2015 m. rugsėjo 18 d., penktadienis

Zepter pristatymas


Apie Zepter kompaniją manau girdėjome visi, žinome, kad tiesioginiai pardavimai ir geros kokybės puodai, tiek iki susitikimo su Zepter kompanijos atstovais žinojau aš. Aš negaliu pasakyti kodėl, bet išgirdus žodį 'tiesioginiai pardavimai' man pasidaro nemalonu ir nejauku, tikriausiai dėl to, kad anksčiau per daug spaudė konsultantai, bandydami parduoti savo prekes ir įkišti katalogą (aš dabar šneku ne apie Zepter). Mano vyro tėvai dideli Zepter kompanijos gerbėjai, jie turi labai daug produktų pradedant nuo Bioptron, baigiant Vacsy, tik jų dėka pas mane atsidūrė Zepter puodai, kuriais aš likau ir su labai patenkina. Šiandien šnekėsime apie kosmetiką, tačiau noriu paminėti ir papasakoti nors truputi apie kiekvieną išbandytą ir girdėtą Zepter produktą. Šiandien jokios oficialios informacijos, tik mano asmeninė nuomonė.




Anksčiau Zepter salonas buvo Šeimyniškių gatvėje, dabar Goštauto g. 40, Vilniuje. Čia smagu ir jauku, yra prezentacinė virtuvė, galima išbandyti garsiuosius puodus, atlikti odos būklės tyrimą (apie tai aš jau pasakojau bloge, manau tai labai vertinga informacija), apžiūrėti kosmetikos produktus ir indus.




Mus pavaišino Zepter kava ir sveikais kokteiliais. Zepter, tai ne tik geros kokybės produktai, tai sveikos gyvensenos stilius. Akcentuojamas maisto gaminimas nenaudojant riebalų, siūlomi kokteiliai be cukraus ir priedų, manau tai bus labai aktualu veganams, vegetarams ir tiems, kas rūpinasi savo mityba.




Odos būklės tyrimo aparatas, rekomenduoju.



Po skanių kokteilių buvo pristatymas, labai smagu, kad tai pasakojimas apie kompanija, tikslus ir pristatomą produkciją, taip pat man buvo labai įdomu sužinoti daugiau informacijos apie kosmetikoje naudojamus ingridientus, kur perkami ir kokia jų kokybė. Be galo smagu buvo išbandyti visas kosmetikos priemones ir pasidalinti rezultatais, čia priimtinos visos nuomonės, juk normalu, kad kai kurios priemonės gali ir netikti.

Susipažinkite, IlonaVilčinskienė, kosmetikos produktų vadybininkė


Na o dabar skaidrės, aš pradžioje įkelsiu nuotraukas, o po to aptarsime








Kaip aš jau sakiau, Zepter kompanija pristato kelias produktų linijas: tai Zepter Medical (Bioptron ir kiti), Zepter Luxury (papuošalai, laikrodžiai ir .t.t), Zepter Home Art (puodai, indai, Vacsy, kavos aparatai),  Zepter Home Care (švarūs namai, švarus oras ir švarus vanduo) ir svarbiausiai, apie ką mes su Jumis šiandien šnekėsime - Zepter Cosmetics (pilną informaciją apie visus pristatomus Zepter produktų linijas galima pažiūrėti www.zepter.lt)


Laba smagu, kad Zepter kosmetika gaminama Šveicarijoje, tai tikrai geros kokybės garantas.


Prisiminate, šnekėjau apie Ingridientus, juos gamina pamatyti skaidėje, o plačiau aš pasistengsiu papasakoti Jums pati:

Peptidas Matrixyl - stimuliuoja kalogeno gamyba, kliniškai įrodyta, kad kalogena gamyba padidėja net 117%, sumažina net gilias ir labai gilias raukšles. (po 6 mėnesių naudojimo)

Malt Secrets - tai 100% natūralus salyklų ekstraktas (ištrauka) - stabilizuoja kalogeno gamybą, stiprina odos ląsteles, gerina mikrocerkuliaciją ir stabdo senėjimo procesus.

MDI kompleksas - užpatentuotas, biologiškai aktyvių komponentų kompleksas
pagerina odos apsauginį barjerą 58%
mažina UV spindulių žalą 
didina odos apsauginį barjerą
mažina tamsius ratilus 21% po 8 savaičių naudojimo (patvirtinta mokslinių tyrimų rezultatais).


Voluforme- padidina odos elastingumą, stiprina veido kontūrus, veikia trijų epidermio sluoksniuose - epidermio, dermos ir Hypodermis.
Jis stimuliuoja detoksikacijos procesą.

HYDRACTINE® -inovacinis veikliųjų medžiagų kokteilis
Mažina Trans-epidermio odos sluoksnio vandens netekimą 
Atgaivina odą
Pagreitina  negyvųjų odos ląstelių atsinaujinimą, todėl oda atrodo geriau ir jauniau.
Jis drėkina odą 38% geriau, rezultatas po 1 valandos naudojimo (patvirtinta mokslinių tyrimų rezultatais)

Aš specialiai įdėjau nuorodas, kur galima apie visus kompleksus perskaityti daugiau.




Smagu, kad populiariausiuose kosmetikos produktuose jau nėra parabenų. Vienus iš jų - Rankų losjonas.


Aš dabar pasakysiu tik savo nuomonę, man labai patiko Zepter bazinė produktų liniją: losjonas ir pienelis (pienelis jau pasibaigė, todėl būtinai reikia nusipirkti naują), drėkinamąsis kremas ir paakių kremas. Visi kiti produktai man per riebūs, ypač regeneruojantis kremas, jis labiau skirtas sausai odai. Šnekant apie kūno priežiūros priemones, labiausiai patinko kūno ir rankų losjonas su blizgučiais, jis gerai apsaugo ne tik rankų odą, bet ir puikiai tinka po depeliacijos, nedirgina ir maitina mano kpjų odą.






Labiausiai mane sudomino deguonės ir vandens purškiklis, būtinai reikia išbandyti.


PS. dovanu gavau Zepter valomąją molio kaukę. Labai norėjau padaryti savo drabužių derinuko nuotraukas, bet vyro namuose nėra, todėl nebuvo kaip, todėl sugalvojau geriau...


Mano vakaras praėjo taip... atsiliepimas apie kaukę greiai bloge







































SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig