2015 m. rugsėjo 10 d., ketvirtadienis

Make Up Store kosmetikos mylėtojų klubo narių vakaras


Vakar vakare nuskubėjau į Make Up Store kosmetikos vakarėlį, aš jau pasakojau, kad Make Up Store kiekvieną mėnesį pristato vis naują makiažą. Labai apsidžiaugiau galimybe dalyvauji, tiesą sakant, dalyvauti gali visi, reikia tik pernumeruoti Make Up Store naujienas ir tiksliai žinosite, kada ir kas vyksta. O kaip smagu kartais pailsėti nuo darbo (o man susitikti su kitais bloggeriais), praleisti vakarą malonioje kompanijoje ir susipažinti su kosmetikos ir visažo naujienomis. Šiandien apie vakarą ir makiažą papasakosiu plačiau, juolab, modeliu tapo Ingrida Kazlauskaitė.


Manau vakaras prasideda nuo pakvietimo, visada malonu u gauti gražius ir išskirtinius pakvietimus, šitas būtent toks:




Didelis parduotuvės pliusas - profesionalus, malonus ir besišypsantis personalas. Iki šiol prisiminu Du Broliai parduotuvės merginas, kurios pirma įvertina tave, o tik po to pasisveikina. Čia labai šilta ir maloni atmosfera, suprantama, kad Make Up Store profesionali kosmetika, todėl reikia ją išbandyti ir profesionalo patarimo. Nesidrovėkite, brangieji, čia tikrai padės ir patars. O dar geriau, išbandykite patikusią priemonę.




Nenustosiu kartoti, Make Up Store parduotuvės interjeras labai gražus, stilingas ir skoningas.


Ar galima porą tokių gražių taurių namo? Tiesą sakant, tokio grožio nesu mačiusi, ant kojelės užrašyta "Make Up Store"


Po prezentacijos vyksta loterija, galima laimėti smagias dovanas, buvo paskelbtos net 3 laimėtojos.




Štai toks mėnesio makiažo variantas, tačiau jis nėra kopijuojamas ant modelio, makiažas pritaikomas prie modelio veido ir prie realaus gyvenimo, tai reiškia, kad naudojat Make Up Store kosmetikos priemones, tokį pat gali padaryti namuose kiekvienas.




Laura pristatė vakaro programą ir trumpai papasakojo apie Make Store kosmetiką, istoriją ir filosofiją.




Make Up Store visažistė Barbora pasakojo kaip paruošti veidą makiažui, pabrėžė kielis pagrindinius mėnesio makiažo akcentus - akių pavedimas ir tamsios spalvos lūpų dažai.



Makiažui naudojamos priemonės. Aš jau išbandžiau naujieną: Make Up Store byrią pudrą, tiesą sakant, tobulas dalykas, man labai patiko. Ji suteikia veidui matiškumo, tačiau veidas gaunasi ne plokščias, o atrodo labai natūraliai. Būtinai nusipirksiu.




Man labai patinka visažistai, kurie pasakoja tai ką daro, man svarbi ne tik pamatyti, bet ir išgirsti apie tai, ką ir kaip darome. Barboros makiažai pavyzdingi, jie labai 'švarūs', atlikti labai teisingai ir tikslingai, to dar reikia mokintis, bent jau man.



Ar žinojote, kad Make Up Store dalyvauja Fasion Vilnius renginyje? Būtinai užsukite apžiūrėti jų pristatomą kosmetiką gyvai, čia dirbs visažistės, kurios patars ir padės išsirinkti norimą produktą.


Na ir rezultatas, aš užrašiau sau dar kelis punktus, kurios turiu išmokti: 
Teisingai (tai reiškia ne taip, kaip moku, o pagal tai, kokios formos mano akys) išmokti pravesti tobulą akių pravedimo liniją.
Daugiau dėmesio skirti veido tonui, nes kartais tai atrodo ne taip, kaip norisi, tą supratau panaudojus Make Up Store byrią pudrą, man labai patiko rezultatas.
Vakar pamačiau kaip tikslingai reikia pravesti lūpų kontūrą, o po to su maskuokliu pataisyti lūpų kontūrą tam, kad jis atrodytų tobulai.
Kaip naudoti skaistalus ne tik ant skruostų, bet ir vos vos vietoje akių šešėlių.

Na o dabar rezultatas:









Žinote, mano brangieji kas yra svarbu darant makiažą? Pabrėžti jau turimus veido bruožus ir jas pagerinti, o ne atlikti makiažą remiantis piešinuku ir mada. Mes labai dažnai žiūrime filmus (ar aš tuo pačiu), kaip gražios merginos atlieką veido kontūravimą, akių makiažą ir labai norime taip pat, bet labai retai susimąstome, ar mums tai tinka. Visada reikia sustoti sekundei, tam kad pagalvoti ir realiai įvertinti, kaip atrodo mano makiažas šiandien.

Būkite gražios, su praejusia tarptautine grožio diena,

susimatome vakare, Beauty Talk rubrikoje






























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig