2015 m. rugsėjo 20 d., sekmadienis

Ekologiškas kūno losjonas: Orange & Argan


Labas rytas, mano brangieji, šiandien atsikėliau kiek anksčiau tam, kad pabaigti suplanuotus blogo įrašus ir nuvažiuoti į Tautų mugę, man tokie renginiai labai patinka, o visi puikiai žinome, kad sekmadienį parkavimas mieste nemokamas, dvigubai geriau, tik vietą surasti labai sunku. Pirmasis pasakojimas apie ekologišką kūno losjoną. Tokios grožio priemonės labai svarbios, nes poveikio skirtumas tik gerąją pusę, o sudėtis beveik natūrali ir ekologiška. Kodėl gi ne?






Gamintojo aprašymas:



Hidratuojantis ir puoselėjantis kūno odą losjonas, su reikiamomis maistinėmis medžiagomis. Migdolų ir avokadų aliejus drėkina, arganas ir kakavos sviestas atstato ir minkština odą. Oda kruopščiai prižiūrima be riebalinės plėvelės, o raminantis apelsinas atgaivina kūną ir protą. Pagaminta iš 83% ekologiškų ingredientų ir sertifikuota pagal Soil Association organinius kūno priežiūros standartus, taip pat pripažintas veganų, naudoti produktai yra registruoti Vegan Society. Švelni kompozicija tinka visų tipų odai, įskaitant jautrią odą.
Tinka: Visų tipų odai, įskaitant jautrią odą. Odos atgaivinimui ir drėkinimui.
Naudojimas: Tepti kūną po maudynių. Kasdienis naudojimas padės išlaikyti jūsų odą švelnią ir elastingą.
98.85% natūralių ingredientų83% ekologiškų ingredientų, sudėtyje nėra SLS, SLES, ALS, Phylates, Parabens, Phenoxyethanol, DMDM, PEGS, Silicones, sintetinių spalvų ir kvapų, Urea, DEA, MEA, TEA & Glycols.
INCI: Aqua (Water), Glyceryl Stearate SE, Isopropyl Myristate, Stearic Acid, Glycerin**, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Benzyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel (Argan) Oil*, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Cocoglycerides, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil*, Parfum*, Limonene, Tocopherol, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Cymbopogon Martinii (Palmarosa) Oil*, Geraniol, Linalool (*Sertifikuoti ekologiški,**Organinės kilmės ).
Talpa: 300 ml
Kaina:12,19 EUR
Kur pitkti: http://www.puretouch.lt
Įpakavimas:







Konsistencija:



Mano nuomonė:

Aš suprantu, kad tai didžiausias klaida, tačiau dažniausiai iš natūralių kosmetikos priemonių tikiuosi nuostabaus kvapo. Puikiai suprantu, kad natūralūs kvapai nėra ypač intensyvūs, priemonės kvepia neutraliai ir kvapai vos jaučiami. Negaliu nepaminėti dar kartą rožių balzamo nakčiai, jis tobulas, pradedant nuo kvapo, baigiant veido maitinimu ir rezultatu. Skin Blossom kūno losjonas turi vos jaučiama arganų (saldoka, bet jis vos vos jaučiasi) ir gaivesnį apelsinų kvapą (geriau jaučiasi, jeigu tepti losjonu kūną po vonios ar dušo). Kūno losjono konsistencija pakankamai tiršta, tačiau susigeria į kūno odą momentaliai, nereikia nieko laukti, tai didžiausias šio kremo pliusas. Rezultatas - pamaitinta ir minkšta k9no odą. Suprantu, kad šnekant apie ekologiškas, veganiškas ir priemones jautriai odai vos jaučiamas kvapas yra didelis privalumus. Rekomenduoju atkreipti jūsų dėmesį, nes labai svarbu ką mes tepame ant savo odos, šitą priemonę turi labai gerą sudėtį.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig