2015 m. rugsėjo 1 d., antradienis

Kosmetikos ir veido priežiūros naujienos parduotuvėje (labai daug nuotraukų)


Šiandien kviečiu į virtualią kelionę į Kristianą (Gedimino pr.) ir Kosmadą  (Vilnius, PC Akropolis) parduotuves apžiūrėti naujienas. Man labai patinka tokie straipsniai, kai neišėjus iš namų galima įvertinti ir sužinoti visas naujienas tik apžiūrėjus nuotraukas. Todėl pasiimame puodelį skanios kavos ar arbatos ir žiūrime nuotraukas. Juk naujas sezonas tai laikas atsinaujinti.

Pradėsime nuo ANNY nagų lakų stendo, nors vasara jau pasibaigė, rožiniai ir švelniai kreminės spalvos nagų lakai vis dar labai madingi, o nauja kolekcija primins Jums apie saulėtas atostogų dienas. Apie pagrindinę ANNY nagų lakų kolekciją šiandien nešnekėsime, tačiau noriu priminti, kad spalvų pasirinkimas labai didelis, čia rasite net apie dvidešimt raudonų lakų atspalvių.








Make Up Factory kosmetikos stendas,  čia ypatingai daug naujienų: naujieji akių šešėliai, lūpų dažai ir matiniai lūpų blizgiai. Čia mano laikas sustojo ilgam kol aš viską išbandžiau.


Naujieji Make Up Factory akių šešėliai, aš irgi turiu du atspalvius testavimui, todėl greitai išbandysiu ir papasakosiu apie juos bloge


Sakyčiau kad tai Make Up Factory TOP naujiena. Šešėliai labai pigmentuoti, spalvos parinktos idealiai (yra ir matinių ir spindinčių spalvos šešėlių). Sakyčiau tinka tiek profesionaliam, tiek naudojimui namų sąlygomis.




Naujas Make Up Factory blakstienų tušas, teptukas atrodo labai įdomiai ir neįprastai


Dar viena man patukusi Make Up Factory naujiena - matinės spalvos lūpų fluidas.



Matiniai ryškių atspalvių lūpų dažai






Šį naujieną pateko į nuotraukas, bet aš jos neišbandžiau. Teks dar kartą apsilankyti Kristianos parduotuvėje ir išsiaiškinti, kas čia per stebuklas.


Fenjal kūno priežiūros priemonės labai geros kokybės, o kainos tikrai draugiškos ir prieinamos kiekvienam. Mano rekomendacija: dezodorantai ir dušo želės.


Gosh plaukų priežiūros linija. Aš jau esu naudojusi tobuliausias Gosh Culr linijos priemones, kurios tiesina, suteikia žvilgesio ir švelnumo mano plaukams. Specialiai padariau nuotrauką, nes noriu išbandyti ką nors naujo.


Gosh kosmetikos priemonių stendas.


Naujiena - kreminiai lūpų dažai ir skaistalai viename, man labai patiko efektas, galiu pasakyti, tikrai nenusileidžia MAC, todėl drąsiai rekomenduoju atkreipti dėmesį.



Mano mėgstamiausia Gosh kosmetikos priemonė - Forever akių pieštukai, jie tiesiog tobuli kai reikia padaryti gražų ir greitą akių makiažą.



Reikės būtinai atkreipti dėmesį į Gosh skaistalus, jie atrodo labai įdomiai ir gundančiai. Labai didelis pliusas, kad spalvas galima maišyti arba naudoti kiekvieną atskirai





PUPA kosmetikos stendas, aš irgi čia galiu praleisti valandas


Ar Jus bandėte PUPA nagų lakus? jei taip, parašykite komentaruose ar patiko.


Naujieji Matiniai Miss PUPA Velvet Matt lūpų dažai



dar kelios naujienos kurios nepateko į kadrą:  Pupa Made to Last kreminė pudra


ir PUPA I'm PUPA Matt Lip Fluid - aš gavau kelis atspalvius testavimui, jau išbandžiau, ir galiu pasakyti, BOMBA. Man labai patiko nes: nesausina lūpų, ilgai išsilieka, nedažo dantų, nekelia problemų per prezentacijas (kai pastoviai reikia galvoti kaip atrodo lūpos), labai ryškios ir gražios spalvos.


PUPA kūno priežiūros priemonės mano mėgstamiausios, tai SPA ritualas namuose, o aš vonias procedūras taip mėgstu. Ir ką Jus galvojate? Aš šių priemonių dar neišbandžiau, nes nuotraukos dar nepadarytos. 


Naujieji PUPA kūno linijos priemonės, gaila, kad nėra testerių ir negalima susipažinti su visais kvapais.


GlamGlow labai populiarios veido kaukės, jas naudoja visos pasaulio žvaigždės. Aš irgi jau išbandžiau beveik visas, tačiau šį rudenį kompanija pristato naujieną: veido prausiklius. Tai priemonė, kurią išbandžiau viena iš pirmųjų (po PUPA matinių lūpų fluidų), rezultatas man patiko, nes labai gerai valo veidą ir poras, tačiau pilnam atsiliepimui reikia daugiau laiko.



Declare man tikra naujiena, niekada nieko nebandžiau iš šitos kosmetikos linijos, bandysime, testuosime ir pažinsime kartu.



Mano labai mėgstama Skincode kosmetikos priemonių linija ir stendas




Kosmada:


Apie naują Kosmadą parduotuvę Vilniaus Akropolyje aš jau pasakojau, tačiau negaliu vėl nepaminėti labai gražių ir neįprastų nagų lakų ir lūpų dažų stovų




Na o aš čia važiavau tam, kad supažindinti Jus su dar keliais kosmetikos brendais. 

BeYu stendas:

BeYu kosmetika man irgi yra naujiena, iki tol nieko nebandžiau ir nepirkau, todėl labai įdomu viską apžiūrėti, visus įkišti savo pirštus ir apžiūrėti naujas kolekcijas.


BeYu Sheer Scandalous lūpų blizgius gavau testavimui, jau išbandžiau ir galiu pasakyti, patiko. Labai švelnios ir malonios konsistencijos, nelipnūs ir spalvos gražios.



Labai didelis BeYu  lūpų dažų pasirinkimas.

PS. Tiems, kas dar nežino kaip teisingai tarti kosmetikos pavadinimą, yra transkripcija.




O štai ir nauja BeYu kolekcija, labai graži ir mergaitiška. Noriu nusipirkti pudrą, nes tokio grožio aš jau seniai nesu mačiusi.





Dar viena naujiena: tai itališka L`erbolario lodi ženklo kosmetika. Rekomenduoju pasiimti namo katalogą ir išsirinkti kelis produktus, nes kokybė tikrai labai gera ir nenuvilia, o priemonių pasirinkimas didelis: kelios veido ir kūno linijos, plaukų priežiūros linija, net linijos vaikams ir vyrams. Tikras itališkas stebuklas.







Tikiuosi šį kelionę į parduotuves buvo įdomi ir naudinga,

Ačiū, kad skaitote




















































SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig