2015 m. rugsėjo 26 d., šeštadienis

MAC Vamplify Pro Longwear Lip Pencils (spalva good timing)




Pamačius MAC Vamplify kolekciją, aš pagalvojau, kaip fainai būtų gauti lūpų blizgį testavimui, deja, gavau lūpų pieštuką. Puikiai suprantu, kad MAC parduotuvėje manęs visada laukia, ir kas patinka galima nusipirkti be jokių problemų, tai kad manau apie šį kolekciją dar pasakosiu. MAC pieštukai vieni iš mano mėgstamiausių, todėl su malonumu pristatau jums MAC Vamplify Pro Longwear Lip Pencils (spalva good timing).





Gamintojo aprašymas:


Būk suviliota M·A·C Vamplify - iki šiol esančio dramatiškiausio lūpų blizgio. Papildytas nauja sodrios spalvos technologija šis blizgis yra pilnas ryškių spalvos pigmentų.



Kaina: 20 EUR

Kur pirkti: PC Akropolis, PC Panorama, Vilniuje

Sudėtis:




Įpakavimas:





Spalva:











Rezultatas:



Mano nuomonė:

Sakau tiesiai šviesiai, pieštukas, tai paskutinė kosmetikos priemonė, kuria pirkčiau iš MAC (taip galvojau anksčiau, kol neišbandžiau pieštukų), juk jų kaina 20 EUR, juokais juokais, bet blizgesio kaina tokia pat, tačiau suveikia MAC kompleksiškumas. Prisiminu pirmą savo makiažą su MAC kosmetiką per pristatymą, labai nustebau, kad lūpų dažymo technologija tokia: lūpų pagrindas (taip, jie turi ir tokį stebuklą), beveik visos lūpos užpildomos su pieštukų, ir tik tada lūpų dažas. Sutinku, taip raudona spalva ant lūpų išsilaikė vos ne pusė dienos, man tai buvo stebuklas. Kitą dieną aš jau išbandžiau tiesiog lūpų dažus (be papildomų priemonių), rezultatas kaip nuo įprastų lūpų dažų, o naudojant priemones kartu - stebuklas. Būtent todėl, aš labai džiaugiuosi savo MAC pieštuku kolekcijos papildymu.
Na o dabar tiesiog apie pieštukus- jie labai lakoniško juodos spalvos dizaino, pieštuko galiukas tokios pat spalvos, kaip ir pieštuko spalva, aš specialiai padariau nuotrauka, spalvos identiškos, taip naudoti labai paprasta ir patogu. Pieštukai drožiami, tačiau drožtuką reikia pirkti atskirai. MAC pieštukai labai minkšti, pigmentuoti, gerai perduoda atspalvius ir turi labai didelę spalvų paletę. Nuotraukoje ant visų lūpų užteptas MAC pieštukas, jis nesausina lūpų, ilgai laikosi, turi matinį 'finish'a', paslepia šerpetojimus ir gražiai atrodo. Jeigu užtepti dar lūpų blizgį ant viršau, rezultatas būtų dar geresnis, bet šį kartą apie pieštuką. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, nepagailėkite pinigų, pirkdami lūpų dažus iš MAC, būtinai nusipirkite pieštuką kartu, jus tikrai pamatysite skirtumą. Rekomenduoju.


PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig