2015 m. rugsėjo 12 d., šeštadienis

PUPA I'm PUPA Matt lip Fluid (spalva 013)



Madingiausia rudens tendencija - matinės lūpos, ryškio ar nude atspalvio, spręsti tik jums, tačiau mano rekomendacija - PUPA I'm PUPA Matt lip Fluid. Tai priemonė, kuri išsilaiko ant lūpų ypatingai ilgai, labai švelnios ir malonios tekstūros, o svarbiausiai nesausina lūpas.













Sudėtis:





Spalvų pasirinkimas:





Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada parduotuvės

Kaina: apie 14 EUR


Įpakavimas ir spalva:




Rezultatas:




Mano nuomonė:

Aš nusprendžiau išbandyti PUPA I'm PUPA Matt lip Fluid'ą ant labiau sausų lūpų, nes aš jau girdėjau, kad priemonė nesausina lūpų (patvirtinu, kad būtent taip ir yra), tačiau įdomiausiai tai, kaip priemonė susitvarko su labai sausomis lūpomis. Pasirodo puikiai - ji sulygina visus šerpetojimus, kažkokia fantastika. Manau šitas fliudas bus mano mėgstamiausiu žiemą, taip pat pastoviai naudoju ji darant makiažui renginiams, nes apie savo lūpas galima pamiršti, naudojant net ryškiausius atspalvius. Labai patiko įpakavimas ir teptukas (teptuko forma yra ypatinga - jo labai gerai ir lengvai galima pravesti tikslią lūpų liniją, mano nuotraukose pieštukas lūpoms nenaudojamas, visa tai padaryta naudojant tik fliuidą). Na ir galiausiai - spalva yra tobula, tokia švelniai rausvai nude. Turiu dar vieną - oranžiniai raudona, dar derinau prie jos makiažą, nes man atrodo realiai užtenka tik tokių lūpų ir blakstienų tušo, visa kita bus tikrai per daug.

Rekomenduoju išbandyti, tikrai fantastiška matinių lūpų priemonė.







SHARE:

1 komentaras

  1. More templates for web browser or mobile browser that will allow you to emphasize aerate code your logic your business logic inside of special classes called models that are really going to 70-412 contain the intelligence of your application and then wire those things together with these other types of entities called our controllers thus the sea in MVC will start.

    http://www.testkiz.com/exam-70-412

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig