2015 m. rugsėjo 8 d., antradienis

Oriflame ypatingai ilginantis „The ONE Instant Extensions“ blakstienų tušas


Šiandien dar vienas pasakojimas mano bloge, šį kartą apie Oriflame blakstienų tušą, rudenį kiekvienas save gerbiantis gamintojas išleido po naują blakstienų tušą ir kreminę pudrą. Oriflame kompanija irgi nestovi vietoje, pastoviai atnaujina savo asortimentą, o per spaudos dienas pristatė naują „The ONE Instant Extensions“ blakstienų tušą.  Kodėl jis ypatingas? Nes turi išskirtinį šepetėlį.



Gamintojo aprašymas:



Naujiena - ypatingai ilginantis „The ONE Instant Extensions“ blakstienų tušas
Nuo šiol paprastai ir greitai gali žavėti stulbinamai ilgomis blakstienomis! Ypatingai ilginantis blakstienų tušas, pasitelkus inovatyvų spiralinį šepetėlį ir skaidulų deleles, vos vienu brūkštelėjimu užtikrina stulbinantį rezultatą . Nuo šiol moterų svajonės turėti išskirtinai ilgas blakstienas tapo realybe! Su naujuoju „The ONE Instant Extensions“ blakstienų tušu nebeteks leistis į jokius kompromisus – užtruksi vos kelias minutes, nereikės lankytis grožio salone ir eikvoti pinigų norint žavėti svaiginančiai ilgomis, hipnotizuojančiomis blakstienomis.



Inovatyvus šepetėlis
„Oriflame“ specialistai ištobulino unikalų inovatyvų spiralinį „The ONE Instant Extensions“ blakstienų tušo šepetėlį, leidžiantį paimti optimalų blakstienų tušo kiekį, vos vienu brūkštelėjimu nudažyti visas blakstienas ir mėgautis išskirtiniu rezultatu.

Unikali formulė
Naujoviškoje blakstienų tušo sudėtyje yra lanksti blakstienas pailginanti formulė su 4 mm skaidulomis, kurios dovanoja išskirtinę galimybę visus žavėti net 74 % ilgesnėmis ir išraiškingesnėmis blakstienomis. Su kiekvienu potėpiu skaidulų dalelės sukuria vis ilgesnes blakstienas, dovanodamos priklijuojamų blakstienų efektą.











Su naujuoju „The ONE Instant Extensions“ blakstienų tušu svajonės apie kerintį žvilgsnį ir stulbinamai ilgas blakstienas be jokių grožio salonų procedūtų tampa realybe!

Ekstremaliai ilginantis blakstienų tušas vos vienu šepetėlio brūkštelėjimu sukuria stulbinamą rezultatą , kurį dovanoja inovatyvus spiralinis šepetėlis ir skaidulų dalelės.
Dviejų atspalvių.

„The ONE Instant Extensions“ blakstienų tušą galėsi įsigyti nuo 2015 m. rugpjūčio 22 d.

Kaina: 7,90 EUR






















Kaina: 4,49 EUR (pristatymo kaina su nuolaida)

Kur pirkti: www.oriflame.lt


Įpakavimas:





Šepetėlis:





Rezultatas:








Mano nuomonė:

Aš labai mėgstu išbandyti naujienas, kitaip nebūčiau bloggerė. Šį Oriflame kompanijos naujiena man labai patiko, nes tušas nusiplauna paprastu vandeniu. Atrodo kokia smulkmena, tačiau po MAC tušo ir Inglot akių pavedimo, kuriems nusiplauti reikia labai stiprių priemonių, o jie vistiek nenusiplauna, laikosi ant akių iki paskutinio. Juokas, juokais, bet išnaudojau visą buteliuką akių valymo priemonės per mėnesį. Būtent todėl šį Oriflame tušo savybė mane tai labai džiugina. Pamačius Promo nuotrauką, aš tikėjausi didesnio šepetuko, kuris tikrai paliktų įspūdį, tačiau teptukas lenktas, bet mažas. Tiek jau to, visi mes puikiai žinome, kad esmė ne tame, kaip atrodo šepetukas, o kaip jis dažo. O dažo jis gerai. Dar vienas didelis priemonės pliusas - lanksčios blakstienos, juos gražios, ilgos, juodos ir laksčios. Oriflame tušas labai gerai nudažo net labai mažas blakstienas prie pat šaknų, jas pakelia, tačiau apimties nesuteikia. Man atrodo, rezultatas labai geras, man tušas labai patiko. Užmiršau pasakyti, kad tušas laikosi visą dieną, nepalieką žymių ir nebyra.


PR sample
SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig