2015 m. rugsėjo 14 d., pirmadienis

essence all about Roses akių šešėlių paletė


Noriu jums papasakoti apie atnaujintas essence all about... šešėlių paletes. Aš labai ilgai stovėjau prie essence stendo Drogas parduotuvėje, išbandžiau beveik visas naujienas (kiek supratau daugiau naujienų Lietuvoje nebus, nes lankstinuke paminėtos tik jau esamos) ir man, tiesą sakant, nelabai patiko nei naujieji lūpų dažai, nei lūpų lakas (kvapas tiesiog fui), nei nagų lakai The Darks, nors gal bordo atspalvis buvo visai ir nieko, bet šnekant apie nagų lakus, mielai nusiperku Catrice. Šnekant apie šešėlius, palečių pasirinkimas nėra mažas, net keturios, tačiau parduotuvėje liko Roses ir Greys, man labiau patiko Rosses.





Gamintojo aprašymas:


All about... akių šešėliai 

Viskas apie... NUDES, BRONZES, ROSES, GREYS ir VINTAGE! Essence pristato penkias naujas akių šešėlių paletes. Kiekviena paletė leis rinktis iš madingų, tobulai suderintų spalvų – nuo šviesių ir vidutinių iki tamsių atspalvių. Minkšta bei ilgai išliekanti tekstūra su įvairiais efektais, tokiais kaip: matinė, spindinti ar metallic, leis tau susikurti vis kitokią išvaizdą. Rinktis galėsi iš penkių skirtingų rinkinių.
4.49 eur* 


Spalvos:

Pasirodo, atspalvių net penki, tačiau Vintage paletės aš net testerio nemačiau.


Įpakavimas:






Spalvos:


naudojame H&M akių šešėlių pagrindą


Rezultatas:








po vieno naudojimo šešėliai atrodo taip, puikiai matosi labai minkšta šešėlių tekstūrą, pliusas - šešeliai nebyra (išskyrus balto matinio atspalvio), blizgučiai yra lieka vietoje.

Mano nuomonė:

Kodėl man patiko essence šešėliai? Nes tokios kokybės žemoje kainų kategorijoje tikrai nerasite, lyginant kainą ir kokybė, manau čia geriausias santykis. Man labai patiko spalvos, aš turiu labai daug rudų ir nude šešėlių palečių, turiu ir rožinių, tačiau čia rožiniai visai kitokių atspalvių. Viršutinės šešėlių paletės spalvos su blizgučiais, konsistencija vos ne kreminė, labai gerai perduoda pigmentą, lengviau tušuojasi ir labai gražiai atrodo, naudojant šešėlių pagrindą blizgučiais nebyrą, jų aplamai visai nesimato, todėl kaip Kalėdinė eglutė tikrai neblizgėsite. Apatiniai šešėlių paletės atspalviai matiniai (tik šviesus atspalvis satininis, irgi turi blizgučių, bet spalva kiek šiltesnė ir šviesesnė, negu viršutinė). Baltas matinis atspalvis tragiškas, tai didelis minusas, tačiau nereikia už tokią kainą tikėtis tobulos kokybės, visi kiti atspalviai labai geri, ypač patiko matiniai rudas ir rudas su pilkšvumu. Aš seniai ieškojau būtent tokio atspalvio, bet negalėjau pagalvoti, kad galima jį rasti prie essence stendo. 
Šnekant apie įpakavimą noriu pasakyti kad jis labai paprastas, paprastas iki minimumo, nei veidrodžio, nei teptuko, tačiau rekomenduoju nepagailėti pinigų, ir nusipirkti geros kokybės akių šešėlių bazę ir teptukus, tada šitie šešėliai tikrai greitai atsipirks. Liksite labai patenkinta ir kokybe ir rezultatu. O man šešėliai patiko, labai geras, ne, tobulas produktas savo kainų kategorijoje.













SHARE:

2 komentarai

  1. Ar gerai sklaidosi tie šešėliai? Nes kiek turėjau Essence tai baisiai sunku išsklaidyti ir retušuoti, kalbu apie tamsesnius atspalvius, tad dažniausiai atrodo kaip purvina, tad jau kurį laiką vengiu Essence šešėlių. Gal ne be reikalo?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man kokybė visai patiko, savaime suprantama, aš negaliu jų lyginti su PAPA, Urban Decay ir kitais brangiais šešėliais, tačiau spalvos tikrai vertos dėmesio. Aš tamsiais atspalviai tiesiog darau akių pavedimą, arba ryškinu apatinę akies liniją, matiniai šešėliai (rudos spalvos) sklaidosi gerai.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig