2015 m. rugsėjo 8 d., antradienis

"Vilniaus Dienos" mano akimis






Sekmadienį, kol buvo geras,  oras aš spėjau apsukti kelis ratus Vilniaus Senamiesčiu ir peržiūrėti "Vilniaus Dienos" mugės asortimentą. Man labai patiko, kad šį kartą viskas atskirta: maistas  - vienoje vietoje, maisto produktai - kitoje, knygos - dar kitoje, o aš ilgam sustojau ties drabužių, aksesuarų ir papuošalų, taip pat nepraleidau paveikslų. Kviečiu Jus į virtualią kelionę "Vilniaus Dienos" mano akimis, labai daug nuotraukų ir mažai pasakojimo. Tegul kiekvienas atsirenka tai, kas jam patinka labiausiai.































Man labiausiai patiko papuošalai "My Little Nature", labai įdomus sumanymas, o aš norėčiau žiedo su rože ir dar vieno su mėlynu smėliu ir kriauklėmis, kuris primintų apie atostogas. O kas patiko Jums?


























SHARE:

4 komentarai

  1. aš irgi buvau dizaino mugėje. Mačiau labai daug gražių daiktų. bet man nepatiko, kad niekur nerašė kainų, tai pagalvojau gal čia paroda ir nieko nepirkau. Nes šiaip erzina, kai visi sėdi gana mažame plote, grožybių daug, biudžetas ribotas ir tada turi visų klausinėt "o kiek tas, o kiek šitas, o anas?" ir galiausiai nusipirkt tik ką nors vieną. Kažkaip beryšio :) Man labiau patinka kai ateinu, apžiūriu, įvertinu ar galiu sau leist, pagalvoju gerai, grįžtu ir perku :). Bet tam reikia kainų :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi nepatiko, kad ne visur buvo kainos, aš surinkau vizitines ir nuėjau namo apmastyti ir apgalvoti, ar tikrai reikia. Tada per internetą galima sugaudyti kainas, ir spręsti ;-)

      Panaikinti
  2. Gal, Aliona, pameni, kas prekiavo tais plaukų lankeliais? :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig