2015 m. rugsėjo 8 d., antradienis

Moroccanoil Restorative Hair Mask Gydomoji kaukė



Aš labai seniai svajojau išbandyti Maroccanoil plaukų kaukę, nes aliejuką gavau su www.feelunique.com grožio dėžute, man labai patiko kvapas, tačiau super poveikio aš nepastebėjau. Aš iš tų žmonių, kurie tiki, kad efektui sustiprinti reikia naudoti tos pačios linijos priemones. Ačiū labai Juditai, už kaukę, man atrodo jos užteks tikrai ilgam. Na o šiandien apie naudojimą, poveikį ir patirtį.




Gamintojo aprašymas:




Moroccanoil pagrindinė sudedamoji dalis yra argano (aragano) aliejus. Ši gydomoji plaukų kaukė silpniems, pažeistiems, dažytiems plaukams. Puikiai apsaugo spalvą. Kaukės sudėtyje yra argano (aragano) aliejaus ir baltymų, kurie sustiprina chemiškai apdorotus ir aplinkos nualintus plaukus. Plaukai tampa stipresni, blizgantys ir gražūs. Naudojimas: užtepkite ant drėgnų plaukų, iššukuokite plaukus, kad kaukė pasiskirtytu tolygiai. Palaikykite 7-10 min. ir kruopščiai išskalaukite. Ši kaukė giliai įsiskverbia į plauko vidaus struktūrą dėl šios priežasties reiktu plaukus perplauti su kondicionieriumi, kad uždaryti plaukų žvynelius. Naudokite1 kartą į sav. ir vis rečiau. 

Sudėtis:




Talpa: 250 ml.

Kaina: apie 35 EUR

Įpakavimas:




Konsisitencija:






Mano nuomonė:

Ar dažnais skaitote aprašymus, kaip teisingai naudoti kaukę? Aš tik peržiūriu kiek laiko reikia laikyti ant plaukų ir viskas, todėl po pirmo naudojimo man kaukė visiškai nepatiko. Plaukai buvo riebūs, norėjosi kaip įmanoma greičiau perplauti plaukus. Perskaičiau aprašymą ir naudojimo būdą, supratau, kad kaukę naudoju neteisingai. Po kaukės reikia perplauti plaukus su kondicioneriumi. Savaime suprantama, kad gamintojas rekomenduoja būtent šios linijos priemonės naudoti kartu, tačiau mes Maroccanoil kondicioneriaus neturime, todėl plauname su turimu (aš naudoju Garnier rožinės spalvos, ir man labai patinka). Rezultatas daug geresnis, riebalinio sluoksnio ant plaukų nesijaučia, plaukai pamaitinti, tačiau net mano sausiems plaukams to maitinimo per daug. Aš naudoju Maroccanoil plaukų kaukę vieną kartą per savaitę, manau to pilnai užtenka. Kaukės kvapas labai skanus, tačiau jeigu nepatinka rytietiškai saldūs kvapai, gali erzinti, konistencija - riebios grietinės. 
Dar viena rekomendacija - geriausia tepti kaukė nuo sausų iki plaukų galiukų, nes jeigu tepti ant šaknų , plaukai gaunasi labai riebūs.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad stebuklų kaukė tikrai nedaro, sausi, šiurkštūs ir nesveiki plaukai- gražiais ir sveikais tikrai netaps, tačiau kaukė gerai maitina plaukus. Ieškant informacijos apie Maroccanoil kaukes, supratau, kad yra kelios kaukių rūšys, gal kitos kaukės ne tokios riebios ir taip gyliai maitinančios. O kokie jūsų atsiliepimai?











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig