2015 m. rugsėjo 4 d., penktadienis

Grožio blogerės Viktorijos Moisejevos ( Koffka the cat) seminaras - Antakiai (Anastasia Beverly Hills)



Viktorija Moisejeva ( Koffkathecat  )  viena iš žinomiausių rusų bloggerių, youtube'rių ir makiažo specialistė, ji turi beveik 300 000 sekėjų youtube, o svarbiausia, pristato geidžiamiausias Anastasia Beverly Hills priemones. Antakiai - mano silpnoji vieta, todėl aš nepraleidžiu nei vieno seminaro, kur šnekama apie juos. Aš vis noriu sužinoti tą vieną paslaptį, panaudojus kurią antakiai taps tiesiog tobulais. Šį kartą aš tikrai sužinojau labai daug naudingos ir įdomios informacijos. Bandysiu pasidalinti ja su Jumis.




Anastasia Beverly Hills priemonių stendas Make My Day studijoje G9 Vilnius, taip pat jau nuo šiandien ir PC Europa, Vilniuje



Jus tikriausiai net neįsivaizduojate kaip aš viskuo noriu, ypač priemonių antakiams ir kontūravimo palečių. Kainos nėra labai jau žvėriškos (priemonės antakiams nuo 20 Eur, o kontūravimo paletės - 60 Eur), taupau pinigus, nes kontūravimo paletė tai 'must have'.

Na dabar apie antakius. Kaip aš pasakojau, Viktorija Moisejeva (be to, kad ji labai graži ir talentinga mergina, maloni, draugiška ir mokanti bendrauti) yra visažistė, ne tik filmuoja youtube video, bet ir daro makiažus profesionaliai, taip pat veda apmokymus. 


Pradėsiu nuo pagrindu. Yra du skirtingo tipo antakiai - realiam gyvenimui ir instagram nuotraukoms. Mes labai dažnai pamirštame siekiant madingu tendencijų apie savo veido bruožus, bandome piešti Kim Kardashian kontūravimą ir antakius ant savo veido, ir visai nesusirūpiname klausimu, ar mums aplamai tai tinka. Ar gerai tokio tipo makiažas dienai? Ar tinka tokie antakiai prie mano veido bruožų? 
Paskutinės madingos tendencijos - natūraliai ir gražiai atrodantys antakiai. Pasak Viktorijos,  "antakiai turi prasidėti nuo nieko ir pasibaigti nieko", tai pagrindinė ir auksinė antakių formavimo taisyklė. Pasižiūrime į vaikus, jie turi labai tiesius ir gražius antakius, būtent tokie antakiai atrodo natūraliai, o tai, kas atrodo natūraliai jaunina. Jeigu formuojate griežtus ir tamsius antakius, pridėkite sau 3 metus, jeigu darote labai ryškų ir tamsų veido kontūravimą - dar 4 metus. Na kur jus matėte jaunus žmonės (kurie tikrai atrodo jaunai) su riestais antakiais i ryškių kontūravimu. Aš niekada, tiesą sakant, nebuvau susimasčiusi apie tai. Bet galvojat logiškai, tai tiesa. 
 Pagrindinė Viktorijos atlikimo makiažo taisyklė - pabriežti žmogaus (modelio) grožį.

Formuojant antakius reikia nepamiršti ir veido bruožų, jeigu veidas ilgas - antakių forma gali ji paploninti, jeigu nosytė per didelė, gali ją pamažinti.

Dirbant su antakiai būtinas geras apšvietimas ir veidrodis. Reikia turėti veidrodį maždaug 1 metro atstumo nuo savęs, būtent taip jus matysite ne tik antakius, bet ir bendrą vaizdą su antakiais. Juk tai yra svarbu.

Nereikia piešti antakių ten, kur jų nėra. Reikia tik priemonių pagalba paryškinti antakių formą. Tam Viktorija pataria naudoti tokias Anastasia Beverly Hills priemones:

  • jeigu antakiai turi labai gerą formą, galima naudoti bespalvį Anastasia BH gelį, kuris labai gerai laiko formą ir neapsunkina veido
  • Patarimas blondinėms: jeigu antakių spalva tamsesne, negu plaukų spalva, reikia daryti taip: pripudruoti antakį su pudra (labai lengvai), užtepti šviesesnio atspalvio antakių gelio. Aš išbandžiau šį būdą, tikrai veikia. (Tikriausiai dėl pudros)
  • mėgstamiausia Viktorijos antakių formavimo priemonė - Anastasia BH antakių pomade. Šią priemonę reikia naudoti taip: reikia pasiimti mažą priemonės kiekį ant rankos teptuku, iš tušuoti, kad priemonė sušiltu nuo rankų šilumos ir tik tada, labai mažais judesiais formuoti antakius. Būtina formuoti du antakius vienu metu, taip antakiai atrodo lygiau ir vienodai. Būdas nupiešti vieną antakį, o po to antrą,  netinka, nes mūsų antakiai labai skirtingi, taip dar sunkiau pagauti jų formą.
  • Rekomenduojama antakių pieštuku nupiešti antakių plaukelius ten, kur jų trūksta.



Šnekant apie veido kontūravimą, čia irgi negalima persistengti, nes labai ryškios linijos prideda mums metų, mes tikrai neatrodysime jaunai, nes atrodysime sexy, gražiai, bet kaip, tik ne jaunai. Viktorija sako, kad čia irgi reikia skirti du dalykus: makiažus ir veido kontūravimus nuotraukoms (visi mes prisiminame " pandos " veidui, kai dažo merginos instargam, o po to tušuoja, ir gaunasi labai gražus veidas) ir realiam gyvenimui. Reikia suprasti pagrindinį ir esminį dalyką, europiečių veido odą labai ploną, kelį makiažo sluoksniai puikiai matosi ir atrodo nenatūraliai. Tokie veido kontūravimo būdai tik reklaminis triukas. Yra makiažų specialistų,  kurie daro sau vardus, atliekant būtent tokio tipo makiažus, tačiau jų makiažai identiški, ar tai yra gražu? Kaip kam, aš pasakyčiau. Šnekant apie makiažus realiam gyvenimui nereikia persistengti su tamsia spalva, nebūtina kad jūsų kontūravimą matytų kitame kambaryje sėdintys žmonės, viskas turi būti saikingai.





Dažniausiai niekas nesako, kad kontūravimą reikia atlikti palaipsniui, tik filmuose gražiai atrodo, kontūruoji visą veidą iš karto. Viktorija pataria kontūruoti veidą palaipsniui: kontūravimas - sklaidymas su kremine pudra ir beauty blender kempine - veido pudravimas panašaus atspalvio pudra su beauty blender. Atrodo ištiesiu labai įspūdingai.

Auksinis patarimas:


Aš labai dažnai girdžiu visokias taisykles ir patarimus, kaip surasti tą vietą, kur reikia kontūruoti veidą (tamsinti). Viktorijos patarimas: reikia pradėti nuo ten, kur prasideda dantis (žandikaulis) ir eiti priklausomai nuo veido formos ties lūpų įstrižai, o  jeigu suapvalinti kontūro formą ties lūpų - gausis labai gražūs žandukai.

Viktorija pasakojo dar labai daug visokių gudrybių ir makiažo niuansų, apie akių makiažą, blakstienų dažymą ir pan. Bandysiu palaipsniui pasidalinti informacija su jumis, taip pat manau jeigu peržiūrėti jos filmuotą yourube medžiagą, galima rasti labai gerų patarimų. 

O štai Viktorijos atlikti makiažai:



Negalėjau praleisti progos padaryti selfie su Viktorija:

























SHARE:

1 komentaras

  1. Ji nereali!!!!! Dievinu jos youtube filmukus, nei vieno nepraleidziu!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig