2015 m. rugsėjo 11 d., penktadienis

Douglas kosmetikos pristatymas


Labas rytas, mano brangieji, šiandien atsikėliau anksti tam, kad pabaigti dar kelis straipsnius, važiuoju į stilingus Fasion Vilnius pusryčius su renginio dalyviais, organizatoriais ir dizaineriais. Manau bus įdomu ir naudinga, o jums paruošiau straipsnį apie Douglas kosmetikos pristatymą, kur buvau vakar. Tiesą sakant, aš jau seniai mačiau Douglas kosmetiką, turiu baltos spalvos perlamutrinį nagų laką, kokybė aš jums pasakysiu gera, todėl su malonumu nuskubėjau susipažinti su naujienomis, o jų tikrai labai daug.



Apie Douglas kosmetiką:




Douglas nusprendė, jog laikas atiduoti duoklę ištikimiems klientams, tačiau ne odos priežiūros priemonėmis, o nauja dekoratyvinės kosmetikos linija. Douglas tikslas – sukurti gaminius, kurie gerai atrodytų, būtų net tik malonūs odai, bet ir naudingi. Be to, gaminys turi būti lengvai naudojamas, kad moteris galėtų pasiekti geriausią rezultatą per trumpiausią laiką. Šios makiažo priemonės nėra tiesiog patobulintos įprastos kosmetikos priemonės, tai – visiškai nauja technologija, kuri neužkemša porų ir kurios sudėtyje nėra aliejų. Produktai tinka visiems odos tipams, net jautriai ir sudirgusiai odai.

Kosmetikos priemonių pasirinkimas labai didelis, noriu Jums parodyti Dpouglas makiažo įvaizdžių galeriją. Prie kiekvieno makiažo - rekomenduojamos Douglas kosmetikos priemonės. 



Apžiūrėsime makiažus ir siūlomas priemonės iš arčiau, juk dėl to ir susirinkome.


















Apžiūrėjus visas linijas supratau, kad man labiausiai patiko šepetėliai, akių šešėliai ir kūno priežiūros priemonės. Pasirodo kūno priežiūros priemonių sudėtis natūrali, tai dvigubai geriau, nes tokios priemonės tikrai atras savo pirkėjus ir gerbėjus.



Douglas visažistė pristatė  Rolana Kuprytė pristatė net 3 skirtingus įvaizdžius: Paryžietė (kur pagrindinis akcentas ryškios matinės lūpos), natūralus makiažo variantas - kur pagrindinis dėmėsis - veido odos paruošimas ir veido tonas, man labiausiai patiko Dūminis mėlynas makiažo variantas. 

Taip pat Rolana pasakojo apie makiažo atlikimo eigą, pasidalino keliais patarimas. Svarbu makiažą pradėti nuo makiažo pagrindo, tinkamai pasirinkti kreminį makiažo pagrindą (o Douglas siūlo net kleis skirtingus variantus: lengvos ir švelnios tektūros, stangrinamasis arba ilgai išliekantis), naudoti geros kokybės šepetėlius.
Ar galima nudažyti lūpas raudonu lūpdažiu nenaudojant teptuko? Rolanos atsakymas:- "Galima, tačiau rezultatas tikrai nebus toks, kokio tikitės". Tiesą sakant, aš pati naudoju teptuką, o naujovė man buvo - jeigu norite putlesnių lūpų, spindesio suteikiantį priemonę reikia tepti virš lūpos (tai mes jau žinome) ir į lūpų kampučius. Labai įdomi technika, būtinai išbandysiu. Jeigu Jus isižiūrėsite, manau tas efektas net matosi nuotraukose.













Visos priemonės, kurios buvo naudojamos makiažui galima buvo apžiūrėti, įvertinti ir išbandyti. Viskas atrodo labai įdomiai, kaip aš jau sakiau, man patiko akių šešėliai (ypač matiniai atspalviai), noriu išbandyti makiažo pagrindą (jį gavome testavimui)


Douglas kompanijos tušas atrodo įdomiai, teptukas kažkas tarp Maybelline Brow Drama ir Gosh No Limit Mascara, bet iki galo nepanašus nei į vieną, todėl išbandyti bus dar įdomiau.


O tas grožis, kuris labai panašus į antspaudą - kreminiai skaistalai, tokio mielo kosmetikos produkto aš jau seniai nesu mačiusi, nes daugumos produktų dizainas nelabai skiriasi vienas nuo kito, o čia tikrai topinis ir labai gražus sumanymas. Kreminius skaistalus galima naudoti ir kaip lūpų dažus, bet manau tai mes visi jau žinome.

Aš išbandžiau akių šešėlių tekstūrą, supratau kad be šešėlių pagrindo naudoti nelabai išeis, tiesą sakant, užmiršau papasakoti, kad Douglas šešėlių pagrindas pudrinis. Labai panašus į šviesios spalvos akių šešėlius, labai įdomus sprendimas. (nuitraukose ne baltos spalvos šešėliai, tai akių šešėlių pagrindas)





Ačiū labai Douglas kompanijos atstovams už pakvietimą, man buvo labai malonu sudalyvauti tokio lygio pristatyme, buvo labai įdomu susipažinti su naujienomis, o  jau greitai papasakosiu savo bloge apie išbandytas Douglas priemones, šiandien bandysiu daryti Pažyžietės makiažo variantą, raudonai nagus jau nulakavau.


























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig