2015 m. rugsėjo 1 d., antradienis

PUPA Pupart Palette Akių šešėlių rinkinys (spalvos numeris 008)


Šiandien pirmoji rudens diena, manau švęsti, tai švęsti. Ruduo mano mėgstamiausias sezonas, vaikystėje aš laukiau rudens net labai, nes mano gimtadienis lapkričio mėnesį, o toliau Kalėdos ir dovanos. Dabar aš laukiu rudens dėl to, kad jau nupirkti keli rudeniui skirti paltai, o dar svarbiau, šį mėnesį švęsime blogo antrąjį gimtadienį. 
Dar vienas straipsnis šiandien apie PUPA Art šešėlių paletę, nes šios paletės spalvos tobulai tinka rudeniui. Labai dažnai mes renkamės rudens sezonui per daug tamsius, arba per daug šaltus atspalvius. Šį paletė labai gera išimtis, visi atspalviai šilti, yra su blizgučiais ir matiniai.





Gamintojo aprašymas:

Šie rinkiniai - daugiau nei paprasta makiažo priemonių dėžutė. Tai puikiai ir unikaliai sukurtas derinys, kuriame galima rasti geros kokybės kosmetikos priemonių, skatinančių moters smalsumą ir fantaziją kuriant makiažą.

Kaina: 23 EUR

Kur piktri: www.kristiana.lt www.e-kosmada.lt


Įpakavimas: (mano testeris)




Spalvos:





Visos 3 panašių atspalvių paletės kartu:

Urban Decay Naked3
PUPA Art 008
Sleek Oh So special








Mano nuomonė:

Jeigu manęs klausia apie mano mėgstamiausius šešėlius, drąsiai atsakau - Urban Decay ir Pupa art paletės. Kodėl? Nes spalvos pigmentuotos, jų pasirinkimas labai geras, galima padaryti bet kokio sunkumo makiažą, lengvai tušuojasi ir nuostabiai atrodo ant akių. Urban Decay šešėlių minusas - didelė kaina, nėra Lietuvoje, yra tik 3 paletės (yra jau ketvirtoji, tačiau pabandykite ją kur nors nusipirkti). PUPA Art šešėlių pliusas - lengvai pasiekiama, prieš perkant galima išbandyti visus atspalvius ir lengviau išsirinkti, didesnis palečių spalvų pasirinkimas, minusas - teptukas. Jeigu perkate PUPA Art paletę, pasirūpinkite šepetėliais, nes jų tikrai reikia.

Šnekant apie šią paletę, galiu pasakyti, kad spalvos man labai patinka. Aš žinau auksinę taisyklę: prie šaltos spalvos akių reikia šilto atspalvio akių šešėlių (aš šneku apie mano naujus juodos ir pilkos lęšius).Spalvos lengvai tušuojamos, labai pigmentuotos. Paletėje yra atspalvių su blizgučiais (kur blizgučiai auksinės spalvos ir pakankamai didelės, tačiau realiai ant akių jų nesimato), matinių ir spindinčių spalvų. Patinka tai, kad tamsiausia spalva ruda, taip makiažas atrodo gražiau ir natūraliau (juodą šešėlį dar reikia mokėti naudoti ir teisingai tušuoti).

Apibendrinat noriu pasakyti, kad PUPA Art šešėlių įvertinimas labai aukštas, rekomenduoju atkreipti dėmesį parduotuvėje.  O savaitgalį mes darysime makiažą naudojant būtent šios šešėlius.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig