2015 m. rugsėjo 19 d., šeštadienis

VIVI Makadamijų kondicionierius



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, vakar aš susimasčiau, kas svarbiau - natūrali ir ekologiška produkto sudėtis arba rezultatas (šnekame apie plaukų priežiūrą). Galiu pasakyti iš savo pusės, man svarbiau yra rezultatas, nes koks skirtumas kuo aš plaunu ir ką naudoju, jeigu plaukai atrodo tragiškai. Prisiminu savo pirmąją pažintį su natūraliais šampūnais: išplovei plaukus, o plaukai atrodo blogiau nei buvo prieš. Aš negaliu sau dar atrasti tinkamo šampūno, todėl naudoju nenatūralius,, mėgstu aliejus plaukams su silikonais, nes jie suteikia mano plaukams matomą efektą, ne vienas natūralios sudėties aliejus neapsaugo plaukų nuo karščio, teisinimo ir feno. Kiekvienos iš mūsų teisė rinktis, tačiau šiandien mano pasakojimas apie priemones, kurios patinka mano plaukams. VIVI plaukų kondicioneriai ir kaukės suteikia taip reikalingą efektą iš karto po naudojimo.





Gamintojo aprašymas:

Makadamijų kondicionierius gali pagerinti sausų ir šlapių plaukų formavimą, padaro plauką švelnų ir itin glotnų. Sumažina statinį krūvį. Kondicionieriaus pH yra artimas natūraliam plauko pH, todėl jis tinkamas visų tipų plaukams.

Naudojimas:


Švarius, sudrėkintus plaukus įtrinti kondicionieriumi. Palaikyti 2-3 min. Perplauti vandeniu. Norint pasiekti geriausius rezultatus procedūrą galima pakartoti.


Sudėtis:


INGREDIENTS: Aqua, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Sodium Benzoate, Poatassium Sorbate, Lactic Acid, Aroma (Orange), Benzyl Alcohol. | EN *Organic certified ingredients, **Ingredients of essential oils | LT *Setifikuoti ekologiški ingredientai, **Eterinių aliejų sudedamosios dalys.


Talpa:  230 gr.

Kur pirkti: www.vivi.lt

Įpakavimas:








Konsistencija:




Mano nuomonė:

Efektas iš karto, būtent todėl man patinka VIVI plaukų priežiūros priemonės (šampūnas savotiškas, tačiau manau irgi gali atrasti savo gerbėjų). Man labiausiai patiko 12 vaistažolių kondicionerius, tačiau kondicionerius su makadamijų aliejumi patiko labiau, nes po naudojimo plaukai lygūs, tiesūs, sunkūs, lengviau šukuojami, atrodo tiesiog nuostabiai. Aš laikau kondicionerių kaip kaukę ant plaukų su celofaniniu maišeliu apie pusę valandos, taip efektas būna geresnis. Kondicioneriaus konsistencija kreminė, pasiskirsto ant plaukų labai lengvai, kvepia žolėlėmis, didelio skirtumo tarp VIVI plaukų priežiūros priemonių kvapo, aš nepastebėjau.
Nuostabus produktas, rekomenduoju išbandyti toms, kas nori tiesių ir lygių plaukų, nepatiks toms, kas vertina apimtį.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig