2015 m. rugsėjo 22 d., antradienis

Douglas Make-up Primer Makiažo bazė


Kiekvienas tobulas makiažas prasideda nuo makiažo pagrindo, jis prailgina makiažo išsilaikimo trukmę, kreminės pudros ir makiažo pagrindai tepasi žymiai geriau ir lengviau, naudojant makiažo pagrindą galima koreguoti veido spalvą (žalios spalvos pagrindas paslepia raudonį, violetiniai - slopina geltoną veido atspalvį), mažinti poras ir suvienodinti veido reljefą. Šiandien mano pasakojimas apie bespalvį Douglas makiažo pagrindą. 

Gamintojo aprašymas:


Pagerina odos struktūrą. Leidžia tolygiai padengti veidą kremine pudra. Suteikia švelnų ir matinį efektą. Naudojama kaip makiažo pagrindas arba tiesiog kaip pudra.
Talpa: 13ml

Sudėtis:




Kaina: 12,99 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt

Įpakavimas:




Tekstūra:

Tik užtepiau ant rankos


Bazė susigėrė labai greitai, oda tapo matinė, lygesnė ir gražesnė






Mano nuomonė:

Perskaičiau makiažo pagrindo aprašymą du kartus, tačiau taip nesupratau, kokios odos tipui ji skirta. Parduotuvėje tikrai be tokios informacijos ir be gerų atsiliepimų internete nenusipirkčiau. "Suteikia švelnų ir matinį efektą",  man tikrai nieko nesako, nėra net aprašyme kad prailgina makiažo gyvavimo laiką, keista, tiesą sakant.
Įpakavimas labai paprastas, žiūrint į tai, kad priemonės kaina tikrai nėra maža (už 13 ml. - vos ne 13 EUR), norėtųsi daugiau. Tačiau naudoti patogu, tai nėra toks gražus produktas kaip tarkim skaistalai, tačiau svarbiau poveikis ir rezultatas. Bazė neturi kvapo, tai yra pliusas, konsistencija silikoninė, labai greitai susigeria į veido odą, gerai išlygina veido reljefą, makiažą tepti žymiai patogiau, geriau ir paprasčiau, tačiau po 3-4 valandų veidas pasidaro labai riebus, nesvarbu, kokią kreminę pudrą nenaudočiau (aš pradžioje galvojau, kad pagrindas tiesiog nesusidraugauja su mano kremine pudra, tačiau nedraugauti su visomis pudromis tiesiog neįmanoma). Todėl aš padarau išvadą, kad Douglas makiažo pagrindas tinka sausai odai, o mano veido odos tipui tiesiog netiko. Jeigu naudoti makiažo bazę pagal paskirtį, galima surasti labai daug pliusų, sausos odos savininkės būtinai įvertis šį produktą. Nebūna blogų kosmetikos priemonių, būna tik tos, kurios mums netinka, rinkinės savo kosmetikos priemones atsakingai ir atidžiai, tai sutaupys daug pinigų.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig