2015 m. rugsėjo 22 d., antradienis

Zepter Swisso Logical Clay Mask


Apie molio kaukių galią , manau žinome visi labai gerai, tačiau kurią pasirinkti. Ar pigiausią parduotuvėje vos už kelis eurus? Ar brangiausia? Koks skirtumas ir koks poveikis? Šiandien noriu papasakoti apie Zepter veido kaukę, o taip pat pašnekėsime apie paprasto molio kaukes.

Gamintojo aprašymas:




Dėl valomųjų ir sutraukiamųjų savybių kaukė pašalina giliai įsiskverbusius nešvarumus ir sugeria riebalų perteklių.Šviežių ežiuolių ekstraktas stiprina natūralią odos apsaugą, stimuliuoja epidermį bei palaiko drėgmės pusiausvyrą odoje. Idealiai tinka normaliai bei riebiai odai.

Sudėtis:





Talpa: 50 ml.

Kaina:  32 EUR

Kur pirkti: www.e-zepter.lt arba Vilniuje, Goštauto g. 40A,

Įpakavimas:







Konsistencija:





Rezultatas:


Mano nuomonė:

Molio kaukės buvo naudojamos nuo senųjų laikų, tai pigiausias ir geriausias riebios odos priežiūros būdas. Kad labai pigus, aš tikrai nepasakyčiau, tačiau yra savo pliusų ir minusių, taip pat yra ir skirtingų kainų. Paprastas molis kainuoja ne ypatingai daug, tačiau jis labai sausina net mano pakankamai riebią odą. Aš esu molio kaukių fanė, todėl žinau, kad molį galima maišyti su aliejais. Kažkur perskaičiau,  jeigu į molį įlašinti po kelis lašus argano, alyvuogių, avokado aliejų, tada darant molio kaukę veidas neišdžiūsta. (molis veikia tik iki tol, kol neišdžiuvo, jeigu nenaudojate aliejų, būtinai reikia purkšti vandeniu arba hidrolatais). Viskas buvo gerai, kol aš nesumaišiau aliejus taip, kad prasidėjo alerginė reakcija. Gal aliejų kiekis buvo per didelis, nežinau, bet noro maišyti daugiau nėra.
Ant mano kosmetikos staliuko stovi Zepter kosmetika, man labai patinka kokybė (vertinant tai, kad klubo nariams taikoma 30% nuolaida, kainos neatrodo labai didelės). Nario nuolaida nereiškia, kad jus turėsite kažką pardavinėti, kam nors ką nors siūlyti ir pan (man pačiai nuo tos minties darosi silpna, o kai draugės pasakoja kaip joms skambina dėl čiužinių vos ne kas savaitę, pirkti visai nesinori. Geriau pasirinkti Ikea, iš ten man dar niekada neskambino).
Šnekant apie Zepter molio kaukę, noriu paminėti labai gražų įpakavimą, manau už tokius pinigus ir turi būti būtent taip. Kaukė pagaminta baltojo molio pagrindu. Baltasis molis pats populiariausias kosmetikos srityje, nes labai gerai išvalo poras, prisotina veido odą mikroelementais, gali būti naudojamas spuogeliams gydyti, slopina odos uždegimus, gaivina, bei ramina veido odą, lygina ir suteikia elastingumo, gerina kraujo apytaką. Didelis baltojo molio privalumas - jis tinka net labai jautriai veido odai.
Taip pat kaukės sudėtyje (ne pirmoje vietoje, bet...) yra saldžiųjų migdolų aliejus, būtent dėl to kaukė ant mano odos neišdžiuvo. Stebuklas, aš sėdėjau apie pusę valandos. Rezultatas - lygus, gražus, pamaitintas (po molio kaukių tai stebuklas) veidas. Aš pastoviai naudoju giliai valančias veido kaukės, nes be jų mano veido oda atrodo nekaip.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad rekomenduoju rinktis molio kaukes papildomai veido priežiūrai, tik rinkitės atsakingai.


SHARE:

5 komentarai

  1. Atrodo gražiai. Bet pasižiūrėjus į sudėtį tai neatrodo, kad būtų kažkokių ypatingesnių ingridientų negu daugelyje kitų molio kaukių, kurių galima rasti kokioje Martinoje ar Elevitoje. Tik ten už tokią kainą 7 skirtingas gali nusipirkt :).
    Pati gavau vienos kompanijos prekių testavimui. Parašyta, kad kainuoja 66 eurus. Bet sudėtis blogesnė negu kokio 3 eurus kainuojančio produkto iš Drogo. Neišeina niekaip kitaip galvoti, negu apie pasipinigavimą :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš stengiuosi vertinti kosmetikos priemones pagal poveikį, o ne gala sudėtienį ir ne pagal kainą, koks skirtumas, kiek kainuoja priemonė, jeigu ji visai netinka. Aš pati pirkau pigiausias molio kaukes, maišydavau su aliejais ir gaudavau tobulą rezultatą, iki alerginės reakcijos, kaip ir su miceliniu vandeniu, negaliu naudoti, nors tu ką. Zepter kosmetika man aplamai patiko, aš nes nusprendžiau nusipirkti pienelį ir tonizuojantį losjoną nežiūrint į kainą, ir nežiūrint į tai, kad gaunu testavimui labai daug, neviskas tinka, vat kur problema.

      Panaikinti
    2. Na matai, gali sau leisti žiūrėti tik į poveikį. Kaip ir aš galiu minėtos priemonės poveikį ištyrinėti sau laisvai, nes nemokėjau tų baisių sumų. Tačiau o jei negali išbandyti ir turi pirkti nebandęs? Čia tiesiog magalvojimas diskusijai, nieko bendro su tuo, ar gauni nemokamai, ar ne. Tiesiog apie kainas. Tada ta sudėtis, kurioje nėra aukso, už aukso kainą kaip ir baido. Ypač kai pasipylė pilna visokių lietuviškų gamintojų su natūraliomis priemonėmis su normalia kaina. Čia aš ne apie šią kaukę, nes jos bent sudėtis normali. Čia šiaip apie visokias priemones, kurios senaisiais pinigais triženklius skaičius kainuoja, o retai kada nustebina taip, kas "nebevalgysiu, negersiu, mokesčių nemokėsiu, bet vėl pirksiu!"

      Panaikinti
    3. Žinok reikia bandyti, aš pati kaip tik vakar išbandžiau Cosnobell kaukės meginuką, poveikis superinis, tokio švelnaus veido dar nesu turėjusi, kainos nežinau, bet jaučiu nemažai, sudėtis tragiška, o poveikis stulbinamas. Pirkti ar ne, vat kur klausimas ;-) Taip, sutinku, yra lietuviškų, bet jos netokios, nors tu ką, ne vienos lietuviškos priemones (o aš išbandžiau tikrai daug) neįmanoma palyginti su Glamglow, nes ne tokios. Smagu, kai kaina atitinka rezultatą, tačiau visada sakau, mėginukai tai superinis dalykas. Aš nevisada gaudavau priemones testavimui, pirkdavau, prašydavau mėginukus, stengiausi atrinkti tai, kas tinka būtent man. PS. nemoku skaityti sudėties, vistiek man sudėtis nieko nesako ;-)

      Panaikinti
    4. Žinok aš irgi nemoku. Tačiau keletas burtažodžių yra jau įkalta į galvą: x ingridientas kenkia endokrininei sistemai, y ingridientas toksiškas ... Kai pamatau tuos x ir y tai truputį supykstu, nes kitos kompanijos randa kuo pakeisti tuos pigiausius ingridientus ir neišpučia netgi kainos. Ir kai pagalvoji, taigi būtent tokios sudedamosios dalys rezultatui įtakos kaip ir nedaro. Na gi ne nuo konservanto priklauso ar veido oda bus graži, nuo jo tik priklauso ar kremas greitai nesuges. O va jis nesugenda ir tyliai, kaip koks partizanas veikia tą mūsų endokrininę sistemą. Mano mintis apie tai, nes jei kalbėt apie matomą poveikį, tai dažnai gi visokie silikonai geriau veikia. Kai pagalvoji, tai ir botoksas į lūpas greičiau ir akivaizdžiau suveikia nei pipirinis lūpų balzamas. Bet čia jau juokauju.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig