

Negaliu pasakyti, kad tokio tipo dušo želė yra mano mėgstamiausia. Aš esu turėjusi paprastą Dolce Milk dušo želę, tai buvo viena iš mano mėgstamiausių priemonių. Kaip aš jau pasakojau, kvapai nuostabūs, aš mačiau šitas priemones parduotuvėje, labiausiai patiko bananų ir šokolado kvapo kūno priežiūros priemonės. Kūno šveitiklis - dušo želė turi labai nepatogų įpakavimą, geležinis dangtelis labai gražus, tačiau atsukti jį šlapiomis rankomis sunku, įpakavimas  vis bando išslysti iš mano rankų. Daugiau minusų priemonė neturi, kvapas - sultingų mangų, spalva - ryškiai oranžinė, tai kaip vitaminų ir geros nuotaikos šaltinis iš pat ryto, šveičiamos dalelės labai mažos, jų beveik nesijaučia. Kvapas ant kūno išsilaiko pakankamai ilgai, naudojant priemones kartu, laikosi žymiai ilgiau (kūno pienelį ir dušo želę).
Apibendrinant noriu pasakyti, jeigu turėsite galimybę, būtinai atkreipkite dėmesį.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig