2015 m. rugsėjo 10 d., ketvirtadienis

Tai ką aš veikiu vakarais - Sielos Harmonija (spalvinimo knyga)



Nors aš kažkada baigiau dailės mokyklą, piešti neturėjau nei galimybės, nei noro gerus dešimt metų, tačiau bendras susidomėjimas spalvinimo knygomis nepraėjo pro šalį. Aš labai ilgai buvau skeptiška tokiems dalykams, na kaip tiesiog spalvinimas gali padėti? Juk namų ruošus darbu be galo ir krašto? Juk spalvina tik vaikai, pasirodo ne tik. Dabar ilgai vakarais, ir net kartais vietoje blogo rašymo, aš spalvinu. 





Aprašymas:




Būdami vaikai, mes spalviname, tapome ir mėgstame visas vaivorykštės spalvas, bet gyvenime dažniausiai pradedame rinktis vieną ar kelias iš jų, o kitų teigiame nemėgstantys arba netgi nekenčiantys. Kodėl taip yra? Holistinio gydymo specialistai mano, o tai patvirtina ir moderniausi šiuolaikiniai smegenų veiklos tyrimai, kad taip yra dėl tam tikrų energinių blokų, kurie neleidžia harmoningai sugyventi mūsų kūnui, dvasiai ir sielai. Nerimas, nepasitenkinimas, depresija, nemiga – tik kelios to pasekmės. Būtent čia į pagalbą ateina visame pasaulyje itin populiarėjanti meno terapija – spalvinimo knygos. Siekdami dvasinės pusiausvyros, turime susigrąžinti į gyvenimą visas spalvas. Spalvinkite šiuos ornamentus ir pajuskite, kaip į gyvenimą sugrįžta džiaugsmas, ramybė ir optimizmas. Jūsų rankose atgyjančios iliustracijos leis pasimėgauti meno terapijos teikiamu atsipalaidavimu ir harmonija.
Pasinerkite į sielos gelmių piešinio – mandalos – kūrybą ir atraskite savo kelią į išsvajotą atsipalaidavimą...
Mandala – simetriškas dvasinės būsenos atspindys, padedantis įžvelgti tai, kas slypi mūsų viduje ir yra neprieinama nuolatinio skubėjimo ritmo įkalintam žmogui. Spalvindami įspūdingus knygos „Sielos harmonija“ piešinius išmoksite būti čia ir dabar, atrasite savyje vidinės stiprybės šaltinį ir pajausite, kaip meno terapija sugrąžina Jūsų gyvenimui spalvas, optimizmą ir džiaugsmą!

Meno terapija – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjančios spalvinimo knygos suaugusiesiems. Spalvinimas nuramina smegenų dalį migdolą (lot. amygdala), kuris kontroliuoja mūsų emocijas ir stresą, todėl jaučiamas atsipalaidavimas, pagerėja koncentracija bei nuotaika, lavinami motoriniai įgūdžiai, vaizduotė, kūrybinis mąstymas, netgi įveikiama nemiga.

Atraskite naująja meditacija vadinamą meno terapiją, iškeiskite stresą į atsipalaidavimą ir leiskitės į kūrybišką savęs pažinimo kelionę!

Kaina: nuo 5 iki 6 Eur (priklauso nuo parduotuvės)













Mano nuomonė:

Tai nerealus būdas atsipalaiduoti, tiesiog dirba rankos, o smegenys atsipalaiduoja. Man toks streso ir atsilapaidavimo būdas labai patinka. Aš jau pripratau kiekvieną vakarą tiesiog atsisėsti prie TV ir spalvinti, tiesą sakant, nei programų, nei filmų aš nematai, tiesiog atsipalaiduoju. Anksčiau aš sėdėdavau visą vakarą prie kompiuterio, skaičiau kitus blogus, ieškojau informacijos apie kosmetikos naujienas, o dabar išmokau atsipalaiduoti. Tokio tipo spalvinimo knygos tikrai padeda tai padaryti, lavina kūrybiškumą ir kantrybę, optimizmą ir vaizduotę. Aš negaliu pasakyti, kad labai gražiai ir kruopščiai spalvinu, tiesiog dar kartais neužtenka kantrybės, bet tokios spalvinimo knygos padeda tai lavinti. Apibendrinant noriu pasakyti, kad knyga Sielos Harmonija tai superinis dalykas, rekomenduoju visiems. Knygų ir piešinių pasirinkimas labai didelis, o Maximoje knygoms taikoma nuolaida, tai labai gera proga nusipirkti.

PS. Spalvinti galima įvairiais būdais, tiesiog pieštukais ir geliniais tušinukais, žodžiu, viskas priklauso nuo jūsų fantazijos.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig