2015 m. rugsėjo 27 d., sekmadienis

GHD Straight and Smooth Spray tiesinamasis purškiklis


Jeigu šnekame apie plaukų tiesinimą, man iš karto ateina mintys apie nuostabius GHD plauku tiesintuvus, aš labai ilgai į juos žiūriu, bet dar nenusipirkau. Tačiau mano plaukų priežiūros krepšelyje jau labai seniai atsirado ir sėkmingai gyvena natūralių šerelių GHD plaukų šepetys, atsiliepimą galima surasti bloge, o šiandien mes šnekėsime apie GHD Straight and Smooth Spray tiesinamąjį purškiklį.



Gamintojo aprašymas:


GHD Straight and Smooth Spray tiesinamasis purškiklis yra plaukų tiesinimui skirta modeliavimo priemonė. Purškiklis sukurtas pagal specialią formulę, kuri ne tik apsaugo plaukus nuo karščio, bet kartu juos greičiau ir tolygiau ištiesina. Rezultatas išlieka ilgą laiką. Itin tinka storiems ir šiurkštiems plaukams. 

Naudojimas:

 Apipurkškite plaukus nuo šaknų iki galiukų (apie 6-8 purškimai vidutinio ilgio ir ilgiems plaukams) ir iššukuokite tam, kad produktą tolygiai paskirstytumėte po plaukus prieš naudojant plaukų džiovintuvą ar kitą stilizavimo įrankį. Jeigu naudojate ir kitas formavimo priemones, GHD Heat Protect plaukų purškiklį naudokite pirmą.

Talpa: 120 ml.

Kaina: 29 EUR 

Kur pirkti:  www.inhair.com

Sudėtis:



Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Kiek savęs prisiminu, pastoviai tiesinu plaukus. Mano plaukų būklė nuo pat jaunystės buvo bloga, plaukai sausi, pučiasi ir stovi į skirtingas puses. Patikėkite, man reikia įdėti labai daug pastangų tam, kad plaukai būtų švelnūs, tiesūs ir lygūs. Be specialių priemonių tikrai nepasieksi. Mano iki šiol dažniausiai naudojama priemonė Buvo Kerastase Nectar Therminique, tai tirštos ir riebios konsistencijos kremas, kuris tinka tik sausiems ir pažeistiems plaukams.

 GHD priemonė puikiai tiks visų tipų plaukams, tai purškiamas skystis, kuris turi labai malonų aromatą. Kvapas greitai išgaruoja, po valandos aš jo jau nejaučiu, o galėčiau, nes kvapas man labai patinka. Aš jau nebeteisinu savo plauku labai karštu tieisntuvu, pasirinkau 140 temperatūros režimą (kaip plaukai gadinami mažiau), anksčiau tiesinau su 190 laipsnių temperatūros režimu, tai buvo tikras smūgis balintiems ir pažeistiems plaukams. Kaip be būtų, tačiau tiesint plaukus naudoti apsaugančias nuo karščio priemones yra būtina, nuostabu, jeigu priemonės dar palengvina plaukų tiesinimo procesą. Šnekant apie GHD tiesinamojo purškiklio poveikį, noriu pasakyti, kad priemonė tobula, neriebina ir neapsunkina plaukų, nesukelia alergijos (kartais nuo plaukų priežiūros priemonių atsiranda pleiskanų ir galvos niežėjimas), palengvina plaukų tiesinimą (tiesintuvas slysta per plaukus labai lengvai), leidžia tiesinti plaukus pasirenkant ne aukštą temperatūros režimą, apsaugo plaukus nuo karščio, suteikia plaukams spindesio. 
Man ir mano plaukams GDH priemonė tieisinimui labai patiko, rekomenduoju atkreipti dėmesį, o aš apgalvosi GHD tiesintuvo pirkimo galimybę.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig