2015 m. rugsėjo 9 d., trečiadienis

Ekologiškas nagų lakas Avril Le Vernis - spalva ACIER NACRÉ


Šiandien ant mano nagų ekologišlas Avril nagų lakas, aš šį laką gavau labai seniai, tačiau buvo pavasaris, po to vasara, sutikite, šio lako spalva nėra labai jau vasariška, todėl atėjus rudeniui nusprendžiau jį parodyti Jums. Dabar jau įsitikinau, kad nagų lakų spalvos skirstomos į vasariškus, žieminius ir klasikinius atspalvius. O kokios spalvos lakais lakuojate nagus šį rudenį?







Gamintojo aprašymas:




Ultra spindinti nagų lako formulė,  32 spalvų intensyvios ir blizgios konsistencijos nagų lakai, sudėtis be 7 žalingų ir nesaugių komponentų ...

PRODUKTO SAUGUMAS
  • Be parabenų
  • Be formaldehido
  • Be ftalatų
  • Be tolueno
  • Be ksileno
  • Be kamparo
  • Be toksinių medžiagų

Sudėtis:

Spalva 'ACIER NACRÉ' : BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, MICA, STEARALKONIUM HECTORITE, CI 77499 (IRON OXIDES), ADIPID ACID/FUMARIC ACID/TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, CITRIC ACID.

Galimos spalvos:

Net 32 madingi atspalviai




Talpa: 7 ml.

Kaina: 4,5 EUR

Kur pirkti: http://shopeko.lt

Įpakavimas:




Rezultatas:





Mano nuomonė:

Aš jau pasakojau savo bloge apie Avril kosmetiką, ji yra ekologiška, pagaminta Prancūzijoje ir labai kokybiška, dar vienas didelis pliusas - nelabai aukštos kainos. Pradžioje  buvo tik viena intrenetinė parduotuvė, dabar Avril kosmetiką galima nusipirkti net Asorti parduotuvėje, taip žymiai patogiau ir lengviau išsirinkti atspalvį. 
Šnekant apie Avril nagų laką, didelio skirtumo tarp paprasto lako nepastebėta, gražios spalvos, patogus teptukas. Lakas ant nagų laikosi apie 3-4dienas, tai labai geras rezultatas nenaudojant jokių papildomų priemonių. Didžiausias lako pliusas - sudėtis be 'blogiukų'. Manau Avril nagų lakai turi būti kiekvienos natūralios kosmetikos mylėtojos kosmetinėje. 
Man labai patiko ACIER NACRÉ atspalvis, tai pilkšvai-žalias (chaki) spalvos nagų lakas, puikiai tinka rudens sezonui. Rekomenduoju atkreipti dėmesį.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig