2015 m. rugsėjo 10 d., ketvirtadienis

Botanicals Maitinamasis veido balzamas: Rose & Camellia


Labas rytas, mano brangieji, šiandien iš pat ryto aš nuskubėjau į Douglas kompanijos prezentaciją, o Jums paruošiau kelis naujus straipsnius prie kavos. Noriu Jums papasakosi apie tobulą ekologišką , natūralios sudėties ir rankų darbo maitinamąjį veido balzamą su rožėmis (o kaip kitaip ;0)) ir pelargonijomis.

Gamintojo aprašymas:



Šis natūralus balzamas padeda suminkštinti ir pagerinti jūsų odos tekstūrą. Laukinės rožės ir pelargonijos garsėja savo gaivinamosiomis, ir maitinamosiomis savybėmis. Balzamas pagamintas vien tik iš aktivių augalų ingredientų, kurie palaiko natūralų odos gebėjimą atnaujinti ląsteles. 100% veikliosios medžiagos. Sudėtyje nėra vandens.
Tinka: Tinka visiems odos tipams, ypač sausai odai.
Naudojimas: Naudoti prieš miegą. Jau ryte pabusite su minkštesne oda!
Pagrindiniai ingredientai: Taukmedžių sviestas, vynuogių kauliukų aliejus, simondsijos, baltos ir žalios arbatos ekstraktai, laukinės rožės, imbėrinės citrinžolės ir rožių pelergonijos.
Rankų darbo. 100% natūralių, 89% ekologiškų ingredientų. Sertifikuoti pagal Soil Association.
INCI: Helianthus annus (sunflower) seed oil*, butyrospermum parkii (shea butter)*, cetyl alcohol, vitis vinifera (grape) seed oil*, prunus armeniaca (apricot) kernel oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, camellia sinensis leaf extract*, glycerine*, tocopherol (natural vitamin E), zea mays seed flour*, pelargonium graveolens (rose geranium) flower oil*, lavandula angustifolia (lavender) flower oil*, cymbopogon martinii flower oil*, cananga odorata flower oil*, rosa centifloia (rose) flower oil* geraniol**, citronellol**, linalool**. (*Ekologiški ingredientai. **Natūralios sudedamosios dalys iš eterinių aliejų. ***Organinės kilmės.)
Talpa: 50g.
Kaina: 40,95 EUR (visą mėnesį taikoma net 10% nuolaida)

Įpakavimas:









Konsistencija:






Mano nuomonė:

Aš susipažinau su veido balzamais labai seniai, pirmas mano išbandytas tokio tipo produktas buvo Decleor, anksčiau aš negalėjau pagalvoti, kad tokios priemonės tinka ir riebiai odai, tačiau Botanicals kosmetikos gamintojas teigia, kad šį nuostabią priemonę su rožėmis tinka normaliai ir sausai odai, tačiau keičiantis sezonui, tokios priemonės idealiai tinka ir riebiai odai maitinti. Greitai prasidės šildymo sezonas, todėl tokios priemonės bus nepakeičiamos.

Šnekant apie Botanicals maitinamąjį balzamą - jis nuostabus, lengvas ir švelnus rožių kvapas (o rožės man labai patinka), švelni konsistencija, kuri nuo kūno temperatūros virsta aliejumi. Man užtenka visai nedaug priemonės tam, kad užtepti ant viso veido, masažiniais judesiais įmasažuoji priemonę į veido odą vakare, o iš ryto veidas labai švelnus, pamaitintas ir gražiai atrodo. Noriu priminti, Botanicals kosmetika gaminama Anglijoje, tai ekologiška, natūralios sudėties rankų darbo veido priežiūros priemones, būtent todėl tokia kaina. Tačiau ar jūsų veidas to nevertas? Manau vertas, galima sau tai leisti. 

Apibendrinat noriu pasakyti, kad naktinis balzamas patiks normalios -sausos veido odos turėtojams, o atšalus orams patiks visų tipų odos savininkėms. Balzamas gerai maitina, švelnina ir lygina veido odą. Rekomenduoju, tobulos sudėties ir poveikio produktas.


PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig