2015 m. rugsėjo 14 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai




Praeita savaitė praėjo su mintimi kad nieko nespėju. Buvo labai daug renginių, pristatymų, stilingi pusryčiai ir t.t. Man be galo patiko Fashion Vilnius paroda, tai buvo tokio tipo paroda, kur prioritetas buvo ne masiškumas ir pigi kosmetika, o prabangūs kosmetikos brendai, naujienos, kurios tikrai vertos dėmesio ir ypatingas dėmesys pirkėjui. Labai patiko organizuojami seminarai, kur galima kūrėjui arba kompanijos atstovams užduoti bet kokį klausimą, paprastiems žmonėms pamatyti kompanijos atstovus būna labai sunku, o čia tokia unikali galimybė. Visada smagu žinoti kas gamina tavo kremą, arba išgirsti iš pirmųjų lūpų apie kvepalus. Šios savaitės planai tokie: keli pristatymai, susikaupė labai daug jau išbandytų priemonių, kurias norisi aprašyti, todėl dirbsiu dvigubu pajėgumu.





Šią savaitę bloge pasakosiu apie bespalvę antakių želę iš Anastasia Beverly Hills. Kartais, jeigu antakiai tobulos formos, arba reikia natūralaus vaizdo, užtenka tik juos švelniai pakoreguoti ir užtvirtinti bespalviu geliu.


Papasakosiu apie nuostabią Italijoje gaminamą kosmetiką L'erbolario, aptarsime dieninį kremą veidui nuo raukšlių ir mano turimus mėginukus, aš jau spėjau juos išbandyti.


Noriu pasidalinti savo atsiliepimu apie Douglas bronzinę pudrą, negaliu pasakyti, kad man visiškai patiko, yra pliusų ir minusų, būtent tai ir aptarsime.



Kol dar neišpirko, skubu papasakoti apie essence naujieną, all about Roses akių šešėlius. Aš parduotuvėje mačiau įvairias paletes, bet NUDE spalvos jau išpirktos. Rinkausi tarp rožinių ir pilkų atspalvių, rožiniai nugalėjo.


Manau kiekvienam iš mūsų reikia susimastyti ką tepame ant savo odos ir kūno, kokios tai priemonės, kokia jų sėdėtis. Kol kas ekologiškos ir natūralios sudėties priemonės nesulaukia tokio populiarumo Lietuvoje, tačiau noras sužinote daugiau auga, ir tai labai smagu. www.puretouch.lt parduotuvėje labai didelis ekologiškos ir natūralios kosmetikos pasirinkimas, bloge pasakosiu apie  kūno losjoną Orange and Argan iš Skin Blossom.



Lakuosime nagus Buk nagų lakai, vat pabaisiu įrašą ir einu lakuoti. Mano pasirinkimas - persikinė ir ryškiai violetiniai atspalviai.



Jau seniai gavau testavimui, bet pasakoju tik dabar apie Garnier Fructis Wunder Ol plaukų aliejuką. Labiausiai patiko kvapas, patarimas - nepadauginti.


BHcosmetics ryškiai rožiniai lūpų dažai, o kodėl gi ne?


Pristatysiu Avon kompanijos naujieną BIG LUSH blakstienų tušą, praeitas su lenktu šepetėliu buvo tobulas, įdomu, gal šitas dar geresnis.


Aš jau pasakojau apie man labai patikusią L'oreal True Match kreminę pudrą, šį kartą testavau Maybelline Dream Satin, galiu pasakyti Skin Better patinka labiau.




Naujienos:

Naujienos prasidėjo nuo pirmadienio, kai DPD kurjeris atvežė naujus MAC produktus. Labai apsidžiaugiau gavus naują kreminę pudrą Studio Waterweight testavimui, spalva vos šviesesnė, negu man reikia, bet išbandyti tekstūrą ir konsistencija tai nemaišo. Apie MAC Pro Longwear pieštukus aš jau pasakojau, man jie labai patinka, ačiū už mano pieštukų kolekcijos papildymą. Ir galiausiai MAC Mineraralize lūpų blizgis iš MAC Haute Dogs kolekcijos.




Oriflame Giordani Gold Essenza tikras stebuklas. Ar galite patikėti,  kad Oriflame išleido tokius kvepalus?Aš gavau dėžutę irgi negalėjau patikėti. Tobulas įpakavimas, labai gražus buteliukas ir fantastiškas kvapas. Kvepalų kūrėjas Fabrice Pillegrin (jis dirbo tokiems garsiems vardams kaip: Diptyque, Killian, o svarbiausiai 2004 metais sukūrė Juozo Statkevičiaus kvepalus)



Po Douglas kosmetikos linijos pristatymo, mes visi gavome dovanų. Aš dar lauke atidariau savo dėžutę ir pamačiau: bronzinę pudrą, raudonos spalvos nagų laką, makiažo bazę, blakstienų tušą. Kaip smagu, būtinai išbandysiu, įvertinsiu ir papasakosiu Jums.



Po apsilankymo www.inhair.lt parduotuvėje. Galiu pasakyti atvirai, aš labai mėgstu plaukų priežiūros priemones, perku ir šampūnus, ir kaukės, ir aliejukus pastoviai, tačiau tokio didelio pasirinkimo dar niekur nesu mačiusi. Gavau labai daug įvairių mėginukų, o svarbiausiai REF sausą ir atstatantį plaukų šampūnus, REF argano aliejuką plaukams, GHD tiesinamąjį purškiklį ir L'oreal Absolut Repair plaukų ampules.



Lush kūno ir rankų kremai Karma Kream ir Sympathy for the skin kvapia tiesiog nuostabūs.



Su malonumu pristatau dar vieną Lietuviškos kosmetikos gamintoją "Auksinė Saulė" ir kosmetikos linija "Leila". Jau išbandžiau veido prausiklį 3in1, labai patiko.  www.auksinesaule.lt



Biok kompanijos naujiena - dermatologinė kosmetikos linija. Aš dar šiandien (jeigu spėsiu) arba rytoj (jau tiksliai) papasakosiu kodėl žmonės renkasi dermo kosmetiką? ir kaip teisingai ją pasirinkti.


Parodoje gavau labai daug mėginukų Resultime kosmetikos, išbandysiu, kosmetika skirta profesionalams, su ja dirbama dauguma salonuose.



Mano pirkiniai:





Manęs labai dažnai klausia, ar aš dar ką nors perku iš kosmetikos? Taip, kartais nuo karto. Drogas parduotuvėje pamačiau essence naujienas, nepatiko niekas, išskyrus šešėlių paletes. Labai geros kokybės ir stiprios pigmentacijos šešėliai, tuoj sukelsiu nuotraukas. O pagal jūsų rekomendaciją - essence lūpų dažai. 


Šį kartą Matrina parduotuvėje papildžiau savo priemonių nuo celiulito atsargas ir pasiėmiau labai išgirtą Eveline dušo kremą. (veikimo principas toks pat kaip ir Nevea, tačiau atsiliepimai žymiai geresni).

Tokia planuojama mano savaitė,

Ačiū, Kad skaitote



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig