2015 m. rugsėjo 11 d., penktadienis

Veido balzamas su vitaminais "SAULĖ" brandžiai odai


Šią savaitę Ambroozija švenčia savo penktąjį gimtadienį, noriu pasveikinti mano mėgstamiausios natūralios kompanijos atstovus su tokia data, palinkėti sėkmės, kūrybiškumo ir ilgo kosmetikos brendo gyvavimo. Ambroozijos kosmetika įsimylėjau nuo pirmo pabandymo, o tai buvo prieš gerus du metus, atėjau į veido priežiūros seminarą, išbandžiau ir pamilau. Iki šiol pastoviai naudoju Saulės linijos priemones, man jos tobulos, juolab turi rožių kvapą ir rožių absoliutą savo sudėtyje. Šiandien noriu papasakoti apie išbandytą Ambroozijos naujieną "Saulė" balzamą su vitaminais.





Gamintojo aprašymas:



Atgaivink pavargusią veido odą akimirksniu!
Veido balzamas SAULĖ , skirtas brandžiai odai. Tai - botoksas iš gamtos. Visiškai natūrali priemonė, pagaminta iš ekologiškų augalinių (argano ir erškėtuogių) aliejų, eterinių aliejų, Damaskinių rožių oto ir vitaminų. Rekomenduojama brandžiai veido odai ir odai aplink akis, kaklo bei dekolte odos priežiūrai.

Balzamas nuo raukšlių skatina odos ląstelių atsinaujinimą, suteikia odai sveiką išvaizdą, oda tampa elastinga, lygi ir stangri. Padeda lyginti raukšles ir mimikos linijas, apsaugo nuo tolimesnio jų susidarymo.

Maitina, pagyvina odą, suteikia švytėjimo.
Lengvos tekstūros, nepalieka riebumo pojūčio. Tinkamas naudoti kasdien (ryte ir/arba vakare) vietoj kremo, arba kaip masažinis veido aliejus.
Po 10 minučių aliejų perteklių galima pašalinti sausa servetėle.

Talpa: 30 ml.

Kaina: 23 Eur

Kur pirkti: www.ambroozija.lt

Sudėtis:





Įpakavimas:





Konsistencija:



Mano nuomonė:

Man labai patinka išbandyti Ambroozija "Saulės" linijos priemones, jos tikrai tobulos, tiek veidui, tiek kūnui, tik vonios ritualams. Šnekant apie veido balzamą su vitaminais, galvojau kad jis bus kietos konsistencijos (kaip ir visi balzamai), tačiau tai aliejinis serumas. Aš apibūdinčiau šią priemonę būtent taip, nes balzamas labai greitai susigeria į veido odą, gerai stangrina, tačiau neriebina. Aš irgi pagalvojau, kaip tai aliejus gali neriebinti, nežinau, man po balzamo reikia dar kremo. Gal mano oda nuo temperatūros pokyčių ir streso, o taip pat nemiegos pasidarė sausa ir pavargusi, tačiau šio balzamo dėka to nepasakysi, veidas atrodo labai gražiai, pamaitintas ir pailsėjęs, lyg aš miegočiau  po 12 valandų kiekvieną dieną, o ne po 6. Ambroozija linijos "Saulė" įpakavimas tamsinto stiklo, atrodo prabangiai ir stilingai, priminu, kad atnešus tuščią buteliuką, gaunate 20% nuolaidą.
Rekomenduoju išbandyti.


Su Gimtadieniu, Ambroozija! Ačiū, kad esi.

Priminu, kad gimtadienio proga Ambrozijoje taikomos nuolaidos:

Visą kitą savaitę mūsų butikuose, Kaune ir Vilniuje, visam asortimentui bus taikoma 35proc. nuolaida, Panevėžyje - 25proc. nuolaida. Visai ZUII dekoratyvinei kosmetikai 10proc. nuolaida


PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig