2015 m. rugsėjo 19 d., šeštadienis

Maybelline DREAM MATTE PUTŲ PAVIDALO MAKIAŽO PAGRINDAS


Tęsiame pažintį su Maybelline pudromis, renkamės geriausią. Aš priminu, kad mano odos tipas - mišri oda, taip pat, odos tipas priklauso nuo sezono, vasara- riebi, žiemos metų nuo šildymo ir temperatūros skirtumo labai sausa. Šiuo metu mano oda rieboka. Po Maybelline Dream Satin pudros, kuri idealiai atrodė ant veido, tačiau dėl savo riebios tekstūros pabėgo nuo veido per keturias valandas, veidas pradėjo blizgėti ir teko taisyti situaciją, aš perėjau prie matinių pudrų testavimo. Aš negaliu pasakyti, kad matinis veidas man labai patinka. Tam, kad veidas atrodytų gyviau, reikia naudoti ir skaistalus, ir švytėjimo suteikiantį pudrą, ir bronzinę pudrą veido kontūravimui. Tačiau rezultatas mane nustebino, šiandien apie tai ir pašnekėsime plačiau.





Gamintojo aprašymas:



Dream matte mousse pasiskirsto ypač tolygiai, tad rezultatas – lygi, vienodo atspalvio natūraliai atrodanti oda.
Puikus sprendimas riebiai odai – novatoriška putėsių tekstūros formulė idealiai maskuoja ir suteikia 100 % matinį efektą.
 
Tinka ir jautriai odai, nes neužkemša porų, sudėtyje neturi kvapiklių, dermatologiškai patikrinta priemonė.

Sudėtis:





Įpakavimas:








Konsistencija:






Rezultatas:










Mano nuomonė:

Aš ir anksčiau esu bandžiusi pudras putų pavidalo, vienintelis pudrų minusas - nepatogu naudoti, nes reikia arba kempinės, arba šepetėlio, arba pirštais (kas yra iš dalies nehigieniška). Aš prisipažinsiu, naudojau pirštais, nes labai norėjau pajausti pudros tektūrą ir konsistenciją. Pudros tekstūra - putos, tai kažkas tarp kreminės ir birios pudros, lyg dvi priemones sumaišytų kartu geresniam rezultatui. O rezultatas tikrai vertas dėmesio, man pudros spalva pradžioje buvo kiek per šviesi, dienos bėgyje visiškai prisitaikė ir to minuso aš jau nebemačiau. Veidas iš karto visiškai matinis, kaip aš ir sakiau, reikia naudoti papildomas priemones tam, kad veidas neatrodytų plokščias ir negyvas, tačiau pudra laikosi ant veido ir keturias valandas, ir penkias valandas, po šešių valandų, aš lengvai perėjau per veidą su kompaktine pudra ir pravaikščiojau dar kelias valandas. Tiesą sakant, rezultatas mane nustebino, tokia pudra tikrai tinka riebios odos savininkėms, vienintelis minusas - aš jaučiau pudrą ant veido, nežinau kaip papasakoti, bet tas jausmas, kad ant veido kažkas yra, nepaliko manęs visą dieną. Maybelline Dream Matt pudros maskavimas yra vidutinis, jeigu reikia didesnio maskavimo efekto, pudrą galima sluoksniuoti, tačiau dar vienas minusas - pudra paryškina poras. Jeigu mano turima Maybelline Better Skin idealiai maskuoja poras, šita pudra juos kiek paryškina, ant nosies esančios poros matosi net nuotraukose.  

Apibendrinant noriu pasakyti, kad pudra gerai laikosi ir tikrai tiks riebios odos savininkėms.


PR Sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig