2015 m. rugsėjo 27 d., sekmadienis

Kosmetinės naujienos ir manikiūras su ANNY CASHMERE & JEWELRY nagų lakais



Vakar po Chanel makiažo aš nuėjau į Kosmadą (PC Akropolis) padaryti manikiūrą su ANNY nagų lakais, puoštis, tai jau puoštis. Pagaliau pamačiau labai daug naujienų, išbandžiau naujuosius ANNY nagų lakus, kurie pasirodo yra matiniai, o svarbiausiai jau spėjau susipažinti su Make Up Factory naujomis antakių linijos priemonėmis, pamačiau naują Eylure stendą ir PUPA limituoto leidimo kolekiją.





 ANNY CASHMERE & JEWELRY nagų lakų kolekcija, pasirodo, visos spalvos yra matinės, atrodo ant nagų labai gražiai, bet kiek neįprastai


Iš visos kolekcijos man patiko šitie atspalviai, sidabrinė spalva šį rudenį madingiausia. Buvo labai sunku išsirinkti, kaip lakuoti nagus, tačiau pagaliau aš apsisprendžiau





ANNY Pure Cashmere top selection ir  ANNY ONYS and Silver Hot Material, tobulas, tiesiog tobulas. Pats svarbiausias dalykas, visi mes žinome, kad matiniai lakai turi pliusą: greitai džiūsta ant nagų, minusas - trumpai laikosi. Aš  jau nustebau: ploviau plaukus, vakare gulėjau vonioje, išploviau visus indus rankomis, o lakas vietoje. Kiti jau seniai būtų atsilupę.



Dar viena superinė Anny spalva Milady Marsala ir lako džioviklis, manau toks atspalvis rudenį turėtų atsirasti kiekvienos iš mūsų kosmetinėje, gaila, kad turiu tik dvi rankas, labai norėjau išbandyti ir šį atspalvį


Dar iš ANNY naujienų: pieštukas -lako korektorius ir pieštukas- aliejus nagų odelėms. Aš turiu ANNY kremą ir sveistą nagų odėlems maitinti, tačiau naudoti pieštuką žymiai patogiau, o apie tai, kaip patogu koreguoti lakavimo kalidas pieštuku, aš nepasakosiu.




Prie kasų stovi nuostabi PUPA Soft & Wild  limituoto leidimo kolekcija, sakyčiau spalvos kiek pavasarinės, tačiau puikiai matėte, kaip gražiai, nepriklausomai nuo sezono, atrodo rožinės spalvos darant makiažą. O įpakavimai tiesiog baby girl, rožinis tigras... wow.. Tačiau, svarbiausia yra ne įpakavimas, o priemonių kokybė ir funkcionalumas, PUPA šitoje vietoje pirmauja.


Skaistalai patiko labiausiai, nes spalva šilta rožinė, pusiau matinė, įpakavimas labai gražus, o kaina apie 12 EUR





Lūpų dažai turi ne sidabrinį (įprastą įpakavimą), o auksinė, plius visi lūpų dažai turi vos matomą auksinės spalvos shimerį. 





Pupa šešėliai labai geros kokybės, man labiausiai patiko 005 atspalvis. Aš labai mėgstu daugiafunkcinius produktas, šį atspalvį galima naudoti skruostams paryškinti, kaip kontūravimo priemonę, arba tiesiog kaip šešėlius. Visos spalvos yra labai pigmentuotos, satininės, tamsiausias atspalvis turi auksinės spalvos blizgučius.




Dar vieno funkcionali priemonė - kajal pieštukas iš vienos pusės ir akių pavedimas iš kitos


Make Up Factory naują antakių priemonių kolekcija, aš išsirinkau tai, kas man aktualu


Aš iki šiol prisiminu makiažą su Make Up factory priemonėmis, antakių šešėliai man patiko labiausiai, štai patobulintas variantas. Šį kartą pristatomi ne tik antakių šešėliai (antakių šešėliai pirmo atspalvio patiko labiau, nes ketvirtas atspalvis per daug šiltas), bet ir antakių spalvotas gelis, spalva hazelnut tiesiog tobula, be oranžinio ir šilto atspalvio, tiesiog nuostabus, šaltas blond atspalvis. 





O štai jau permatomos spalvos antakių gelis, dėja, man toks variantas netinka, nes antakius reikia dar piešti, tačiau toms, kieno antakiai geros formos ir reikia tik fiksavimo,  gali tikti.


Maskavimo priemonės: paletėje kreminės konsistencijos maskavimo priemonė ir baltos spalvos pudrą rezultatui užtvirtinti. (be pudros bet koks maskuoklis subėga į paakių raukšles)



Gosh naujoji kreminė pudra Gosh Foundation Drops jau parduotuvėje, mačiau jau perka, kai kurios spalvos labai populiarios. Išbandžiau ant rankos, tačiau nelabai supratau, lauksiu galimbės išbandyti namuose.




Na ir galiausiai Eylure blakstienos, blakstienų ir antakių dažai. Aš dar turiu ir blakstienas ir dažus, būtinai kitą savaitę papasakosiu apie juos plačiau.






Man buvo labai smagu susipažinti su naujienos, ANNY nagų lakai tiesiog tobuli, o trečiadienį eisu į PC Nordic, L'erbolario butiką. Man be galo įdomiai atrodo šį kosmetiką, bandysius susipažinti artimiau. vakar jau pradėjau pažintį nuo mėginukų, būtinai papasakosiu apie rezultatą.




















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig