2015 m. rugsėjo 11 d., penktadienis

H&M cream lip colour - lūpų dažai (spalva Peach Fuzz)



H&M kosmetikos priemonės sulaukia nežmoniško susidomėjimo ir populiarumo, nes kainos nėra didelės, reklamos buvo labai daug, o spalvų pasirinkimas toks, kad beveik kiekvienas gali atrasti tai, ko ieško. Šiandien noriu papasakoti apie lūpų dažus, kurie visiems taip patinka. Man, tiesą sakant, irgi patiko, nes aš pagaliau radau šviesios spalvos Nude dažus, kurie labai gerai atrodo ant lūpų. Prisiminate, jus manęs prausėte "kokie tai lūpų dažai, kur makiažas padarytas su H&M blizgios spalvos šešėliais". Tai H&M cream lip colour Peach Fuzz.







Kaina: 9,99 EUR

Kur pirkti: PC Akropolis, PC Ozas, PC Panorama, Vilnius

Įpakavimas:










Rezultatas:







Mano nuomonė:

Aš labai ilgai ieškojau 'savo' Nude spalvos lūpų dažų. Visomis pasakomis, kad Nude lūpų dažai turi būti vienu tonu tamsesni negu odos spalva, aš netikiu. Nude spalvos lūpų dažai turi būti tokie, kokie patinka ir tinka būtent jums, o visos kitos taisyklės - tik rekomendacijos. Aš labai norėjau šviesių nude spalvos lūpų dažų, tačiau tokios spalvos labai kaprizingos, jos nudažo lūpas nelygiai, subėga į raukšlelės, o dažniausiai dar ir sausina. H&M lūpų dažai tikrai kreminės tektūros, gerai ir lygiai nudažo, nesausina, tačiau laikosi ant lūpų nelabai ilgai. H&M lūpų dažų įpakavimas auksinis su baltos spalvos dangteliu, gražus, stilingas, naudoti patogu. Kaina nėra labai jau maža, be vieno cento 10 EUR,  todėl iš lūpų dažų reikia ir galima tikėtis daug. Man patiko lūpų dažų paletė, ypač nude ir rožinių atspalvių, tačiau norėjau išsirinkti dar ir šaltą raudoną arba bordo atspalvį, bet man nepavyko, tokios spalvos lūpų dažų aš neradau.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad H&M lūpų dažai nėra tobuli, tačiau tikrai verti dėmesio.










SHARE:

8 komentarai

  1. Anonimiškas2015-09-11 10:45

    Aš tarp H&M lūpdažių atradau vieną iš tobuliausių ir gražiausių rožinių spalvų - La Vie En Rose. Beprotiškai graži rožinė, o laikymusi aš esu patenkinta - laikosi apytiksliai 3 valandas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už komentarą, būtinai užsuksiu apžiūrėti šį atspalvį, nes internete kol kas nėra beveik jokios informacijos apie H&M kosmetiką.

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-09-11 13:40

    Kokia graži spalva!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi labai patiko, pirkau pačią pirmą dieną, kai pasirodė H&M kosmetiką. Bet man atrodo šitas lūpdažis iš limited edition, nes aš jį radau prie rudens naujienų, pirmoje nuotraukoje jis paskutinis. Labiausiai patiko ir papirko kreminė tekstūra, o po to spalva.

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2015-09-11 19:29

      Tikiuosi atvykus i vilniu as ji dar surasiu parduotuvese:)megstu tokias svelnias spalvas. O Jums labai tinka sis lupdazis:)

      Panaikinti
    3. Kosmetikos yra net 3-se preikybos centre, tai tikrai manau yra tų atspalvių, tik reikia išsirinkti tai, ko reikia ir kas tinka ;-)

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2015-09-12 21:17

    Kaip tik šiandien parduotuvėje atkreipiau dėmesį į H&M lūpų dažus. Tiesą pasakius, man kaina atrodo šiek tiek per didelė, nes nepagailėjus šiek tiek papildomų lėšų galima įsigyti geresnės firmos (kuri orientuojasi būtent į kosmetikos priemones) gaminį, tad susilaikiau šį kartą. Tačiau nudžiugino gana platus spalvų pasirinkimas :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sutinku, pridėjus pingų galima nusipirkti ką nors kitą, bet čia priklauso nuo to, kas patinka. Spalvų pasirinkimas didelis, bet šaltesnių atspalvių beveik nėra. Labai patiko lūpų pieštukai, galėčiau lyginti su MAC, tokie pat minkšti, ir spalvos labai geros.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig