2015 m. rugsėjo 8 d., antradienis

VIVI Espresso rankų kremas


Labas rytas, mano brangieji, dauguma iš mūsų savo rytą pradeda nuo kavos puodelio. Ar tai sveikai. nežinau, tačiau šiandien siūlau sustiprinti kavos aromatą ir pašnekėti apie VIVI natūralios sudėties rankų kremą su kavos ir vanilės kvapu.

Gamintojo aprašymas:



Kremas skirtas rankų odos drėkinimui, apsaugai nuo išsausėjimo ir šerpetojimo, pigmentacijos ir raukšlių susidarymo prevencijai, odos elastingumo išsaugojimui. Kokosų, palmių, sojų ir saulėgrąžų aliejai pasižymi vitaminų bei mikro- ir makroelementų, o taip pat ir riebiųjų rūgščių gausa. Aliejai minkština bei drėkina odą, stiprina odos barjerinį sluoksnį. Daugelis aliejuose esančių vitaminų ir mikroelementų veikia kaip antioksidantai. Antioksidantinį poveikį sustiprina vanilės, siauralapio gauromečio, dirvinių asiūklių, alijošiaus ir žaliosios arbatos ekstraktai. Šie augalai taip pat žinomi dėl odą raminančių, drėkinančių, regeneracinius procesus stiprinančių savybių. Drėkinamąsias kremo savybes papildo natūralus natrio laktatas ir betainas, žinomas ir kaip raminanti, kolageno gamybą odoje skatinanti medžiaga

Sudėtis:

INGREDIENTS: AQUA, Cocos Nucifera oil, Elaeis Guineensis oil, Glycine soja oil, Helianthus Annuus seed oil, Glycerin, Co ea arabica infusion, Polyglyceryl-3 Stearate/Citrate*, Betaine*, Sodium lactate, Cetyl alcohol*, Equisetum arvense extract, Epilobium angustifolium extract, Vanilla planifolia fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf powder, Camelia Sinensis extract, Citric acid, Acacia gum, xanthan gum, Sodium benzoate, potassium sorbate, Benzyl alcohol. *Sertifikuoti ekologiški ingredientai.

Talpa: 120 gr.

Kaina: 13 EUR (su VIVI nuolaidu kortele žimiai pigiau)

Kur pirkti: www.vivi.lt

Įpakavimas:






Konsisitencija:





Mano nuomonė:

Tai jau nebe pirmas mano VIVI rankų kremas, nuostabi konsistencija, kvapas ir žymiai patogesnis įpakavimas. Anksčiau dauguma priemonių buvo sidabrinės spalvos tūtelėse, tokius įpakavimus buvo sunku naudoti, aš savo plaukų kaukę net prakirpau, nes išspausti likučius tiesiog pritrūko jėgos. Dabar plaukų kaukė turi tokį patį plastmasinį įpakavimą, taip ją naudoti žymiai paprasčiau.

Šnekant apie kremą, neįmanoma nepaminėti kvapo - tai kava su sutirštintu pienu, lengvas kavos ir vanilės aromatas, kuris puikiai nuteikia naujai dienai. Kremo konsistencija nėra riebi, susigeria į rankų odą greitai, palieka malonų aromatą ir drėkinimo poveikį. Kaip tik atšalus porams reikia pasirūpinti savo rankų odą, nes būtent rankos išduoda moters amžių. Jeigu dar neišbandėte VIVI nuostabių kosmetikos priemonių, rekomenduoju tai padaryti. Mano favoritai : plauką balzamai ir kaukės, prausimosi putos, dušo želė ir kūno kremai.

Geros dienos, brangieji ;-)


PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig