2015 m. spalio 1 d., ketvirtadienis

Lush naujos kosmetikos priemonės jau parduotuvėje


Aš einu į Lush parduotuvę kaip į muziejų, tik čia kvepia labai skaniai. Dažniausiai būtent šitoje parduotuvėje, kosmetikos priemones pasirenkame pagal kvapą, tačiau noriu pasakyti, kad Lush kosmetika yra kokybiška, verta dėmesio, gamybai naudojami ekologiški ingridientai, o kvapai, kvapai čia nuostabūs. Aš prieš kelis mėnesius mačiau labai ilgą kosmetikos priemonių sąrašą , kurios bus išimtos iš prekybos, tačiau į jų vietą atėjo naujienos. Lush konsultantės man papasakojo, kad Lush atsižvelgia į savo klientų ir pirkėjų norus, todėl pagamino būtent tai, ko norėjome mes. Visada smagu, kad gamintojas girdi mūsų norus ir pastoviai pristato naujienas ir naujas kolekcijas. Šiandien noriu pakviesti Jus į virtualų turą į parduotuvę, žinau, kaip svarbu tai toms, kas gyvena ne Vilniuje, todėl stengiuosi padaryti kaip įmanoma daugiau nuotraukų, aprašymų ir kainų.





Naujienų stendas, kiek čia skanių, kvapnių ir naujų produktų. Iš naujienų grupių noriu paminėti: muilus, dušo gelius, šveitiklius, naujas šviežias kaukes, rankų kremą ir plaukų kietuosius kondicionerius.


Pirmas kas krito į akis, tai Pink Flamingo putos voniai, manau patiks ne tik saugusiems, bet ir vaikams. Mano viena draugė, mažos mergaitės mama, mergaitė visiškai nemėgdavo vonios procedūrų, mama išsprendė šią problemą su Lush. Duoda vaikui į rankas putas ir sodina į vonią, dabar vaiko iš vonios ištraukti neįmanoma.


Vonios kremas Milky Bath, kvapas pieninis, saldokas ir labai malonus.


O kaip jums naujas Lush Maypole muilas, kvapas mėtų ir gardenijų. Dabar mano pirmas įspūdis, nes muilas jau mano vonioje, kvapas labai gaivus, stiprus ir iš visų muilų, pasirinkau būtent šį. Net mano vyras, kuris labai skeptiškas kvapams, sakė, kad patinka. Būtinai parašysiu pilną atsiliepimą.


Dar vienas naujas muilas Layer Cake, kiekvienas sluoksnis kvepia vis kitaip. Parduotuvėje konsultantės gali atpjauti patikusio sluoksnio gabaliuką, arba visus kartu. (išvardinsiu sluoksnius: vynuogių, apelsinų, ananasų, mėlynių ir aviečių). Muilo gamyboje naudojamos natūralios vaisių ir uogų sultys.


Yuzu and Cocoa dušo kremas, tai tirštesnės konsistencijos dušo želė, pūtuoja žymiai mažiau, bet naujų priemonių kvapai nuostabūs. Būtent šitas labai švelniai kvepia kokosais, perskaičiau gamintojo aprašymą, suprantu, kad kokosų ten nėra - bergamotės, greipfrutų aliejus ir kakavos sviestas.


Naujas levandų muilas, pasak konsultantų, pirkėjai vis klausdavo, kodėl Lush nesiūlo jokių produktų su levandos kvapu, pagaliau naujiena parduotuvėje. Muilas atrodo labai įspūdingai, kvapas - levandų, čia jau be siurprizų. ;-)



Argi jis negražus? Man atrodo, nuostabus. Beautiful Lush dušo želė instagram populiariausias, manau jau kiekvienas užsienio bloggeris išbandė naujovę, atėjo mūsų eilė. Tai ir mano pasirinkimas irgi, na kaip aš galėčiau nepasirinkti blizgučių? Kvapas - persikų, labai švelnus ir malonus.




Pradžioje buvo Comforter vonios putos, jos taip patiko pirkėjams, kad buvo nuspręsta pagaminti dušo kremą, kvapas - sultingų juodųjų serbentų.




Lush OutBack Mate muilo kvapas labai stiprus, mėtų. Sudėtyje ciberžolių aliejus, eukaliptas ir kokosų aliejus.

Petražolės, čiobreliai, arbatmedžių aliejus ir alavijo gelis - būtent šitas muilas tinka ne tik kūno, bet ir veido odos priežiūrai.


Lush Refresher dušo želė, galima naudoti kaip dušo želę ir kaip vonios putas. Kvapas - citrinų, man nelabai, tačiau manau atras savo gerbėjus, vien už konsistenciją.


Kojoms skirtas šveitiklis su moliu, atrodo labai įdomiai, būtinai nusipirksiu, nes darau pedikiūrą pati namuose.


Vietoje kavos puodelio renkamės veido ir kūno šveitiklį Lush Cup o'coffee. Maltos kavos pupelės švelniai nušveičia negyvąsias odos ląsteles, o agavų sirupas suteikia nepakartojamo švelnumo. Kvapas ir šveitiklio tekstūra mane pakerėjo, todėl jis irgi mano vonioje.


Mes labai dažnai pamirštame apie rankų odos priežiūrą. Lush rekomenduojua naują rankų šveitiklį ir rankų ir nagų odelių kremą. Lush Lemony Flutter vienas iš populiariausių Lush rankų odos priežiūros priemonių.


Rub Rub Rub jūros druskos pagrindu pagamintas šveitiklis, gerai šveičia, poliruoja ir turi labai malonų kvapą. O kietasis jo variantas atrodo kaip meno kūrinys, kurį pasirinkti, priklauso tik nuo jūsų.




Dar vienas kietasis Lush kūno šveitiklis The rough with the smooth pagamintas cukraus pagrindu, su egzotišku murumuru aliejumi.



Labai sausai odai Lush rekomenduoja Elbow Grease aliejaus konsistencijos kremą labai sausai odai



Kojų priežiūros priemonės, kvapai man per stiprūs, bet gal kada nors išbandysiu.


Pirkėjai prašė pagaminti maitinamąjį kremą, kuris neriebintų veido, Lush Magical Moringa būtent toks. Konsistencija - kietas aliejus, tepasi labai maloniai, susigeria greitai.





Dar vienas visiškai naujas Lush produktas -nenuplaunamas kondicionerius, labiausiai patiko Lush Hair Custard kremas.


Aš jau išsiaiškinau, kad Karma kvapo yra visa liniją produktų: kvepalai, kietieji kvepalai, muilas, kietas šampūnas, kūno kremas ir vonios putos.


Visos blondinės jau žino apie Daddy-o violetinės spalvos plaukų šampūną, kuris pašalina geltoną plaukų atspalvį, pagaliau galime džiaugtis ir kondicioneriumi. 



Lush Sunny Day plaukų purškiklis skirtas sumažinti plaukų elektrinimosi, kvapas -žibuoklių.


Mano mėgstama Lush parduotuvės vietą - vonios putos ir burbulai į vonią.





Šviežių kaukių pasirinkimas, wow, ką aš matau, rožės. Naujoji Lush šviežia kaukė - Rosy Cheeks, kvapas - turkiškų rožių, sudėtyje rožių aliejus ir molis.



Aš vis dar galvoju, kokį veido prausiklį pasirinkti, ar vėl Herbalism (kvapas man nepatinka, tačiau poveikis stulbinamas),  o gal Aqua Marina?




Lush parduotuvėje galima rasti labai daug jau supakuotų dovanų, aš Rožių dovanas jau radau, siųsiu draugams prieš gimtadienį nuotraukas su norų sąrašu.








Dėl tokios nuostabios Lush medinės dėžės verta ir blogą rašyti ;), o jeigu rimtai, nustebino, labai maloniai nustebino.  Buvo galima pasirinkti keturis produktus, aš šviežią kaukę Lush Do not look at me - nusipirkau, taip pat paprašiau kelis mėginukus (Daddy'o šampūnas, Rosy Cheeks šviežios kaukės mėginukas ir naujas dušo kremas Juzu and Cocoa). Laukia labai smagūs vakarai vonioje, aš vonios procedūras su Lush labai mėgstu.
Dėja, vakar taip pavargau, kad išbandžiau tik muilą, norėjau pasidaryti kaukę, bet jau nebe buvo jėgų. Jau greitai apie visus išbandytus produktus parašysiu atsiliepimus. Ačiū labai Lush kompanijos atstovams, konsultantams (kurios labai mielos, draugiškos, turi labai daug žinių, mielai pasakoja apie Lush,  duoda vertingus patarimus ir padeda išsirinkti būtent tau tinkančius produktus ) už nuostabiai praleistą laiką.




Apibendrinant noriu pasakyti, kad naujienos labai patiko, pagaliau atsirado daugiau skaniai kvepiančių uogomis ir vaisiais dušo priemonių, daugiau kietųjų plaukų balzamų ir nuostabių muilų. Aš labai apsidžiaugiau, kad gamintojai pagaliau išgirdo ir mane, man labai patinka Lush Snow Fairy (Bubble Gum kvapo)  dušo želė iš Kalėdinės kolekcijos, planuojama daugiau kūno priežiūros priemonių su Bubble Gum kvapu. Super, jau laukiu nesulaukiu.







































SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-10-01 21:35

    Kur Lush būtų galima įsigyti internetu?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kol kas tokios galimybės nėra,tik Vilniuje PC Panorama

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig