2015 m. spalio 1 d., ketvirtadienis

Mėgstamiausios kosmetikos priemonės. Rugsėjis'15



Aš pasitikau rudenį spalvingomis, ryškiomis lūpomis, nude spalvos šešėliais ir smokey eyes makiažais. Šiandien apie geriausius praeito mėnesio kosmetikos priemones pašnekėsime plačiau.


Geriausios kūno priežiūros priemonės buvo Fenjal dušo ir kūno aliejai, žiemai jau norisi ką nors stipriai maitinančio, šitos kosmetikos priemonės būtent tokios, tačiau nepalieka plėvelės ir riebaus sluoksnio.


Geriausias kūno kremas -LUSH Karma Cream, kvapas nerealus. Vakar parduotuvėje mane apšvietė, kad galima nusipirkti ir plaukų šampūną, ir kvepalus, ir muilą, ir vonios putas tokio pat kvapo. Jau rašau norų ir pirkinių sąrašą


Negaliu nepaminėti tobulo rankų kremo-aliejaus "Indraja" iš Ambroozija, kvapas - monoi de tahiti aliejaus, konsistencija riebi, susigeria kiek ilgiau, tačiau rezultatas ir kvapas pasakiški.




Plaukams labai patiko Syoss Renew 7 plaukų kaukė, suprantu, kad sudėtyje vien chemija, tačiau plaukai labai švelnūs ir gerai atrodo. Tinka tik labai sausiems ir pažeistiems plaukams


Labai patiko Keune Vital Nutrition plaukų priežiūros linijos priemonės, turėjau tik kelis mėginukus, būtinai nusipirksiu pilnus įpakavimus. Po šampūno ir balzamo plaukai buvo tiesūs, lygus, blizgėjo, minkšti, žodžiu, toks rezultatas su mano plaukais būna tik po kirpyklos.

Noriu paminėti tobulą plaukų aliejuką iš Matrix, Oil Wonder kolekcijos,  aš jį purškiu ant plaukų prieš džiovinant džiovintuvu, plaukai būna blizgūs ir pamaitinti. 


Kodėl man taip patinka Oriflame plaukų aliejus? Dėl nuostabaus kvapo, jis kvepia kaip ir mano mėgstamiausi Montale kvepalai (saldžios, velvetinės rožės), labai tirštos konsistencijos, gerai maitina sausus plaukų galiukus.

Aš jau išbandžiau visas naujas Maybelline ir L'oreal kremines pudras, galiu pasakyti, L'oreal True Match naujiena tiesiog tobula. Labai tiko spalva, konsistencija, maskavimas nuo vidutinio iki labai gero, išsilaiko visą dieną, nerealiai gražiai atrodo ant veido, aš net užmiršau apie kompaktines pudras. Rekomenduoju išbandyti, pirkau naują Laima žurnalą, ten buvo mėginukas.



Aš nenaudoju makiažo pagrindo kiekvieną dieną, nenoriu apsunkinti veido. Aš ir kosmetikos nenaudoju kiekvieną dieną, manau reikia ir kad veidas pailsėtų, nes pastoviai keičiu veido priežiūros priemones, kreminius pagrindus ir pan. Tačiau, jeigu reikia daryti pilną makiažą, mano pasirinkimas - žalios spalvos PUPA makiažo pagrindas, nes jis slopina raudonį. Keičiasi orai, nuo temperatūros kitimo (lauke šalta, patalpoje šilta) mano veido oda pradeda rausti, todėl šitas pagrindas mano išsigelbėjimas. 




Suteikti veidui švytėjimo padėjo Revlon Photoready Skinlights


Pastoviai naudojau H&M akių makiažo pagrindą atliekant tamsius makiažus:


Ir NYX baltos spalvos makiažą pagrindą dieniniams makiažams:


Jeigu reikėtų pasakyti apie šio mėnesio atradimą, sakyčiau, kad tai H&M kosmetika, taip, yra skeptikų, kurie rekomenduoja, kad geriau rinktis profesionalios kokybės priemones, tačiau galiu pasakyti, man kai kurių produktų kokybė labai patiko, o topinis produktas - vienos spalvos akių šešėliai:




Mano pažintis su BeYu kosmetika buvo labai sėkminga, man labai patiko akių šešėlių paletė. Smagu, kad paletės atspalvius galima naudoti ir veido kontūravimui: antrą atspalvį vietoje bronzanto, o ketvirtas atspalvis suteikia veidui spindesio.





Mano mėgstamas vakarinis makiažo variantas Smokey Eyes su nuostabiu L'oreal Smokissime pieštuku, taip, čia vienas retušuotas pieštukas, o koks nuostabus rezultatas.




Geriausi lūpų ir akių pieštukai vienareikšmiškai iš MAC


Manau jau nereikia sakyti, kad mano mėgstamiausias ir dažniausiai naudojamas blakstienų tušas Gosh No Limit Lush Mascara





Praeitą mėnesį mano lūpos buvo arba nude spalvos su MAC lūpų blizgesiu, kuris yra tiesiog tobulas. Aš supratau, kad MAC blizgesio lipni konsitencija yra didelis pliusas, nes spalva ir blizgučiai labai ilgai išsilaiko ant lūpų:


Nude spalvos lūpų dažai iš Make Up Factory labai gerai drėkina lūpas ir gražiai atrodo, gaila, išsilaiko ant lūpų trumpai


Dėmesio verti ir H&M nude spalvos lūpų dažai, visi kiti variantai man nelabi patiko.


Matinės spalvos PUPA fluidas PUPA I'm PUPA tiesiog tobulas, aš turiu nude ir oranžiniai raudoną atspalvius:


Labiausiai patiko naujieji Maybelline matiniai lūpų dažai:


Iš tamsių atspalvių rekomenduoju atkreipti dėmesį į L'oreal lūpdažius, jie tobulai atrodo nat lūpų. Turiu tokio pat atspalvio MAC lūpdažį, bet dažniau naudoju L'oreal, nes spalva labiau pigmentuota, konsistencija kreminė, laikosi labai ilgai, bet reikia lūpų pieštuko. Vakar mačiau naują rožinių spalvų kolekciją



Labai patiko Gosh akių makiažo teptukai:


O Make Up Store muilas teptukams prižiūrėti mano kosmetinės must have




Geriausi nagų lakai ir nagų priežiūros priemonės ANNY:


Dažniausiai lakuojami atspalviai buvo:




Šnekant apie veido priežiūrą, norisi paminėti Botanicals rožių naktinį balzamą veidui:


GlamGlow veido prausiklį:


Labiausiai patikęs veido kremas L'erbolario kremas su hiolorunu. Labai gerai drėkina, tačiau neriebina, stangrina ir maitina mano veido odą.


Labai patiko Zepter molio kaukės konsistencija, kvapas ir rezultatas ant veido:


O dažniausiai naudojamu kvapu tapo Oriflame Gordavi Gold Essenza, labai patiko ne tik įpakavimas, bet ir nuostabus apelsinų žiedų aromatas:


Tokios buvo rugsėjo mėnesio geriausios kosmetikos priemonės, ačiū, kad skaitote


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig