2015 m. rugsėjo 13 d., sekmadienis

Vilnius Fashion STYLE konkursas įvaizdžio profesionalams


Pagaliau galiu pasidalinti nuotraukomis iš vakar vykusio renginio. Man buvo be galo įdomu stebėti profesionalų konkursą, priminu, kad prie Juozas Statkevičiaus drabužių reikėjo sukurti Red Carpet įvaizdį, per 2, 5 valandos padaryti makiažą ir šukuoseną. Aš stebėjau beveik visą konkurso eigą, man buvo smagu stebėti profesionalų darbą, šiandien aptarsime rezultatą.





Oficiali informacija, aš tiesiog pateikiu faktus, nes visiškai nesinoti parašyti tesingai pavardes arba ką nors sumaišyti:



Vakar Vilniaus rotušėje įvyko konkursas įvaizdžio profesionalams “Fashion Vilnius STYLE”, kuriame Juozo Statkevičiaus drabužiais ir “Swarovski” papuošalais iš “Kristiana” pasipuošusios manekenės pristatė vakarinio įvaizdžio tendencijas ateinančiam sezonui. Konkursą organziavo Lietuvos grožio profesionalų asociacija, užduotis konkurso dalyviams rengė stilistė Asta Valentaitė. Konkurse dalyvavo devynios komandos, kurių kiekviena buvo sudaryta iš dviejų įvaizdžio specialistų - grimo meistro ir plaukų stilisto. Konkurse dalyvavo komandos iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių salonų. Nugalėtoja - makiažo meistrė Sandra Svirčinskaitė ir plaukų stilistė Žaneta Kanapkienė, antrą vietą atitinkamai užėmė Darija Eden ir Renata Zenkevič, kurie taip pat gavo "Make up for ever" kosmetikos specialųjį prizą, trečią vietą - Monika Poškutė ir Kristina Šemiotienė, specialų "Framesi" prizą gavo Vaiva Udrėnaitė ir Robertas Danilevičius. Komisiją sudarė tokie žinomi Lietuvoje mados ir stiliaus atstovai kaip Asta Valentaitė, Mantas Petruškevičius, Valerij Gigevič, Marius Stanevičius, Gediminas Žilinskas, Povilas Staniulionis, Kęstas Rimdžius. Konkursą organizavo Lietuvos grožio profesionalų asociacija.

Na o dabar realybė:

Pradedame nuo pradžios:

Renginio vedėjai Gabrielė Martirosianaitė ir Rolandas Mackevičius, aš iš karto įsidėmėjau Garbielės balto spalvos suknelę, man ji labai patiko, bet tokią pat aš jau mačiau kito renginio metu. Suprantu, kad suknelė išskirtinė ir Garbielei labai tinka. O Swarovski papuošalai užbaigė bendrą įvaizdį. 
Tiesioginę renginio transliaciją buvo galima pamatyti www.zmones.lt portale, man atrodo dar galima peržiūrėti įrašą,



O dabar darbo vietos ir konkurso akimirkos:












Grožio ikona  Asta Valentaitė, labai gražus drabužių derinukus, viskas labai stilingai ir atrodo tobulai.


O kas konkurse yra svarbiausiai? Rezultatas.

I komanda

Maksim Tarelkin 
Anna Procenko






II komanda
Sandra Svirčinskaitė ir  Žaneta Kanapkienė,





III komanda






IV komanda 
Robertas-Hairstyles Danilevicius 






V komanda








VI komanda




VII komanda




VIII komanda







IX komanda








Labai noriu aptarti tai ką pamačiau. Pradėsime nuo pagrindinių tendencijų: be gražaus ir teisingai atlikto akių pavedimo vakarinis įvaizdis neįmanomas, taip pat visi visažo meistrai naudojo priklijuojamas blakstienas, tai akys atrodo gražesnes ir išraiškingesnes. Veido kontūravimas atliekant makiažą yra būtinas, tačiau tai reikia daryti tikslingai, juk neteisingai atliktas veido kontūravimas atrodo tragiškai, jis pakeičia jūsų veidą į blogąją pusę. Daug dėmesio skirta antakiams ir jų formai. Man labiausiai patiko pirmos komandos modelio antakiai, jie nepakeitė natūralios spalvos, o pagrindiniu akcentu tapo tamsios lūpos (mačiau naudojo MAC lūpų dažus). Man labiausiai patiko devintos ir ketvirtos komandos modelių makiažo variantai, čia modeliai atrodo kiek kitaip, nei klasikinis makiažas - juodas pavedimas/ryškios arba nude spalvos lūpų dažai/ kontūravimas. Šukuosenos man nelabai patiko, vieninteliai favoritai antroji ir trečioji komanda. O kas laimėjo? Aptariame, kas vertas laimėjimo, nes pagal oficialiai surašytą tekstą nelabai aišku. Kurio modelio makiažas ir šukuosena Jums patiko labiausiai?










































SHARE:

1 komentaras

  1. Man bendras vaizdas geriausias II komandos modelio. Makiazai nesuzavejo, gal cia labai madinga ar stilinga, bet tokios tamsios silto atspalvio lupos man asmeniskai nelabai grazu. Dar patiko modelis sviesia suknele ir ryskiai raudonom lupom

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig