2015 m. rugsėjo 23 d., trečiadienis

Makiažas su matiniais šešėliais



Aš labai mėgstu matinės spalvos šešėlius, tokie makiažai atrodo 'švariai' ir gražiai, tačiau reikalauja ypatingo kruopštumo ir geros šešėlių kokybės. Aš jau pasakojau, kad nusipirkau H&M matinius pieno baltumo šešėlius, šiandien noriu parodyti rezultatą.


Naudojamos priemonės:

Bandau testuoti MAC naują kreminę pudrą, ant veido atrodo gal ir gerai, tačiau man nepatinka, dar negaliu suprasti kodėl:


Maskavimo priemonė ir pudra makiažui užfiksuoti irgi MAC




Veido kontūravimui naudojau savo mėgstamiausią produktą, Make Up Factory bronzinę pudrą


ir Armani limituoto leidimo pudrą skruostams paryškinti:








Antakiams dabar pastoviai naudoju Inglot gelį:

\


Antakiams užfiksuoti naudojau Anastasia Beverly Hills bespalvį antakių gelį:



Akių makiažas:

Akių makiažo pagrindas H&M


Akių pieštukas juodos spalvos Gosh


Matiniai šešėliai baltos spalvos ir blizgūs šešėliai į akių kamputį H&M



Matiniai šešėliai tamsių atspalvių MAC (naudojau pilką ir rudą atspalvius iš antros šešėlių linijos)




Blakstienų tušas Oriflame, labai patiko naujiena:


Lūpos:
 Lūpoms naudojau irgi H&M kosmetikos priemones: lūpų pieštuka Au Naturel ir kreminės tekstūros lūpų dažus Peach Fuzz





Rezultatas:






PS. kitą savaitę darysime makiažą į mokyklą, pradėsime nuo patarimų, kokią kosmetiką pasirinkti, manau tai turėtų būti nebrangi, tačiau kokybiška ir hipoalerginė kosmetika. Ačiū, Melisabeautylt už idėją.

Šiandienai viskas ;-)

Saldžių sapnų, brangieji,
















SHARE:

10 komentarų

  1. Nenauja ta idėja... http://ilovemanythings.blogspot.lt/2015/08/dienos-makiazas-19-arba-atgal-i-mokykla.html

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, aš suprantu kad nenauja, bet aš tavo blogo gi neskaitau, paprašo skaitytojau, stengiuosi padaryti. ;-)

      Panaikinti
    2. Gaila, kad negeneruoji pati tu nauju ideju.. ;)

      Panaikinti
    3. Man atrodo kartais yra svarbiau tai, ko nori skaitytojai, ar tiesiog rašyti alia rašyti? Man net pačiai įdomu prisiminti kokia buvau kai man buvo 15 metų, kokias priemones turėjau savo ksometinėje, kas buvo svarbiau, ar wow makiažas, ar natūralus vaizdas į mokyklą. Nepergyvenk tavo blogo neskaitau, tavęs nepokijuoju ir kopijuoti nesiruošiu.

      Panaikinti
    4. Tai aisku ideja labai idomi, ne veltu randasi pasekeju :D Gerai, kad skaitytojai patys astirenka, ka skaityti ir ko ne.. ;)

      Panaikinti
    5. Kokia čia katė tarp jūsų prabėgo? Gyvenkim draugiškai!
      Aliona, šiaip skaitytojams pataikauja tie, kurie iš to gyvena. Iš serijos, jei nepataikausi, tai nebus paspaudimų ir didelio lankomumo, tada nebus reklamos, o tada nebus už ką algas mokėti. O blogeriai, ne spaudos pranešimus neredaguotus postina, ar rašo tik tai ką visi nori girdėti, o madas diktuoja, taisykles laužo, tuo ir yra unikalūs :).

      Panaikinti
    6. Salomeja, auksiniai zodziai!

      Panaikinti
    7. Oi, aš ne apie tai, aš apie tai, kad visai smagu prisiminti kai buvo gera, kai man buvo 15 ;-) juk ir ta tema net man pačiai labai įdomi, aš noriu rašyti ne apie makiažą, o apie tai, kokia buvau aš. Kokias priemones naudojau, ir kokie mano patarimai merginoms. Iš vienos pusės ne dėl lankomumo rašau, tačiau man smagu šnekėti pilna sale. Iki šiol prisiminu vienos rusų bloggerės straipsnį "šneku su tuščia sale", man tai yra baisu, kiekvienas skirtingas, todėl ir straipsniai nors ir apie tą patį, tačiau skirtingi. Blogas - tai mes, taip ar kitaip, nesvarbu, tačaiu tai mūsų mintys. Aš labai draugiška, niekam niekada nesu parašiusi blogo komentaro. ;-)))

      Panaikinti
    8. Pataikavimas nera susijes su tuscia sale, viena diena skaitytojai susimastys: kam dar ji pataikauja, yra nuomone blogui ir ne blogui. Koks skirtumas, gerai, kad mes skirtingi, o skaitytojai ta mato.

      Panaikinti
    9. Man atrodo mes su tavimi šnekame apie visai skirtingus dalykus, kiekvienas iš mūsų turi savo nuomonę, kiekvienas turi blogą, kiekvienas rašo ką nori. Aplamai, nematau nei problemos, nei konflikto, nesuprantu kodėl tu man tai rašai?

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig