2015 m. rugsėjo 19 d., šeštadienis

Douglas Aquarelle Powder Daugiafunkciniai skaistalai veidui


Labas vakaras, brangieji, ateinu su dar vienu atsiliepimu apie Douglas daugiafunkcinę pudrą veidui, aš labai apsidžiaugiau, atidarius dėžutę ir atradus būtent šį pudrą. Douglas kosmetika man nėra naujiena, aš prieš gerus du metus turėjau Douglas nagų laką, taip pat parduotuvėje ilgai žiūrėjau į lūpų blizgius, bet nenusipirkau.





Gamintojo aprašymas:




Aquarelle Powder
Daugiafunkciai skaistalai veidui
Tai daugiafunkciai keturių spalvų skaistalai veidui, kurie paryškina veido kontūrą ir suteikią puikią spalvą.
Net keturios spalvos bei tekstūros viename - ir jūsų veidas turės spindinčią bei gaivią išraišką!
Talpa: 18g

Kaina: 16,99 EUR

Kur pirkti: Douglas parduotuvėse

Įpakavimas:






Spalvos:




Rezultatas:






Mano nuomonė:


Pradėsime nuo įpakavimo, pats produktas labai gražus: spalvų parinkimas, Douglas logo ant skaistalų atrodo gražiai, tačiau nėra nei teptuko, nei veidrodžio, įpakavimas plastmasinis. Iš vienos pusės produktas atrodo prabangiai, iš kitos pusės - su savimi į rankinę nepasiimsi, spręsti jums, tačiau už tokią kainą manau veidrodis būti galėtų. Tai daugiafunkcinė kosmetikos priemonė, kurią galima naudoti ir kaip skaistalus, ir kaip akių šešėlius, ir kaip spindesio suteikiantį priemonę. Pudra susideda iš keturių skyrių: dviejų spalvų bronzinės pudros, spalvos skirtumas matomas tik prie šviesos (viršutinis atspalvis vos šviesesnis negu apatinis), rožinės ir auksinės spalvos spindesio suteikiančių priemonių. Aš tikrai bandžiau naudoti vietoje šešėlių, tačiau pigmentacijos neužtenka, priemonė ant vokų vos matosi, todėl nerekomenduoju. Rožinis ir auksiniai atspalviai turi labai daug pavienių didelių blizgučių, man tai nelabai patiko, nes blizgučiai matosi ant veido, bet artėja šventės, "why not". Nuotraukoms aš naudojau taip: viršutinis sluoksnis kaip veido kontūravimas (ant atrodo jis kiek per oranžinis), o sumaišius visus atspalvius per vidurį (daugiau rožinio ir auksinio) kaip spindesio suteikiantį priemonę. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad priemonė tinka šilto odos atspalvio merginoms, kurios turi tamsią arba įdegusią odą, mano įdegis jau nusiplovė, todėl pudra ant veido atrodo kiek per tamsiai ir turi oranžinės spalvos pagrindą. Pliusai - labai didelis pudros kiekis, pudra laikosi visą dieną, nekemša porų, vasaros metu gali būti naudojama ant viso veido, o šviesesni atspalviai vietoje spindesio suteikiančių priemonių.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig