2015 m. spalio 1 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.10.01



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien atidariau kompiuterį ir labai ilgai galvojau nuo ko pradėti, ar nuo renginių aprašymo, ar nuo pristatymų, ar nuo  Lush ir L'erbolario naujienų? O yra dar keli straipsniai jau parašyti, žodžiu, nusprendžiau pradėti nuo pradžios, šiandien ketvirtadienis - Beauty Talk rubrika yra privaloma, toliau žiūrėsime, juk dar turime aptarti rugsėjo mėnesio geriausias kosmetikos priemones.



Šiandien Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo Darjos drabužių derinuko. Kas pasakė, kad pilka spalva nuobodi ir liūdna,  pasirodo pilka spalva gali atrodyti labai stilingai ir gražiai. Einu traukti iš spintos savo pilkos spalvos liemenę.


Ar galima lūpų dažų spalvą derinti prie rankinės? Ieva savo blogo skaitytojams pasakoja apie Pupa I'am PUPA matt lip fluid lūpų dažus, kurių spalva idealiai tinka prie rankinės. Kodėl gi ne?

Dar vienas pilkas drabužių derinukas, bet jau yra geltonos spalvos aksesuarai, o svarbiausiai, Patricija pasiuvo paltuką pati. Taip, taip, jos paskutinis didelis pirkinys - siuvimo mašina. Jeigu nerandi tai ko nori, pasdaryk pati.
http://www.ojeinoriudar.lt/siltukas-rudeniui-pasidariau-pati/



Labai gražus ir rudeninis Eimantės makiažas jau bloge, kaip smagu, kad Eimantė vėl sugrįžo su savo blogo įrašais.


Man labai patinka Enrikos labai neįprasti drabužių derinukų nuotraukos ir rakursai. 


Įdomiausias šios savaitės įrašas Avos bloge apie 'grožio ženklus', taip, taip, manau ir Marilyn Monroe apgamas tai grožio ženklas, o svarbiausiai, kad apgamai labai daug pasako apie charakterį ir žmogaus asmenybę.





Aš vakar kaip tik žiūrėjau naują Artdeco kolekciją parduotuvėje, spalvos labai gražios, o šešėlių kokybė ir pigmentacija tikrai nustebino. Labai patiko tamsios spalvos kreminės konsistencijos lūpų dažai ir bordo spalvos akių šešėliai. Juditos pasirinkimas - Artdeco nagų lakas, spalva labai rudenisška.



Viktorija savo blogo skaitytojams pasakoja apie Make Up factory akių šešėlių paletę, aš turiu bronzinius ir rudus atspalvius, manau bus galima drąsiai naudoti veido kontravimui, o Viktorijos paletėje patiko paskutinis žalsvai-pilkas atspalvis.



Nerealiai graži Zoya nagų lako spalva, niekada nežinojau, kad šio lako sudėtis prie 'gerųjų', būtinai išbandysiu, daugiau nuotraukų ir pilnas atsiliepimas bloge "Apie grožį"


Aš vakar labai daug laiko praleidau prie MAC kosmetikos stendo, labai norėjau išbandyti visus lūpų dažus, blizgius ir šešėlius iš naujos kolekcijos, bandžiau peržiūrėti atspalvius, koks skirtumas tarp naujų pudrų kontūravimui iš naujos Šunų kolekcijos ir Harmony skaistalų spalvos, žodžiu, priemones reikia bandyti ant veido, kitaip išsirinkti tiesiog neįmanoma. Kotrynos kosmetinėje gyvena labai gražios spalvos MAC lūpų blizgis, spalva tiesiog tobula, ypač vasarai ir atostogoms.


Karolina jau irgi spėjo įvertinti BeYu kosmetiką ir susipažinti su žaviąja ir madinga Irma. Pasakojimas apie kompaniją, brendą ir asortimentą jos bloge.



Visos mes svajojame apie gražias ir tankias blakstienas, Beauty Vibes bloge atsiliepimas apie L'oreal blakstienų tušą, rezultatas tikrai wow



Modesta išbandė LaMav dieninį veido kremą su hialuronu. Man LaMav kosmetika labai patinka, ypač kūno šveitiklis su kava, aišku, kaina nėra maža, tačiau rezultatas to vertas.


Juodosios plunksnos blog šią savaitę skaitome apie Skincode cellular power koncentratą -serumą veidui.



Visiškai sutinku su Monika, kartais perkame kosmetikos priemonės dėl gražių įpakavimų, kartais dėl nuostabaus kvapo, kartais dėl rekomendacijų, o kartais dėl to, kad reikia. Jos bloge naujas įrašas apie kuklius, tačiau vertus dėmesio produktus.


Kiek žmonių, tiek ir nuomonių, Ingridai labai patiko Organix plaukų priežiūros priemonės su Hawaii imbiero ekstraktu (tu dar sugalvok tokį), tačiau būtina atsirinkti, kas tinka tavo plaukams. Na nežinau, aš labai ilgai stoviu prie šių šampūnų ir balzamų, nieko dar nenusipirkau, kaina aukšta, todėl rizikuoti nesinori.


Labai smagu, kad Salomėjai patiko Biovax plaukų kaukė, kvapas tiesiog pasakiškas (kvepia Dior Addict kvepalais, kvapas išsilaiko ant plaukų dar ilgai), plačiau bloge





Eva išbandė ir įvertino Fenjal kūno priežiūros naujienos, ką ir pasakysi, naujienos tikrai tobulos, tokie patys buteliukai stovi ir mano vonioje, naudoju kiekvieną vakarą.


Šnekant apie PUPA kosmetiką, nežinau kas man patinka labiau, ar geros kokybės akių šešėlių paletės, ar matiniai lūpų dažai, ar kūno priežiūros priemones. Apie kūno priežiūros liniją Home Spa skaitome "Pamaivos Užrašuose"



Trumpai apie žurnalą Happy 365 galima paskaityti Gretos bloge, labai fainas ir dėmesio vertas žurnalas, rekomenduoju.


Tokia buvo mūsų grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,




SHARE:

2 komentarai

  1. Šio žurnalo dar neteko skaityti, bet labai sudomino. O tos merginos apgamai atrodo tiesiog žavingai. Ir man atrodo, kad apgamas kiekvienai moteriai prideda grožio. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šio žurnalo dar neteko skaityti, bet labai sudomino. O tos merginos apgamai atrodo tiesiog žavingai. Ir man atrodo, kad apgamas kiekvienai moteriai prideda grožio. :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig