2015 m. rugsėjo 2 d., trečiadienis

Maybelline Color Sensational The Creamy Mattes (spalvos 975 Divine Wine ir 960 Red Sunset)




Aš vakar vakare buvau Drogas parduotuvėje, ten jau yra labai daug Maybelline ir L'oreal naujienų, pasirodė naujas L'oreal True Match makiažo pagrindas, naujieji Maybelline lūpų blizgiai ir lūpų dažai. Šiandien mano pasakojimas apie tobulos spalvos ir konsistencijos matinius Maybelline lūpų dažus.




Gamintojo aprašymas:



Matinės lūpos - Tavo sensacingam įvaizdžiui 
Mados podiumus ir viso pasaulio fashionist’ų širdis vis labiau užkariauja matinio efekto lūpos. Maybelline New York žengia koja kojon su mada ir pristato elegantišką naujieną - matinius, kreminės tekstūros lūpų dažus Color Sensational The Creamy Mattes. 
Šilkinio švelnumo, matino efekto lūpų dažai skirti kiekvienai, norinčiai būti pastebėtai, bet tuo pačiu išlikti subtiliai. Naujieji lūpų dažai “Color Sensational The Creamy Mattes” pasižymi kremine tekstūra ir itin ryškia spalva. Dėl formulėje esančio medaus nektaro nesausina lūpų, o stulbinamai drėkina ir puoselėja jas. 
Atrask naują ir sensacingą lūpų įvaizdį. Lūpos tokios ryškios, tokios elegantiškos… Tai Tavo sensacija! 

Savo matinę sensaciją gali išsirinkti iš 4 unikalių “Color Sensational The Creamy Mattes” atspalvių. 
Įpakavimas:














Rezultatas:

Maybelline Color Sensational The Creamy Mattes spalva 960 Red Sunset




Maybelline Color Sensational The Creamy Mattes spalva 975 Divine Wine 









Mano nuomonė:
Be abejonės matiniai, ryškių atspalvių lūpų dažai šio sezono hitas, be jų mes tikrai neapsieisime, ir palaipsniui, jie atsiras kiekvienoje iš mūsų kosmetinėje. Tačiau kokius rinktis, juk pasirinkimas tikrai didelis? Mano favoritas (kokybė +spalva +kaina +prieinamumas) naujieji matiniai Maybelline lūpų dažai. 
Aš gavau testavimui du tobulus atspalvius, kurie man idealiai tipo ir patiko. Viena spalva ryški bordo su šiltu tonu, tačiau atrodo ant lūpų ypatingai gražiai, kita - ryškaus koralinio atspalvio transformacija su šaltais tonais, šis atspalvis suteikia veidui gaivumo ir ryškumo. Šnekant apie konsistencija, ji visiškai matinė, tačiau nesausina lūpų (o tai yra svarbiausiai). Dažyti tokiais dažais lūpas vien malonumas, šilkinė tekstūra puoselėja lūpas, tai tikra sensacija. Aš nenaudojau lūpų pieštuko, tačiau nuotraukoms dažiau lūpas su teptuku, realiame gyvenime dažyti galima tiesiog lūpdažiu. Spalva yra labai pigmentuota, todėl, jeigu padarysite klaidą, ją ištaisyti bus ypatingai sunku (rekomenduoju naudoti korektorių arba kūno spalvos maskuojamą priemonę). Lūpų dažai išsilaiko ant lūpų apie 4 valandas, po to pigmentas jau nebe toks ryškus. Nežinau kokios spalvos likusieji du lūpdažiai, bet mano turimi tobuli. Rekomenduoju išbandyti.


PR sample

SHARE:

4 komentarai

  1. 975 Divine Wine spalva tai... tooobula!!!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, tikrai taip. Man spalva patiko labiau nei MAC, nes šita kiek šiltesne, atrodo ant lūpų labai gražiai.

      Panaikinti
  2. Aš pastebėjau, kad Tau labiau tinka tie tamsūs, gilių spalvų lūpdažiai, nei rožiniai visokie šviesūs :) Atrodo tikrai WOW!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, man irgi tokios spalvos labai patinka, bet kiekvieną dieną tokiais nesidažysi, todėl dažniausiai mano pasirinkimas arba lūpų blizgis, arba nude spalvos kreminiai lūpų dažai.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig