2015 m. rugsėjo 12 d., šeštadienis

http://www.inhair.lt gimtadienis ir plaukų tiesinimas su plaukų Steampod garų tiesintuvu.


Ketvirtadienį aš dar spėjau apsilankytu www.inhair.lt salone, išbandyti plaukų tiesinimą su plaukų Steampod garų tiesintuvu ir apžiūrėti parduotuvės asortimentą. Kaip smagu, kai visos profesionalios plaukų priežiūros linijos nuo Kerastease, GHD, L'oreal, Keune, Matrix, REF ir daug kitų plaukų priežiūros priemonių galima rasti vienoje parduotuvėje. Kviečiu į virtualią kelionę po parduotuvę, o taip pat stulbinamas rezultatas prieš ir po tiesinimo.

Parduotuvė randasi Žygio g.90, Vilniuje. Spalvotus balionus aš pamačiau iš tolo, parduotuvė švenčia savo pirmąjį gimtadienį.





Kas patiko labiausiai - savaime suprantama, visos priemonės vienoje vietoje, tai labai patogu ne tik profesionalams, bet ir man, jeigu nori ką nors nusipirkti, bet nežinai tiksliai ką pasirinkti, padės konsultantai. Aš ilgai buvau parduotuvėje, ir mačiau kaip profesionaliai pataria kokius produktus ir plaukų priemones pasirinkti. taip pat čia yra Kerastase kamerą, kuri tiksliai nustato plaukų būklę. Aš jau žinau, nebūna blogų plaukų priežiūros priemonių, būna priemonės kurios tiesiog tau netinka. Būtent todėl rekomenduoju dėl pasirinkimo visada pasitarti su specialistais. Nešvaistykite pinigų, gerai ir tikslingai parinkta plaukų kaukė sutaupa  laiko ir pagerina plaukų būklę.







Kiekvieną dieną (gimtadienio savaitė) parduotuvėje vyko loterija, buvo galima laimėti plaukų priežiūros priemones dovanu, reikėjo tik parašyti palinkėjimą arba gimtadienio sveikinimą.



O aš noriu papasakoti apie SteamPod garų tiesintuvą, tai nuostabus ir labai praktiškas dalykas, taip, kaina nėra maža, tačiau plaukai tiesinami garais, tai neleidžia jiems išsausėti, pagerina jų būklę, plaukai neišsausėja ir atrodo labai gražiai. Aš net nepatikėjau savo akimis.



Taip atrodo L'oreal Steampod plaukų tiesintuvas, pilamas vanduo ir plaukai teisinami garais.


Mes naudojome L'oreal Hollywood Waves priemonę Sweetheart Curls






Rezultatas - aš specialiai plaukams nieko nedariau, nei tiesinau, nei naudojau specialias priemones, nes plaukai turi atrodyti natūraliai. Vaizdas tragiškas, norisi nukirpti plaukus iki ausų arba dar trumpiau.




Stebuklingas rezultatas. Aš nepatikėjau savo akimis, tobulas. Kur tik tie sausi galiukai dingo? Rezultatas išsilaikė dar vieną dieną, o po to aš jau dažiau plaukus renginiui.


Na ir priemonių pasirinkimas. Labai didelis L'oreal proffesional plaukų priežiūros priemonių stendas.


Stebuklingi L'oreal plaukų dažai, dažyti plaukus profesionaliais dažais dar niekada nebuvo taip paprastai, tiesą kai kuriuos dažus parduoda tik kirpėjams, net man nepardavė Matrix plaukų dažų. O ką padarysi, taisyklės yra taisyklės.


Mano sena svajonė - GHD plaukų tiesinimo žnyplės, o GHD šukas aš jau turiu, pirkau prieš gerus metus, man jos labai patinka.


GHD plaukų sušukavimo priemonės, vakar išbandžiau purškiklį plaukų tiesinimui, tobulas rezultatas. Kai man pasakė, kad galėsiu netiesinti plaukų, reikia tik papurkšti ir išdžiovinti su šukomis, nepatikėjau, rezultatas - plaukai buvo tiesus. Priemonę aprašysiu jau greitai, tikrai verta savo kainos, nes kokybė ir rezultatas tiesiog fantastiški. Tokių gražių ir tiesių plaukų aš niekada neturėjau, jie  vistiek po tiesinimo buvo nepaklusnūs.



REF profesionalios plaukų priežiūros priemonės iš Švedijos, smagu, kad ant pakuotės užrašyta numeriukais, ko galima tikėtis iš priemonės, aš apimties, ar maitinimo, ar blizgesio. Taip žymiai lengviau pasirinkti ir suprasti.



Spalvotos Dessata šukos atrodo labai žaismingai, aš turiu auksinės spalvos mažesnį variantą, kurią labai patogu pasiimti su savimi, apie tai jau pasakojau bloge.


Ar žinote kuris Keune plaukų dažų atspalvis pats populiariausias? 1517 ;-) šaltas blond su pilku pagrindu atspalvis. Tiesą sakant, labai norėčiau išbandyti jį ant savo plaukų, nes atsiliepimų labai daug, o darbų ir rezultato nuotraukos labai gražios. Gal jau kas nors išbandė? Kokie atsiliepimai?




Bad Head plaukų linija man labai patinka, nepatikėsite, bet bandžiau kelis šampūnus. Kai dar buvau brunetė, o tai buvo labai seniai, pirkau šampūną skirtą tamsiems plaukams, jis kiek prisiminu labai skaniai kvepėdavo karamele. Dar viena iš rekomendacijų - Tigi S Factor dream drops plaukų serumas.



Labai smagu, kad gydomas ampulės galima nusipirkti po vieną, kam pirkti dėžutę? Aš visada pažiūriu efektą, o tik po to kartoju.



Nepakeičiamos Invisi Bobble, mano tarnauja jau ilgiau nei pusę metų, tobulas dalykas, aš su jais ne tik sportuoju, bet kartais ir miegu.



Apibendrinant noriu pasakyti, kad tai labai apgalvota, gerą asortimentą turinti ir profesionaliai dirbanti plaukų priežiūros priemonių parduotuvė. Rekomenduoju apsilankyti, o ką aš nusipirkau, parodysiu pirmadienį. 

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig