2015 m. rugsėjo 26 d., šeštadienis

Syoss Renew 7 plaukų šampūnas


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien pasakoju apie Syoss šampūną. Apie Syoss kosmetiką tiek blogų komentarų, kad kartais pačiai norisi įsitikinti, kodėl taip yra. Mano versija, tai  dėl to, kad dauguma tikisi išreklamuotos profesionalios plaukų priemonių kokybės, tačiau to nėra. Tai paprastos mass market priemonės, tiesiog kaina kiek didesnė. Drogas parduotuvėje buvo nuolaida, o man visai patiko šios Renew linijos plaukų kaukė (aš jau aprašiau ją bloge, tačiau noriu pakartoti, kad kaukė gerai maitina ir švelnina plaukus, nereikia laikyti ilgai, tai taupo laiko, tačiau daugiau 3 kartų iš eilės nepadarysi, nes riebina laukus, tai tiesiog SOS priemonė plaukams) ir aš nusprendžiau nusipirkti. šampūną. Šiandien aptarsime rezultatą.

Gamintojo aprašymas:



Syoss renew7 intensyvi formulė:

Sumažina plaukų lūžinėjimą
Apsaugo plaukų galiukus
Suteikia plaukams elastingumo
Maitina
Švelnina
Atkuria šiurkštus , nepaklusnius plaukus
Palengvina iššukavimą
Suteikia plaukams žvilgesio
Tinka sausiems ir pažeistiems plaukams

Sudėtis:



Talpa: 500 ml.

Kaina: 6 EUR

Įpakavimas:





Konsistencija:



Mano nuomonė:

Jeigu jūsų plaukai nėra sausi ir pažeisti, apeikite šį Syoss liniją, nes jums tikrai netiks. Šampūnas dar gal, tačiau gali riebinti plaukus, padaryti šiaudus ir neplautų plaukų vaizdą. Šios linijos raktas - labai sausi ir pažeisti plaukai. Šampūno įpakavimas labai paprastas, naudoti patogu. Spalva - auksinė su blizgučiais, lygiai tokia pat, kaip ir Syoss plaukų kaukės, tiesą sakant kvapas saldus, kvepia stipriau nei kaukė, nors dažniausiai viskas būna atvirkščiai. Šampūnas beveik nepūtuoja, plauna plaukus labai švelniai, jau po plovimo mano plaukai labai švelnūs. Naudojant su plaukų kaukė rezultatas geresnis, tačiau galima taip naudoti tik du kartus iš eilės, nes net mano sausi ir pažeisti plaukai, kuriems reikia maitinimo, tampa riebiais. Labai gerai draugauja su mano kitomis kaukėmis ir plaukų balzamais.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad su Syoss produktais būna 50/50, nereikia tikėtis profesionalios priemonių kokybės, reikia įdėmiai skaityti priemonių aprašymus, kokiems plaukams skirti produktai, taip pat skaityti atsiliepimus, tik taip galima išsirinkti geresnius produktus, kurie tinka būtent jūsų plaukams ir padidinti statistikos skaičių. O aš dar kartą nusipirksiu plaukų kaukę, nepatikėsite, tačiau man ji patinka labiau už visas mano turimas. Jeigu jūsų plaukai labai sausi, galite išbandyti.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig