2015 m. rugsėjo 30 d., trečiadienis

Makiažas: tamsios lūpos


Vakar vakare skubėjau į Smilga Beauty Lab gimtadienį. Tiesą sakant, savo blogo rašymo pradžioje susipažinau su Smilga (Indre), tai mergina kuri siekia tikslo, daug dirba ir labai talentinga visažistė, todėl man buvo labai smagu pasveikinti jos grožio laboratorija su gimtadieniu. Apie madingas makiažo tendencijas aš jums papasakosiu kiek vėliau, nes šiandien tam laiko visai neturiu (man labai keista, kad mūsų spauda rašo apie žvaigždes, o ne apie tendencijas, ne vieno žodžio apie tai, apie ką buvo šnekėta per renginį), o šiandien parodysiu savo makiažą. Juk kai eini pas visažistus į šventę, reikia pasiruošti ir pasipuošti. Aš pasirinkau šviesių atspalvių šešėlius ant viso voko, paryškinau akys su pilkos spalvos pieštuku ir pasirinkau tamsiai bordo spalvos lūpų dažus.



Veidas:

Faerie Organic mineralinį makiažo pagrindą, veido maskuoklį, pudrą ir higlighterį. Tai nuostabios priemonės, kurios užtikrina tobulą maskavimą ir veido padengimą, su šiomis priemonėmis veido atrodo labai gražiai, makiažas išsilaiko visą dieną, vienas minusas - priemonių kainą ir siuntimas iš JAV.




Šešėlius kaip šešėlius naudoti neįdomu, aš pastebėjau, kad BeYu paletės antras atspalvis idealiai tinka veido kontūravimui (pažiūrėkite, kaip gražiai ir natūraliai jis atrodo ant veido), o ketvirtas atspalvis - kaip švytėjimo suteikiantį priemonę.


Gal skaistalai kiek per ryškūs tokiam makiažui, tačiau tai makiažas skirtas vakarui, ten reikėjo kiek daugiau ryškių akcentų, o dar, jeigu pastebėjote, aš labai mėgstu derinti skaistalų ir lūpų dažų atspalvius tarpusavyje.

Antakiai:


Antakiams naudojau essence rinkinuką, vis bandau formuoti antakius keliomis spalvomis, kol turiu essence, darau tai su šiomis priemonėmis.


Užfiksavome rezultatą su Anastasia Beverly Hills permatoma antakių žele


Nusprendžiau daryti šviesų akių makiažą, tam, kad spalvos būtų ryškesnės naudojau NYX baltos spalvos akių makiažo pagrindą


Aš vis dar testuoju H&M šviesių atspalvių šešėlius, matinė spalva man labai patinka, su blizgučiais nelabai.


Akies lankui paryškinti naudojau matinius MAC šešėlius iš rinkinio (spalva 5,6 ir retušavimui 3)


Tam, kad paryškinti pilkų akių spalvą, naudojau MAC Grey Utility akių pieštuką. Aš pravedžiau vos matomą liniją virš blakstienų augimo linijos, ar labai ryškią apatinė liniją. Dabar mano akys atrodo lyg mėlynos, tokio rezultato aš ir norėjau.


Norėjau klijuoti blakstienas, bet laiko jau nebe buvo, todėl tiesiog Gosh No Limit Lush mascara blakstienų tušas.


Tamsiam lūpų dažus būtinas pieštukas, mano pasirinkimas H&M Cherry Tart


Galiausiai, mano mėgstamiausi L'oreal lūpų dažai, spalva tiesiog tobula, vakar mačiau Drogas parduotuvėje nuolaidas, būtinai nusipirksiu dar vieną atspalvį (raudoną).

Na ir rezultatas:




Užsidėjus juodos spalvos mėgztinį, visos spalvos atsistojo į vietą, jos netarodė tokios ryškios.



Skanios rytinės kavos ir geros dienos 





















SHARE:

2 komentarai

  1. Puikus makiažas. :) Manau tokių rezultatų pasiekti besidažant jums padėjo makiažo pamokos, ar ne? Nes tikrai kruopštu, gražu ir tvarkinga.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig