2015 m. rugsėjo 23 d., trečiadienis

„Giordani Gold Essenza“: prabangus apelsinmedžių žiedų dvelksmas


Tokių kvepalų iš Oriflame aš tikrai nesitikėjau, prabangus įpakavimas, fantastiškai atrodantis kvepalų buteliukas, nuostabus kvapas, o parfumeras, prancūzas Fabrice Pellegrikuris sukūrė šį kvapą, sukūrė tokius nišinius kvapus kaip Killian Smoke for the Soul, labai daug Diptyque kvapų, Jo Malone  Blackberry &Bay,  Esteban Modern Chypre, Thierry Mugler Womanity, Valntino Valentina Pink, o svarbiausiai 2004 metais Juozas Statkevičius Eau de Parfum.


Gamintojo aprašymas:



„Oriflame“ pristato „Giordani Gold Essenza“: tai vienintelis aromatas pasaulyje, kurio pagrindas – geriausi Italijoje apelsinmedžių žiedai. „Giordani Gold Essenza“ aromatas yra parfumerijos viršūnė, kai fokusuojamasi į vieną išskirtinę natą. Prabangus apelsinmedžių žiedų dvelksmas dovanoja unikalų aromatą, kuriame susilieja gėlių ir medienos leitmotyvai. Sukurtas su begaline atida aukščiausios kokybės itališkiems apelsinmedžių žiedams ir sumaišytas su kitais elementais, šis aromatas atskleidžia išskirtinę šio tobulo žiedo interpretaciją, kurio subtilios kvapų natos išskirtinį dvelksmą perteikė „Giordani Gold Essenza“ aromatas.

Spinduliuojantis „Giordani Gold Essenza“ aromatas atskleidžia tikrąsias meistriškumo apraiškas išskirtinio stiklo buteliuku ir aukso spalvos dangteliu, tarsi patvirtinančiu, su kokiu begaliniu atidumu buvo kuriamas šis kvapas.



„Itin daug laiko sugaišome siekdami išgauti apelsinmedžių žiedų ekstraktą. Kartą per savaitę laboratorijos specialistai ir aš preciziškai tiksliai dirbdavome palinkę ties įrenginiais, siekdami nustatyti reikiamą temperatūrą ir slėgį, kad išgautume kvapniausią apelsinų žiedų esenciją. Tai truko keletą mėnesių, kol mes sugebėjome pasiekti tobulą apelsinmedžių žiedų aromatą, kurio pagrindu sukūrėme „Giordani Gold Essenza“ kvapą“, – sako prancūzas Fabrice Pellegrin. 




Talpa: 50 ml.

Kaina: 39,90 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:













Kvepalų natos:



VIRŠUTINĖS NATOS : Kalabrijos citrusai, bergamotės, citrinos, mandarinai.
PAGRINDINĖS NATOS: prabangi apelsinmedžių žiedų esencija, sanbako jazminai ir žalieji migdolai.
APATINĖS NATOS: Toskanos mediena, gintaras, muskusas.  

Mano nuomonė:

Aš tikriausiai pradėsiu nuo kvepalų įpakavimo, nes taip formuojamas pirminis kvepalų įvaizdis, labai didelė juodos spalvos kvepalų dėžutė, atidarome, o ten kvepalai, viskas atrodo labai gražiai ir prabangiai, nebūtų Oriflame ženklo, tikrai nepatikėčiau kad tai Oriflame. Mes tikriausiai jau pripratome prie Popsinių spalvotų Oriflame kvapų, kurie patinka daugumai, būtent taip gaminami paprasti kvepalai, sakyčiau tai skiriamasis bruožas tokių kvepalų -jie patinka daugumai. Nišiniai kvepalai yra išskirtiniai, jie pagaminti iš brangesnių aliejų ir natūralesnių ingridientų, samdomi labai žymūs parfumerai, kvapai nėra įprasti ir tikrai patinka ne kiekvienam (manau ne visiems patiks Japonų kaligrafijos rašalų kvapas, arba Stiprus vyteverio šipras, Klasikinis Montale aoud kvapas (mano vyras kvapą apibūdina taip "gydytojo stomatologo kabinetas") Šnekant apie prancūzą Fabrice Pillegrimą, norisi pasakyti, kad jis tikrai kvepalų meistras, žinovas ir labai talentingas žmogus, aš negaliu Jums nepateikti jo sukurtų kvepalų sąrašo, kelių kvepalų paminėjimas tikrai nepasako apie šį žmogų:

Agonist Liquid Crystal (2010)
Aquolina Blue Sugar (2006)
Armand Basi Blue Sport (2013)
Atkinsons Love in Idleness (2015)
Azzaro Cockpit (2008)
Biotherm Eau Oceane (2012)
By Kilian Smoke for the Soul (2014)
Courrèges La Fille de L'Air (2015)
Dear Rose A Capella (2014)
Dear Rose Bloody Rose (2014)
Dear Rose I Love My Man (2014)
Dear Rose La Favorite (2014)
Dear Rose Sympathy for the Sun (2014)
Dear Rose White Song (2015)
Desigual Love (2013)
Diesel Fuel For Life L’Eau (2012)
Diptyque Eau de Lierre (2006)
Diptyque Eau Duelle (2010)
Diptyque Eau Mage (2011)
Diptyque Essences Insensées (2014)
Diptyque Essences Insensées 2015 (2015)
Diptyque Florabellio (2015)
Diptyque Volutes (2012)
Diptyque Do Son (2005)
Esteban Modern Chypre (2007)
Hermes Caleche Eau Delicate
Jo Malone Blackberry & Bay (2012)
Juozas Statkevicius Eau de Parfum (2004)

L'Occitane Green Tea
L'Occitane Green Tea with Jasmine (2006)

L'Occitane Green Tea with Mint 
L'Occitane Notre Flore Neroli (2007)
Maison Martin Margiela Replica Tea Escape (2014)
NellyRodi Scent Factory no.3 (2005)
Playboy VIP for Him (2012)
Playboy VIP Platinum (2015)
Reminiscence Crazy Rem (2012)
Reminiscence Patchouli Blanc (2015)
Reminiscence Tonka (2013)
Roberto Cavalli Just Cavalli (2012, with Nathalie Lorson)
Salvador Dali DaliA (2014)
Salvatore Ferragamo Tuscan Scent Incense Suede (2015)
Salvatore Ferragamo Tuscan Soul Convivio (2013)
Salvatore Ferragamo Tuscan Soul Vendemmia (2013)
Swarovski Aura Collection Mariage (2012)
Swarovski Aura by Swarovski Love Collection (2013)
Thierry Mugler Miroir Miroir Dis-Moi, Miroir / Mirror Image (2007)
Thierry Mugler Womanity (2010)
Tous Garden Edition (2014)
Valentino Valentina Pink (2015, with Daphne Bugey)

Neįtikėtini kvapai, nes sunku pagalvoti, kad juos visus pagamino ir sukūrė Fabrice. Oriflame Gordani Gold Essenza tikrai nekvepia stomotologo kabinetu ir kitomis keistenybėmis, tai prabangus apelsinmiedžio ir jazminų aromatas pačioje pradžioje, o vėliau ateina šilta mediena. Kvapas labai sodrus ir intensyvus, tačiau nešaukiantis apie save ant kiekvieno kampo, tai išskirtinio aromato kvepalai, kurie tinka kiek dienai, kiek vakarui. Kvapas išsilaiko ilgai, apie 4-5 ant kūno, ir žymiai ilgiau ant plaukų. Sakyčiau kad kvapas yra itališkas (itališkas net pavadinimas) turi panašumu su Acqua di Parma itališkais kvapais, tačiau Oriflame kvapas turi daugiau medienos, o Acqua di Parma kvapų pagrindas - gėlės ir medus.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad kvapas man labai patiko, niekada nebūčiau pagalvojus, kad Oriflame gali sukurti tokį kvapą, o apie įpakavimą jau pasakiau pačioje pradžioje, viskas tobula. rekomenduoju išbandyti, net jeigu neesate Oriflame kosmetikos mylėtojai.






PR sample





SHARE:

1 komentaras

  1. And you see news across here but that as a no injury right now much or right here and funny my story it's actually from looking amuse yes lovely damn sabot got much going away so trying Alpha Xtrm to stress too much capital hi but when you're managers like that you work around it you best misremembered people's it up minor injuries bothered lineup so work.

    http://eyeluminousfacts.com/alpha-xtrm/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig